Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Nissan Új Townstar Furgon
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Bemutatkozik a vadonatúj Nissan Townstar Combi

A vadonatúj Nissan Townstar kalandvágyból született. Fedezze fel a tágas, minőségi kivitelű utasteret és a zökkenőmentes csatlakoztathatóságot, hogy kapcsolatban maradjon a világgal és szórakozzon, bárhová is viszi az útja. A szemet gyönyörködtető részletek és a merész stílus kívülről is lenyűgöző benyomást keltenek. A vadonatúj Nissan Townstar utasterét nem csak a kiváló minőségű anyagok és az ergonomikus kialakítás teszi olyan hívogatóvá.  Az okos tárolóhelyekkel kiegészítve pedig soha nem kell nélkülöznie a szeretett dolgait, amikor úton van.

DESIGN

A stílus, amely kalandra hív
A vadonatúj Townstar jól átgondolt arányaival és feltűnő külsejével hívja fel magára a figyelmet, továbbá praktikus méreteinek is köszönhetően, rendkívül stresszmentessé teszi az amúgy is nehéz városi közlekedést.

Első hűtőrács

A vadonatúj nissan Townstar jellegzetes V alakú hűtőrácsa a Nissan merész, magabiztos stílusát tükrözi.
Első hűtőrács
Kerekek

Kerekek

Az exkluzív alumínium könnyűfém keréktárcsák városias és erőteljes megjelenést biztosítanak, miközben kompromisszumok nélkül nyújtanak biztonságot. 
 
Fényszóró

Fényszóró

Intenzív fényerő, stílusos látvány, az egyes verzióknál pedig akár távolsági fényszóró asszisztenssel is.
Ködlámpa

Ködlámpa

A ködlámpák kiváló láthatóságot biztosítanak a ködös időjárási körülmények között is.
Hátsó lámpa

Hátsó lámpa

A jellegzetes új részlet, amely a modern és aktuális stílust tükrözi vissza: hátsó lámpák extra kerettel, külső lencse kialakítással és fényvisszaverővel.

BELSŐ TÉR

Szálljon be egy kényelmes világba!
Rendezett, kifinomult és összetett. A vadonatúj Nissan Townstar utastere nyugalmat biztosít, bármilyen hosszú is az utazás. A többféle speciális tárolási lehetőség és a csatlakoztathatóság miatt minden kéznél lesz, amire szüksége van
Felfelé nyíló csomagtér ajtó

Felfelé nyíló csomagtér ajtó

Élvezze a maximális hozzáférhetőséget kerékpárok, csomagok, dobozok vagy magas, nem síkba rakható tárgyak rakodásához.
Lehajtott ülések

Lehajtott ülések

A 60/40 arányban lehajtható hátsó ülésekkel tovább növelheti a rakodóteret, akár 3500 literre. Mindezt úgy, hogy közben az utastér jelentős része is megmarad.
Raktér

Raktér

Fedezze fel, hogy mindennek van helye: a csomagtartó lenyűgöző akár 601 literes, vagy 2311 literes is lehet, ha a hátsó üléseket lehajtjuk.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

A vadonatúj Nissan Townstar egy teljesen új mércét állít fel a furgonok világában. Olyan biztonsági rendszerekkel és segédfunkciókkal van felszerelve, amelyek általában csak a személyautókban találhatók meg. Fedezze fel a biztonságosabb, könnyebb és élvezetesebb utazásokat! A Nissan Intelligens mobilitási technológiái folyamatosan figyelik a lehetséges veszélyforrásokat az úton. Hang és vizuális jelzésekkel segítik Önt abban, hogy csökkentse az ütközés kockázatát vagy hatását.
Nissan Új Townstar Furgon

Parkoljon mindig magabiztosan! Az intelligens 360° parkolókamera segítségével a kis helyen való manőverezés is gyerekjáték. A 360°-os kilátással, valamint az elülső, a járdaszegélyre vagy a hátsó nézetre való fókuszálással még a legszűkebb városi utcák is könnyen járhatóak, parkolhatóak lesznek.
PROPILOT

PROPILOT

Kövesse az Ön előtt haladó járműveket egy előre meghatározott távolságban a ProPILOT finkció segítségével. A rendszer, a forgalom alapján akár teljesen meg is állíthatja az autót, majd ismét felveszi a sebességet, ha a forgalom elindul.
SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA

SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA

Az elöttünk haladó járműtől méri a távolságot, majd szabályozza a lassítást és a gyorsulást, hogy automatikusan tartsa a biztonságos követési távolságot a beállított sebességhatáron belül.
RÁFUTÁSOS BALESETMEGELŐZŐ RENDSZER

RÁFUTÁSOS BALESETMEGELŐZŐ RENDSZER

Tartsa szemmel az Ön előtt haladó járműveket! Ha a rendszer hirtelen lassulást észlel előttünk, hang és vizuális jelzéssel figyelmeztet a lassításra.
TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓ ASSZISZTENS

TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓ ASSZISZTENS

A rendszer a távolsági fényszórókat automatikusan felkapcsolja ha szükség van rájuk, és tompított fényre kapcsol, amikor elöttünk egy másik jármű található. 
VÉSZFÉKEZŐ RENDSZER

VÉSZFÉKEZŐ RENDSZER

Észleli az Ön elött található járműveket, kerékpárokat, gyalogosokat. Folyamatosan figyeli az Ön előtt lévő területet és figyelmezteti Önt, vagy akár be is avatkozik baj esetén, hogy elkerülhesse az ütközést vagy csökkentse annak mértékét.
KÖZÚTI JELZÉSEK FELISMERÉSE

KÖZÚTI JELZÉSEK FELISMERÉSE

A forgalmi táblák menet közbeni észlelésével naprakészen tájékoztatja Önt a legújabb sebességkorlátozásról is.

MŰSZAKI ADATOK

Fedezze fel a lenyűgöző hatékonysággal párosított magabiztos teljesítményt! A vadonatúj Nissan Townstar gazdaságos benzinmotorja megfelel a legújabb Euro6D kibocsátási normáknak és az optimális üzemanyag-fogyasztás érdekében ECO üzemmód technológiával rendelkezik. Ismerje meg a sokoldalú teret, arányokat és az erős motorokat, amelyek megfelelőek a könnyed városi vezetéshez vagy a hosszabb utakra akár!

Hatékonyság

Nagy teljesítmény, erőteljes gyorsulás a meredek dombok leküzdéséhez még teljesen felpakolt állapotban is. A vadonatúj Nissan Townstar hatékony benzinmotorja minderre képes és az egész út alatt támogatja is Önt. Élvezze a 130 PS teljesítményt, a 6,6-7,7 l/100 km/perc kombinált üzemanyag-fogyasztást és a 150-174 g/km (min/max) CO2-kibocsátást a kombinált használat során, melyeket az optimális hatékonyságot biztosító ECO üzemmóddal ellátott 6 fokozatú kézi sebességváltónak köszönhetünk.
Hatékonyság
Sokoldalúság

Sokoldalúság

Tágas belső tér, mely családja minden igényének meg tud felelni, kívülről pedig elég kompakt ahhoz, hogy a városban vagy a szűk mellékutcában az utolsó helyre is kényelmesen le tudjon parkolni. Hajtsa le az üléseket, és pakolja fel a kerékpárját a lehető legkisebb erőfeszítéssel - vagy pakolja be bőröndjeit egy nagy hétvégi kiránduláshoz. A vadonatúj Nissan utastere többféleképpen átalakítható, hogy bármilyen kalandnak megfeleljen.
Nissan Új Townstar Furgon

CSOMAGTARTÓ ŰRTARTALOM LEHAJTOTT ÜLÉSEKKEL
775 L
Nissan Új Townstar Furgon

CSOMAGTARTÓ ŰRTARTALOM LEHAJTOTT ÜLÉSEKKEL
3500 L
Nissan Új Townstar Furgon

MAXIMUM RAKOMÁNYHOSSZ
1885 MM

KAPCSOLAT

Apple Carplay® & Android auto™
Csatlakoztassa telefonját és vezetés közben is hozzáférhet zenéihez, szöveges üzenetekhez és más kedvenc alkalmazásaihoz. A járművön belüli Wi-Fi [5] opcióval több eszközt is csatlakoztathat.
Nissan Új Townstar Furgon

Önt is lenyűgözte ez a kivételesen sokoldalú új Nissan modell? Ne habozzon, kérjen ajánlatot kollégáinktól még ma!


Munkatársaink

Kovács Gábor - értékesítési tanácsadó

Kovács Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4131
Székely György - értékesítési vezető

Székely György

értékesítési vezető
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!