• Gáspár Laci

Gáspár Laci 2004-ben robbant be a köztudatba az Év legjobb férfihangjaként, és azóta hatalmas rajongótáborra tett szert. Több nagylemeze is megjelent, amelyek közül egy aranylemez és egy platinalemez lett. Számos szakmai elismerésben részesült, évek óta az X-Faktor mentora. Ha teheti, szívesen jótékonykodik, több esztendeje a Duna Autó - Az Autóváros Jótékonysági Nagykövete is. Gyermekkora óta rajong a kocsikért, leginkább a sportautókért. Mivel közúton a biztonságos közlekedés híve, a sportautók teljesítményét csak forgalmon kívül, versenypályákon szokta tesztelni, ahol bátran kiélheti a sebesség, a driftelés és a versenyzés iránti szenvedélyét.

"15 éve van jogosítványom és elég sokféle autót vezettem ez idő alatt. Imádom a csúcsteljesítményű autókat és a sebességet. Persze közúton nem szoktam száguldozni, ott mindig a szabályokat betartva vezetek, mert a biztonságos közlekedés számomra nagyon fontos.

Rengeteget dolgozom, felvételekre, koncertekre járok, ahova biztonságban és időben oda kell érnem. Nagyon sok időt töltök autóban, ezért kiemelten fontos számomra a biztonság és a kényelem, hiszen sokszor nemcsak én, hanem a családom is az autóban ül velem. Szeretem biztonságban tudni a gyermekeim, a családom, ezért rendszeresen szervizeltetem az autóimat, hiszen a biztonságos közlekedés első számú feltétele a kocsi megfelelő műszaki állapota. Erre a tágabb családom tagjainak is mindig felhívom a figyelmét, de hogy teljesen biztos legyek abban, hogy mindenki rendszeresen karbantartott autóval közlekedik, én intézem mindenkinek a szervizeltetést a Duna Autónál. Egy alkalmat se hagyok ki, szinte már otthon érzem magam a telephelyen. Sőt, amíg várakozom, a 19 márka kínálatában mindig rábukkanok valami kincsre, ami felkelti az érdeklődésemet, és ha mód van rá, ki is próbálom. Kár tagadni: az autó nálam szerelem. És mint olyan, bizalmi kérdés. Mert szerelem nincs bizalom nélkül. De nincs ám!

A Duna Autó évek óta élvezi a bizalmam, mert itt igazi szakemberek nyúlnak a kocsimhoz, minőségi anyagokkal dolgoznak, és garanciát is vállalnak az elvégzett munkára. Nagyon szeretem, ha valaki igényes az elvégzett munkáját illetően. Én sosem bíznám az autóinkat olyanokra, akikben ez a fajta igényesség nincs meg. Nekem az autó bizalmi kérdés" - nyilatkozta Gáspár Laci.

 

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.

Szerviz jellege
Szerviz típusa
Ott tudja hagyni?
Szeretne bérautót igényelni?
Okosszekrény leadás?
Okosszekrény felvétel?