Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Peugeot Boxer Van modellismertetőÁRLISTA LETÖLTÉSE

FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Az európai haszongépjármű-piac kiemelkedő résztvevőjeként a PEUGEOT az új Boxerrel folytatja átfogó modellpalettája megújítását. A márka határozottan modern stílusához igazodó újdonság több, mint négymillió kilométernyi tesztúton, extrém körülmények közepette bizonyította robusztusságát, minőségét és tartósságát. Kedvező üzemeltetési költségei, köztük a piac legkisebb fogyasztása, valamint a versenyképes szerviz feltételek remek társsá teszik a mindennapokban.

A PEUGEOT Boxer eltérő teherbírású modellvariánsait – melyek a szegmens legjobbjának felelnek meg – különféle felépítményeivel, illetve modern felszerelésével az üzleti felhasználóknak terveztük, hogy még könnyebbé tegye a vezetést és a fedélzetén végzett napi munkát.

Több, mint egyszerű szállítóeszköz, a Boxer a hatékonyan működő üzlet nélkülözhetetlen része.

Az új PEUGEOT Boxer nemcsak hogy megőrzi sikerének kulcsát jelentő karakterisztikáját, hanem határozott választ ad ügyfeleink minőséggel, biztonsággal, kedvező üzemeltetési költségekkel és praktikussággal kapcsolatos elvárásaira. E fontos ismérvekkel felvértezve tökéletesen illeszkedik a márka modern haszonjárműveinek átfogó palettájába, csakúgy mint a Partner és az Expert.
 

A legújabb PEUGEOT Boxert új kornak terveztük, hogy a legváltozatosabb üzleti igényeknek is megfeleljen mind minőség, mind takarékosság, illetve kedvező üzemeltetési költségek tekintetében.

 

Bizonyított minőség Masszív felépítésével és tartósságával kiállja a próbát


Az új PEUGEOT Boxer konstans minősége miden részletében visszaköszön: a tervezés és a gyártás magas színvonalában, a megbízhatóságában, zajcsillapításában, illetve tartósságában.

Kialakításakor, a márka személyautóihoz hasonlóan, két kulcsterületre összpontosítottunk:

 • a tervezéskor alkalmazott szigorúbb szabályokat más projektekből érkező visszajelzések alapján, illetve a versenytársak elemzése, valamint a modell hétéves élettartama közben gyűjtött megbízhatósági adatok ismeretében fektettük le;
 • a szokásos teszteken túlmenően számos kiegészítő hitelesítést végzünk el, hogy felmérhessük az egyes komponensek időtállóságát.


E munka gyümölcse a „minőség a használatban” tesztvezetési programban mutatkozik meg, amely az ügyfeleknél jelentkező tipikus elhasználódást szimulálja.

Az új PEUGEOT Boxer fejlesztésekor a tartósság növelése és a zajcsökkentés fokozása kulcsfontosságúak voltak:

 • nagy szilárdságú, megerősített kocsiszekrény;
 • újratervezett széljárat a szélvédő és a motorháztető között;
 • új tolóajtó mozgató szerkezet és megerősített hátsó ajtók;
 • erősebb fékek;
 • áttervezett lengéscsillapító-tartók;
 • 2,2 literes HDi motorcsalád átalakított befecskendező rendszerrel.
 
 

 

Könnyű és biztonságos vezetés A biztonságos és könnyű vezetés érdekében az új PEUGEOT Boxer korszerű felszerelések széles választékát kínálja.


ABS, ESP, EBA – a vészfék asszisztens (EBA – Emergency Braking Assistance), a vezetőoldali légzsák és az elektromos ablakemelők mind az alapfelszerelés részét képezik csakúgy, mint a vezetőfülkét és a rakteret elválasztó acélfal, amely a zajcsillapításhoz is jelentősen hozzájárul.

A lopásvédelem érdekében , a következőkkel is felszereljük:
• központi zár;
• külön nyitható és zárható raktér;
• reteszzár;
• tolatókamera és a nyitva felejtett hátsó ajtóra figyelmeztető visszajelzés a központi érintőképernyőn.


MAXIMALIZÁLT CSOMAGTÉR A haszonjárműves ügyfelek manapság minél kényelmesebb, személyautós járműveket keresnek, hogy jobb munkakörülményeket teremthessenek. Kényelemmel, könnyű kezelhetőséggel vagy épp biztonsággal kapcsolatos elvárásaik teljesen racionálisak, csakúgy mint a gazdaságos üzemeltetéssel kapcsolatos igényeik, melyeknek a PEUGEOT Boxer maradéktalanul meg is felel.
Vincent Portia, az új PEUGEOT Boxer termékmenedzsere
 

 
 

TECHNOLOGIA Az új PEUGEOT Traveller kisbusz innovatív berendezései a gondtalan utazás élményével ajándékozzák meg a vezetőt.


GONDTALAN UTAZÁS ÉS KONNEKTIVITÁS

LAC (terhelésfüggő adaptív fékerő-szabályozás): a terhelés és tehereloszlás függvényében szabályozza, azt a pontot, ahol az ESP beavatkozik, így a jármű még stabilabban követheti az utat kritikus helyzetekben.

 

Variációk minden alkalmazásra A legtöbbféle felépítmény

Az új PEUGEOT Boxer a felépítmények legszélesebb választékát kínálja, hogy alkalmazkodni tudjon bármilyen felhasználási területhez, minden elváráshoz és szakmához.

Háromféle tengelytávjával (3, 3,45 és 4,04 méter), a zárt, valamint a körablakos furgon változatok négy hosszúságban (L1, L2, L3 és L4), illetve három magasságban (H1, H2 an H3) kaphatók, összesen nyolcféle raktérméret 8-17 köbméter között.

Emellett természetesen egyéb kivitelekben is megrendelhető, hogy a különféle szakmák igényeinek meg tudjon felelni:
 

 • hétüléses duplakabin a Durisottitól;
 • háromszemélyes alváz-kabin vagy hétszemélyes alváz-duplakabin;
 • billenőplatós a Gruautól 3,5 tonnás össztömeggel, immár nehéz változatban is;
 • alapmodellek felépítményezéshez, úgymint alváz-kabin vagy dupla alváz-kabin, padlólemezes alváz-kabin, valamint alváz.


Az új duplakabin üvegfelületeit a biztonság és kényelem jegyében átdolgozták, az L2H2 és L3H2 változatok pedig nyitható ablakokkal is felszerelhetők.

 


 


Rekord hatékony rakodás  

Az új PEUGEOT Boxernél a könnyű rakodáson sem siklottunk át.

A legnagyobb befogadóképességgel büszkélkedhet 6,36 méteres hossz mellett, amely mintegy fél-egy méterrel kevesebb a konkurenciáénál.

Továbbá össztömeg tekintetében is az egyik legszélesebb választékot kínálja, 2,8 és 4 tonna között hat lépcsőben:
 • könnyű: 328 (2,8 tonna) / 330 (3 tonna) /333 (3,3 tonna) / 335 (3,5 tonna),
 • nehéz: 435 (3,5 tonna) / 440 (4 tonna),


E modellek nagyobb hasznos teherbírással büszkélkedhetnek, mint hátsókerék-hajtásúak, mivel megtakarítják a kardántengely súlyát.

A különösen könnyű berakodást további fontos tényezők segítik:

 • rekord raktér szélesség, 1.87 vagy 1.42 méter a kerékjáratok között
 • alacsony rakodóperem, 493 és 602 milliméter között
 • szélesre tárható hátsó ajtók, 96 fokos nyitási szöggel, amely a kihajtható határolónak köszönhetően 180 fokig növelhető, sőt opcionálisan akár 270 fokig
 • egy vagy két oldalsó tolóajtó

Az automatikus szintszabályozású, légrugós futóművel a rakodóperem magassága a tengelytáv függvényében 60-70 milliméterrel csökkenthető. Ráadásul a terheléstől függetlenül állandó szinten tartja a hasmagasságot, és a menetkomfortot is jelentősen fokozza. Az egység a műszerfalról vezérelhető, amíg 20 kilométer/órás sebességnél vissza nem áll normál utazómagasságba, a pillanatnyi pozícióról pedig a műszerfalon ad visszajelzést.
 

Megújultak az extra felszereltségként rendelhető fix és gyorsan leszerelhető vonóhorgok is, hogy még jobban igazodjanak a mesteremberek az építőipar elvárásaihoz.


Munkatársaink

Baranyai Zsoltné - értékesítési tanácsadó, Business Center értékesítő

Baranyai Zsoltné

értékesítési tanácsadó, Business Center értékesítő
Telefon: +36 1 801 4007
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 5300
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!