Németh Kristóf

Németh Kristófot valószínűleg még mindig a Barátok közt Kertész Gézájaként azonosítják a legtöbben. A színész azonban komoly üzletember, hiszen amellett, hogy a Játékszín egyik tulajdonos-igazgatója volt, ma a Fórum Színház vezetéséért felel. A Duna Autó Zrt. "Nekünk az autó bizalmi kérdés" kampányának arcaként azokhoz szeretne szólni, akiknek munkájához - hozzá hasonlóan - alapfeltétel a megbízható gépjármű és a hozzá kapcsolódó finanszírozási és üzemeltetési szolgáltatás. A gondtalan vezetés ugyanis nem extrafelszereltség!

"Elfoglalt üzletemberként és gondos családapaként fontos számomra, hogy bátran tervezhessek, meglepetések nélkül. A Duna Autó Lízing tökéletes választásnak bizonyult, hiszen egyedi tartós bérleti megoldásokat és all-in szolgáltatást nyújt számomra - mindezt fix havidíjért, egy helyen.

Ezért a Duna Autó Lízing nekem egyet jelent a gondtalan autózással. Már akkor is készséggel álltak a rendelkezésemre, mikor még csak kerestem az "igazit", és az igényeimnek megfelelő modelleket ajánlották. Sokkal egyszerűbb volt így a választás, arról nem is beszélve, hogy mellé még egy igazán kedvező konstrukciót is kínáltak. Ráadásul az autó havidíja teljes mértékben leírható költségként, az áfa pedig visszaigényelhető. Vállalkozások számára ez szerintem egy kiváló megoldás. Flottakedvezményt akár már egy darab céges autótól is igényelhetek, egyszerűen, gyorsan és költséghatékonyan, üzemeltetési és adminisztrációs teendők nélkül. Kényelmes megoldást kínálnak, hiszen egy számlát kell csak elkönyvelnem, amin minden szolgáltatási díj szerepel. Ráadásul esedékes szerviz, gumicsere alkalmával előre jeleznek is, így nem nekem kell fejben tartanom a kocsi körüli intéznivalókat. Valljuk be, ez egy igazán kedvező üzleti modell az olyan elfoglalt embereknek és családapáknak, mint amilyen én is vagyok. Nekem az autó bizalmi kérdés, a Duna Autó flottakezelési üzletága pedig elnyerte a bizalmamat a tartósbérlet konstrukciójával.

Az új Hyundai Tucsonnak igazán vonzó a kialakítása, a sok új fejlesztés is alátámasztja, hogy jól döntöttem és egy igazán megbízható autót választottam - mindennél fontosabb ugyanis számomra a családom biztonsága. Az első utam a szalonból rögtön a színházamba vezetett, majd a menyasszonyommal és a kisfiammal együtt avattuk fel az új autónkat egy bécsi látogatással" - nyilatkozta Németh Kristóf.

Online szervizidőpont foglalása

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.

Szerviz jellege
Szerviz típusa
Ott tudja hagyni?
Szeretne bérautót igényelni?
Okosszekrény leadás?
Okosszekrény felvétel?
Bejelentkezem