NAGY FERÓ

Nagy Feró és bandája, a Beatrice 40. jubileumuk alkalmából 70 állomásos turnéra indult, melyhez a Duna Autó Zrt. biztosítja bérautó parkjából a turnébuszokat: egy személyszállítót az együttes tagjai részére és egy kisteherautót a hangszerek és felszerelés szállítására. Az új Peugeot Boxer és Fiat Talento nem sokat pihen, ugyanis az együttes hat hónapon át általában péntektől vasárnapig úton lesz.

"Én magam választottam ki a céget és a buszokat, mert "fiatal" - a 40 éves még fiatal, nem? - korunk ellenére, van némi tapasztalatunk a turnézásban, ami már a feszített tempó miatt önmagában is megterhelő. És ha ezen felül egy többórás utazás után az ember gyűrötten és elcsigázottan száll ki az autóból, az sokat ronthat a hangulatunkon és a koncertünk minőségén is. Szóval nekem az autó bizalmi kérdés. Egyrészt a már említett kényelem miatt, másrészt legalább ennyire fontos, hogy kimagasló szakértelemmel műszakilag kifogástalan állapotban tartsák ezeket a járgányokat, mert mindenhova időben és biztonságban kell megérkeznünk - ez az első számú feltétel, amit teljesítenünk kell a rajongóink felé. Aztán - ahogy azt eddigi teltházas koncertjeink is bizonyították - a hangulat kialakításban már a közönségre is számíthatunk. Nagyon jó érzés, hogy kívülről fújják a slágereinket.

Az autóbérlés jó döntés volt, mert költséghatékony, kényelmes és biztonságot nyújt a számunkra. Nekünk csak tankolnunk kell, az összes egyéb teendőt a buszokkal a Duna Autó végzi. Nem kell számon tartanunk a biztosításokat, az autópálya-matricákat, a kötelező szervizidőpontokat, gumicseréket, stb., ami valljuk be, az ilyen bohém művészemberek számára igencsak megterhelő feladat. Mindemellett maximális biztonságban tudhatjuk magunkat és a hangszereinket is.

A Duna Autónál egy igazán profi csapatot ismerhettem meg: megbízhatóak, precízek, korrektek. Olyannyira elnyerték a bizalmam, hogy most már minden autós kérdésben hozzájuk fordulok, de nemcsak én, hanem a családom és a Beatrice zenekar tagjai is. Nincs olyan autóval kapcsolatos dolog, amiben ne tudnának segíteni" - nyilatkozta Nagy Feró.

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.

Szerviz jellege
Szerviz típusa
Ott tudja hagyni?
Szeretne bérautót igényelni?
Okosszekrény leadás?
Okosszekrény felvétel?