PEUGEOT BOXER MODELLEK KÉSZLETRŐL 

PEUGEOT BOXER MOST KÉSZLETRŐL,

AKÁR NETTÓ 3 MILLIÓ FT KEDVEZMÉNNYEL*!

 

Válasszon akciós készletünkről és profitáljon a kiemelt, akár 3 millió Ft-os kedvezményből. Többféle méretben és terhelhetőséggel, 2+2 év / 200.000 Km garanciával** és várakozás nélkül! Döntsön minél hamarabb és adjon új lendületet vállalkozásának egy megbízható új Boxer segítségével.

 

 

A PEUGEOT BOXER legújabb verziója megfelel a legfrissebb Euro 6 kibocsátási szabványoknak is.

A Választás szabadsága jegyében pedig Dízel vagy Elektromos motorral is elérhető, utóbbi esetben akár 248 km hatótávolságot (WLTP) kínál.

DESIGN

Minőség

A PEUGEOT Boxer zárt furgon, duplakabin, alváz és lemezes alváz kivitelben is elérhető, hogy minden professzionális igényt kielégítsen. A PEUGEOT Boxer konstans minősége miden részletében visszaköszön: a tervezés és a gyártás magas színvonalában, a megbízhatóságában, zajcsillapításában, illetve tartósságában.

 

BELSŐ TÉR

Funkcionalitás

Az új PEUGEOT Boxer műszerfala elegáns és funkcionális megoldásokat nyújt, miközben számos tárolóhelyet kínál. A navigációs rendszerrel ellátott 9"-os érintőképernyől  a következő előnyöket nyújtja:

  • Android Auto és Apple CarPlayTM kompatibilitás
  • Akár 2 telefon egyidejű csatlakoztatása Bluetooth®-on keresztül.
  • A jármű méreteinek megadásával, a navigációs rendszer elkerülheti a méretkorlátozással megjelölt utakat.
  • A funkció rendkívül hasznos nagy furgonokhoz vagy lakóautókhoz!

FUNKCIONÁLIS TULAJDONSÁGOK

Széles hozzáférés a PEUGEOT Boxerhez; a hátsó ajtó 96° és 270° között nyílik, ami megkönnyíti a be- és kipakolást. 

A hátsó ajtók akár 2,03 méter magasságú és kategóriaelső 1 422 mm szélességű rakodó nyílást takarnak.

Hogy az élet még könnyebb legyen, a küszöbmagasság nagyon alacsony: 493-602 mm. Az opcionális pneumatikus szintszabályozós felfüggesztéssel ez az érték 14 cm-t változhat.


 

HASZNOS TEHER
 

A PEUGEOT Boxer a jármű legnagyobb össztömegének egyik legszélesebb választékát kínálja:

Ötféle kivitel az össztömeg alapján: 280 (2,8 t), 300 (3,0 t), 330 (3,3 t), 350 (3,5 t) és 350 Heavy (3,5 t)

 

RAKTÉR MÉRET
 

A PEUGEOT Boxer zárt furgon 8 különböző karosszériával rendelhető: 3 tengelytávon  (3000 mm, 3450 mm és 4040 mm),  4 hosszal (L1, L2, L3 vagy L4) és 3 magassággal (H1, H2 és H3).

Így a raktér mérete 8-17 m3 lehet, amivel az egyik legjobb a kategóriában.

 

SZÉLES RAKTÉR


 A legnagyobb raktér érdekében a kerékjáratok között optimális 1 422 mm szélességen lehet pakolni.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Holttérfigyelő rendszer

Vontatmány asszisztens

Hátsó keresztirányú forgalomfigyelés

Táblafelismerő

Ütközésre figyelmeztető

Aktív vészfékrendszer

Lejtmenet vezérlő

Sávelhagyás figyelmeztető rendszer

KIVITELEK

EGY MODELL, TÖBBFÉLE LEHETŐSÉG


 A PEUGEOT Boxer többféle karosszériával is elérhető, hogy minden igénynek megfelelhessen!

Zárt furgon 8 féle kialakítással, platós, szimpla- vagy duplakabinnal, alvázas verzió, szimpla- vagy duplakabinnal

Peugeot szakértőink

Kérdése van? Keresse Peugeot szakértőinket!

Váradi Ferenc értékesítési vezető
Baranyai Zsoltné értékesítési tanácsadó

JOGI MEGJEGYZÉS

*Jelen ajánlat 2023.05.05-től 2023.06.30-ig, vagy visszavonásig él, továbbá kizárólag belföldi székhelyű jogi személy részére elérhető, a zárt készletlistán szereplő új Peugeot Boxer modellekre leadott és visszaigazolt megrendelések esetén, az akcióban résztvevő márkakereskedésekben. A feltüntetett kedvezmény a gépjármű bruttó listaárából kerül levonásra. A kedvezmény teszt- és használt gépkocsi vásárlására nem vonatkozik. Jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze (kivéve 2+2 év kiterjesztett garancia szolgáltatás**), a listaárból levonandó, regisztrációs adóval növelt, maximális kedvezményt foglalja magában. A Peugeot Boxer vegyes fogyasztása változattól függően, alapfelszereltség esetén, opciók nélkül: 9,1-10,9 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátása: 239-286 g/km (WLTP mérési ciklus szerinti adatok). A kép illusztráció, a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért keresse fel a www.peugeot.hu oldalt vagy érdeklődjön az akcióban részt vevő márkakereskedésünknél.

 

**Minden 2023.05.05-től 2023.06.30-ig belföldi székhelyű jogi személy részére készletlistáról új autóként értékesített Peugeot Boxer tehergépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett CarGarantie Promóciós Economy garanciát adunk ajándékba. A CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl, az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 2+2 évig vagy 200 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó), további feltételek teljesülése esetén érvényes, CG Car-Garantie Versicherungs-Aktiengesellschaft által nyújtott kiterjesztett szerződéses jótállás és a szerződéses gyári jótálláshoz képest a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződésben megjelölt korlátozott szolgáltatásokat tartalmazza. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta 2 kategóriára nem vonatkozik. A gyári szerződéses jótállás keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben és a Szervizfüzetben foglalt feltételek és körülmények, míg a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződés keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.