Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy október 23-án, szombaton, márkakereskedéseink ZÁRVA tartanak. 
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Peugeot Boxer Van modellismertetőÁRLISTA LETÖLTÉSE

FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Az európai haszongépjármű-piac kiemelkedő résztvevőjeként a PEUGEOT az új Boxerrel folytatja átfogó modellpalettája megújítását. A márka határozottan modern stílusához igazodó újdonság több, mint négymillió kilométernyi tesztúton, extrém körülmények közepette bizonyította robusztusságát, minőségét és tartósságát. Kedvező üzemeltetési költségei, köztük a piac legkisebb fogyasztása, valamint a versenyképes szerviz feltételek remek társsá teszik a mindennapokban.

A PEUGEOT Boxer eltérő teherbírású modellvariánsait – melyek a szegmens legjobbjának felelnek meg – különféle felépítményeivel, illetve modern felszerelésével az üzleti felhasználóknak terveztük, hogy még könnyebbé tegye a vezetést és a fedélzetén végzett napi munkát.

Több, mint egyszerű szállítóeszköz, a Boxer a hatékonyan működő üzlet nélkülözhetetlen része.

Az új PEUGEOT Boxer nemcsak hogy megőrzi sikerének kulcsát jelentő karakterisztikáját, hanem határozott választ ad ügyfeleink minőséggel, biztonsággal, kedvező üzemeltetési költségekkel és praktikussággal kapcsolatos elvárásaira. E fontos ismérvekkel felvértezve tökéletesen illeszkedik a márka modern haszonjárműveinek átfogó palettájába, csakúgy mint a Partner és az Expert.
 

A legújabb PEUGEOT Boxert új kornak terveztük, hogy a legváltozatosabb üzleti igényeknek is megfeleljen mind minőség, mind takarékosság, illetve kedvező üzemeltetési költségek tekintetében.

 

Bizonyított minőség Masszív felépítésével és tartósságával kiállja a próbát


Az új PEUGEOT Boxer konstans minősége miden részletében visszaköszön: a tervezés és a gyártás magas színvonalában, a megbízhatóságában, zajcsillapításában, illetve tartósságában.

Kialakításakor, a márka személyautóihoz hasonlóan, két kulcsterületre összpontosítottunk:

 • a tervezéskor alkalmazott szigorúbb szabályokat más projektekből érkező visszajelzések alapján, illetve a versenytársak elemzése, valamint a modell hétéves élettartama közben gyűjtött megbízhatósági adatok ismeretében fektettük le;
 • a szokásos teszteken túlmenően számos kiegészítő hitelesítést végzünk el, hogy felmérhessük az egyes komponensek időtállóságát.


E munka gyümölcse a „minőség a használatban” tesztvezetési programban mutatkozik meg, amely az ügyfeleknél jelentkező tipikus elhasználódást szimulálja.

Az új PEUGEOT Boxer fejlesztésekor a tartósság növelése és a zajcsökkentés fokozása kulcsfontosságúak voltak:

 • nagy szilárdságú, megerősített kocsiszekrény;
 • újratervezett széljárat a szélvédő és a motorháztető között;
 • új tolóajtó mozgató szerkezet és megerősített hátsó ajtók;
 • erősebb fékek;
 • áttervezett lengéscsillapító-tartók;
 • 2,2 literes HDi motorcsalád átalakított befecskendező rendszerrel.
 
 

 

Könnyű és biztonságos vezetés A biztonságos és könnyű vezetés érdekében az új PEUGEOT Boxer korszerű felszerelések széles választékát kínálja.


ABS, ESP, EBA – a vészfék asszisztens (EBA – Emergency Braking Assistance), a vezetőoldali légzsák és az elektromos ablakemelők mind az alapfelszerelés részét képezik csakúgy, mint a vezetőfülkét és a rakteret elválasztó acélfal, amely a zajcsillapításhoz is jelentősen hozzájárul.

A lopásvédelem érdekében , a következőkkel is felszereljük:
• központi zár;
• külön nyitható és zárható raktér;
• reteszzár;
• tolatókamera és a nyitva felejtett hátsó ajtóra figyelmeztető visszajelzés a központi érintőképernyőn.


MAXIMALIZÁLT CSOMAGTÉR A haszonjárműves ügyfelek manapság minél kényelmesebb, személyautós járműveket keresnek, hogy jobb munkakörülményeket teremthessenek. Kényelemmel, könnyű kezelhetőséggel vagy épp biztonsággal kapcsolatos elvárásaik teljesen racionálisak, csakúgy mint a gazdaságos üzemeltetéssel kapcsolatos igényeik, melyeknek a PEUGEOT Boxer maradéktalanul meg is felel.
Vincent Portia, az új PEUGEOT Boxer termékmenedzsere
 

 
 

TECHNOLOGIA Az új PEUGEOT Traveller kisbusz innovatív berendezései a gondtalan utazás élményével ajándékozzák meg a vezetőt.


GONDTALAN UTAZÁS ÉS KONNEKTIVITÁS

LAC (terhelésfüggő adaptív fékerő-szabályozás): a terhelés és tehereloszlás függvényében szabályozza, azt a pontot, ahol az ESP beavatkozik, így a jármű még stabilabban követheti az utat kritikus helyzetekben.

 

Variációk minden alkalmazásra A legtöbbféle felépítmény

Az új PEUGEOT Boxer a felépítmények legszélesebb választékát kínálja, hogy alkalmazkodni tudjon bármilyen felhasználási területhez, minden elváráshoz és szakmához.

Háromféle tengelytávjával (3, 3,45 és 4,04 méter), a zárt, valamint a körablakos furgon változatok négy hosszúságban (L1, L2, L3 és L4), illetve három magasságban (H1, H2 an H3) kaphatók, összesen nyolcféle raktérméret 8-17 köbméter között.

Emellett természetesen egyéb kivitelekben is megrendelhető, hogy a különféle szakmák igényeinek meg tudjon felelni:
 

 • hétüléses duplakabin a Durisottitól;
 • háromszemélyes alváz-kabin vagy hétszemélyes alváz-duplakabin;
 • billenőplatós a Gruautól 3,5 tonnás össztömeggel, immár nehéz változatban is;
 • alapmodellek felépítményezéshez, úgymint alváz-kabin vagy dupla alváz-kabin, padlólemezes alváz-kabin, valamint alváz.


Az új duplakabin üvegfelületeit a biztonság és kényelem jegyében átdolgozták, az L2H2 és L3H2 változatok pedig nyitható ablakokkal is felszerelhetők.

 


 


Rekord hatékony rakodás  

Az új PEUGEOT Boxernél a könnyű rakodáson sem siklottunk át.

A legnagyobb befogadóképességgel büszkélkedhet 6,36 méteres hossz mellett, amely mintegy fél-egy méterrel kevesebb a konkurenciáénál.

Továbbá össztömeg tekintetében is az egyik legszélesebb választékot kínálja, 2,8 és 4 tonna között hat lépcsőben:
 • könnyű: 328 (2,8 tonna) / 330 (3 tonna) /333 (3,3 tonna) / 335 (3,5 tonna),
 • nehéz: 435 (3,5 tonna) / 440 (4 tonna),


E modellek nagyobb hasznos teherbírással büszkélkedhetnek, mint hátsókerék-hajtásúak, mivel megtakarítják a kardántengely súlyát.

A különösen könnyű berakodást további fontos tényezők segítik:

 • rekord raktér szélesség, 1.87 vagy 1.42 méter a kerékjáratok között
 • alacsony rakodóperem, 493 és 602 milliméter között
 • szélesre tárható hátsó ajtók, 96 fokos nyitási szöggel, amely a kihajtható határolónak köszönhetően 180 fokig növelhető, sőt opcionálisan akár 270 fokig
 • egy vagy két oldalsó tolóajtó

Az automatikus szintszabályozású, légrugós futóművel a rakodóperem magassága a tengelytáv függvényében 60-70 milliméterrel csökkenthető. Ráadásul a terheléstől függetlenül állandó szinten tartja a hasmagasságot, és a menetkomfortot is jelentősen fokozza. Az egység a műszerfalról vezérelhető, amíg 20 kilométer/órás sebességnél vissza nem áll normál utazómagasságba, a pillanatnyi pozícióról pedig a műszerfalon ad visszajelzést.
 

Megújultak az extra felszereltségként rendelhető fix és gyorsan leszerelhető vonóhorgok is, hogy még jobban igazodjanak a mesteremberek az építőipar elvárásaihoz.


Munkatársaink

Baranyai Zsoltné - értékesítési tanácsadó

Baranyai Zsoltné

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4007
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 5300
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!