Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Mitsubishi Új Eclipse Cross PHEV
modellismertetőÁRLISTA LETÖLTÉSE

FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

HIBRID, KUPÉ & SUV - az új ECLIPSE CROSS PHEV

DESIGN

Az elegancia és magabiztosság legkiemelkedőbb alakja. Az új Eclipse Cross Plug-in Hybrid, most még inkább csábító, mint valaha. Kápráztassa el magát a dinamikus vonalvezetésével, a markáns részleteivel, és lenyűgöző felszereltségével. Az Eclipse Cross PHEV ötvözi a benzinmotor előnyeit az elektromos hajtás csendes siklásával. Íme egy egyedülálló crossover SUV, gyönyörű és kifinomult stílusban.

Dinamikus megjelenés

Dinamikus megjelenés

Az új Eclipse Cross PHEV a sportos, kupészerű formavilágot megtartva teljesen új első és hátsó kialakítást kapott.
Elegáns hűtőmaszk

Elegáns hűtőmaszk

A Mitsubishi „Dynamic Shield” formatervezési nyelve határozza meg az Eclipse Cross PHEV jellegzetes arculatát.
Erőt sugárzó forma

Erőt sugárzó forma

A stabil és széles hátsó kialakítás kiemeli az Eclipse Cross PHEV karakterét. Az egybefüggő hátsó ablak hangsúlyozza a kupé jelleget.
Led fényszóró

Led fényszóró

A LED fényszórókkal szerelt modellen a stílusos nappali menetfény mellett LED ködlámpa is található. A fényszóró ki- és bekapcsolása, valamint a távolsági/nappali fény váltása automatikusan történik. Az automatikusan be- és kikapcsoló projektoros halogén fényszóró figyelemfelkeltő LED nappali menetfénnyel párosul.
Stílusos részletek

Stílusos részletek

A masszív SUV megjelenést hangsúlyozzák a karosszéria színére fényezett alsó betétek. Az új Eclipse Cross új megjelenésének köszönhetően  140 mm-rel megnövelt teljes hosszúsága a csomagtérben is több helyet eredményez.
Ikonikus hátsó lámpák

Ikonikus hátsó lámpák

Az azonnal felismerhető háromdimenziós hátsó lámpaegység messziről egyedivé teszi az Eclipse Cross PHEV-t. A lápmák alatt pedig  teljesen új tervezésű 18” könnyűfém keréktárcsákhoz 225/55 R18 gumiabroncsok tartoznak.

BELSŐ TÉR

Tapasztalatból tudjuk, hogy egy autó teljesítménye csak akkor bír jelentőséggel, ha azt a vezető uralni is tudja. A kényelmes belső tér kialakításakor ez lett az elsődleges cél. Minden kapcsoló és vezérlő eleme úgy lett elhelyezve, hogy az Ön számára a lehető legkényelmesebb legyen. Így Ön a lényegre összpontosíthat.

Letisztult belső

Letisztult belső

Amint a kormánykerék mögé ül, az Eclipse Cross PHEV kényelmes ülése gondoskodik arról, hogy Ön előtt a perspektíva megváltozzon. A magas üléspozíció nemcsak a ki- és beszállást könnyíti meg, hanem a forgalomra történő rálátást is elősegíti.
Ergonomikus műszerfal

Ergonomikus műszerfal

A nagy felbontású, könnyen leolvasható műszerek mind-mind kiemelik az Eclipse Cross PHEV vezetőközpontú karakterét. Az integrált központi kijelző minden fontos információról tájékoztatja a vezetőt.
Minden információ egy helyen

Minden információ egy helyen

A kimagasló stílus és az intelligens funkciók tökéletesen kiegészítik egymást az Eclipse Cross PHEV belső terében. Minden könnyen áttekinthető és minden könnyedén elérhető.
Fűthető kormánykerék

Fűthető kormánykerék

Fogja biztos kézzel a kormányt az időjárási körülményektől függetlenül. A fűthető kormánykeréknek köszönhetően a hideg többé nem akadály.
Kétzónás klíma

Kétzónás klíma

A kétzónás automata klímaberendezés lehetővé teszi, hogy külön-külön állítsa be a vezető és az utas oldalán a mindenki számára kellemes hőmérsékletet.
8

8" érintőképernyő

Az új, 8” érintőképernyővel rendelkező infotainment rendszer most még könnyebben kezelhető, és okostelefonnal összekapcsolva az Apple CarPlay, illetve az Android Auto rendszerekkel is kompatibilis.
SDA navigáció

SDA navigáció

Az új SDA készülék beépített TomTom navigációs rendszerrel is elérhető. A valós idejű közlekedési információkkal, a hangnavigációval és a felhasználóbarát kezelőfelülettel még könnyebben elérheti úti célját.
Tágas csomagtér

Tágas csomagtér

A könnyen nyitható, széles csomagtérajtón keresztül még a legnagyobb csomagokat is bepakolhatja, az alacsony padlószint pedig megkönnyíti a nehéz csomagok mozgatását. A padlója alatt lévő tárolórekeszbe apróbb holmikat, illetve az EV töltőkábelt helyezheti el.
Állítható hátsó ülések

Állítható hátsó ülések

A hátsó ülések 9 fokozatban állítható háttámlával rendelkeznek, így a hátul utazók a számukra kényelmes üléshelyzetet vehetik fel.  A 60:40 arányban osztott hátsó ülések részben is ledönthetők, így hosszabb tárgyak is szállíthatók, miközben hátsó ülésen is ül utas.
Elektromos meleg vizes állófűtés

Elektromos meleg vizes állófűtés

A meleg vizes állófűtésrendszer – amelyet az autó saját vízkeringető rendszere működtet – a kényelem fokozását szolgálja. Az Eclipse Cross PHEV belső terét így akár kikapcsolt motorral is fel lehet fűteni akkor is, ha a járművel parkol.
Prémium audiorendszer

Prémium audiorendszer

A Mitsubishi Motors saját fejlesztésű audiorendszere az új MPSS (Mitsubishi Power Sound System), amely kiváló hangminőséget biztosít 8 hangszóró és egy 510 W-os erősítő segítségével.
Esőérzékelő ablaktörlők

Esőérzékelő ablaktörlők

A szélvédő mögött lévő érzékelő figyeli az üvegfelületre kerülő csapadékot, és az ablaktörlő ki- és bekapcsolását, valamint a törlési intervallumot ennek alapján vezérli.

BIZTONSÁG

A Mitsubishi számára az autóinak formájánál is fontosabb a lehető legnagyobb biztonság, amit modelljei kínálhatnak Önnek és családjának. Ezért a Mitsubishi teljes körű, az aktív és passzív biztonsági elemekre kiterjedő megoldásokkal vértezte fel az új Eclipse Cross PHEV-t.

Adaptív tempomat (ACC)

Adaptív tempomat (ACC)

Az adaptív tempomat hasonlóan működik mint a hagyományos, azzal a lényeges különbséggel, hogy a jármű érzékeli, ha egy másik jármű van előtte, és szükség esetén automatikusan csökkenti a sebességet, hogy a meghatározott követési távolságot tartani tudja. Ha a jármű előtt szabaddá válik az út, akkor pedig visszatér a korábban beállított sebességre. Ez a kényelmes és biztonságos rendszer csökkentheti a ráfutásos balesetek bekövetkezésének esélyét.
Tökéletes stabilitás

Tökéletes stabilitás

Az Eclipse Cross PHEV rendkívül merev karosszériával és nagy lengéscsillapítókkal rendelkezik, amelyeket a kitűnő vezetési teljesítmény, és a kiváló menetkényelem figyelembevételével optimalizáltak a mérnökök. A nagyteljesítményű akkumulátorok a padló alatt helyezkednek el, ami alacsonyabb tömegközéppontot eredményezve tovább javítva a manőverezhetőséget.
Ütközésmegelőzés (FCM)

Ütközésmegelőzés (FCM)

Az ütközés hatását mérséklő rendszer (FCM) figyeli a jármű előtti területet, és ha akadályt észlel a jármű előtt, előbb figyelmezteti a vezetőt, majd szükség esetén beavatkozik és aktiválja a jármű fékberendezését. A rendszer nagy sebesség esetén az esetleges becsapódás erejét csökkentheti, alacsony sebességnél (30 km/h alatt) pedig a jármű teljes megállítására alkalmas.
RCTA

RCTA

A hátsó keresztirányú forgalom figyelő rendszer (RCTA) egy parkolóhelyről kitolatásnál hasznos funkció, mivel tolatáskor figyeli, hogy jobb vagy bal oldalról közelít-e másik jármű.
LDW

LDW

A sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDW) optikai és akusztikus jelzéssel is figyelmezteti a vezetőt, ha a jármű kitér a forgalmi sávjából.
BSW

BSW

A holttérfigyelő rendszer (BSW) a visszapillantó tükörben lévő figyelmeztető lámpa segítségével jelzi, ha a holttérben másik jármű található.

További biztonsági funkciók:

  • ULTRAHANGOS KOCCANÁSELKERÜLŐ RENDSZER (UMS)
  • AKTÍV STABILITÁSKONTROLL (ASC)
  • TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓ ASSZISZTENS (AHB)
  • HEGYMENETI ELINDULÁSSEGÍTŐ (HSA)
  • S-AWC (SUPER ALL WHEEL CONTROL)

  • ABRONCSNYOMÁS-ELLENŐRZŐ RENDSZER (TPMS)
  • KÖZLEKEDÉSI TÁBLA FELISMERŐ RENDSZER (TSR)
  • PARKOLÁSSEGÍTŐ ELÖL ÉS HÁTUL
  • KAMERARENDSZER
  • HÉT LÉGZSÁK

TECHNOLÓGIA

A PHEV rendszerben az első és hátsó kerekeket egy-egy kisméretű és könnyű elektromotor hajtja, ami zökkenőmentes és komfortos vezetést kínál, mindemellett olyan gyorsulást és lobbanékonyságot biztosít, ami az elektromos motorok sajátossága. A 2,4 literes benzinmotor az első kerekek meghajtá­sával további erőt biztosít, szükség esetén pedig az akkumulátor töltésére is szolgál, így Önnek sosem kell aggódnia az akkumulátor töltöttségi szintjéért.

PHEV technológia

PHEV technológia

A méltán elismert és világszerte bizonyított Outlander PHEV műszaki alapjait felhasználva a Mitsubishi megalkotta az Eclipse Cross PHEV modellt, ami egy kompakt SUV erényeit, az összkerékhajtás hagyományát és az elektromos meghajtás előnyeit egyesíti egy merész, mégis elegáns személyautóban.
Regeneratív fékezés

Regeneratív fékezés

Fékezéskor vagy a gázelvételkor a PHEV rendszer a meglévő mozgási energiát elektromos árammá tudja átalakítani és azt a meghajtóakkumulátorba tölti. A kormányon található kapcsolókkal, illetve a sebességválasztó segítségével a regeneratív fékezés erőssége több fokozatban állítható.
Charge & Save mód

Charge & Save mód

Ha a „CHARGE” módot választja, akkor EV módban a benzinmotor bekapcsol a meghajtóakkumulátor töltésének érdekében. Ha az eltárolt energiát szeretné megőrizni, akkor „SAVE” módban későbbre halaszthatja az elektromos meghajtás használatát.
Gyors töltés

Gyors töltés

Menet közben, nyilvános töltőállomásokon (CHAdeMO szabvány szerinti csatlakozással) kb. 25 perc alatt érhető el a 80%-os töltöttség.
Töltőkábel

Töltőkábel

Minden Plug-in Hibrid Eclispe Cross szériatartozéka egy 6 méteres töltőkábel, amivel az autó minden háztartásban megtalálható konnektorból tölthető. 
Energiafelhasználás

Energiafelhasználás

A könnyen leolvasható műszeren látszik az aktuális energiafelhasználás mértéke; fordulatszámmérő helyett energiahatékonyságot mutató műszer található. A mutató azt is jelzi, hogy milyen meghajtási módban van az Eclipse Cross PHEV.

Három hajtásmód

Háromféle hajtásmód áll rendelkezésre. Az új Eclipse Cross PHEV az EV Drive – azaz tisztán elektromos, benzin nélküli üzemmód – mellett egy soros hibrid módot és egy párhuzamos hibrid módot is kínál. A gépkocsi egy elektronikus hajtásszabályozóval van ellátva, amely automatikusan választja ki azt a hajtásmódot, ami optimális a vezetési feltételeknek és az akkumulátor töltöttségi állapotának. Ebből Ön a vezetés közben semmit sem érez, az átmenet ugyanis folyamatos és energiaveszteség nélkül történik.

EV üzemmód

EV üzemmód

Tisztán elektromos hajtás

Az elektromotorok az akkumulátorban tárolt energia felhasználásával mozgatják az autót, ezért egyáltalán nincs üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás. Ez a hajtásmód halk, tiszta és lendületes. Az Eclipse Cross PHEV maximális végsebessége ilyenkor kb. 130 km/óra.
Soros hibrid üzemmód

Soros hibrid üzemmód

Elektromos hajtás benzinmotoros rásegítéssel

Az elektromotorok a belsőégésű motor által termelt energiával mozgatják az autót. A benzinmotor akkor termel áramot, amikor az akkumulátor töltöttsége alacsony szintre süllyed, valamint - a teljesítmény növelése érdekében - erőteljes gyorsításkor vagy hegymenetben.
Párhuzamos hibrid mód

Párhuzamos hibrid mód

Benzinmotor hajtás elektromos rásegítéssel

A benzinmotor hajtja az autót (például nagyobb tempónál, amikor a belsőégésű motor hatékonyabban működik), az elektromotorok pedig besegítenek a nagyobb teljesítmény elérése érdekében.

Fedezze fel az új Eclipse Cross PHEV minden részletét!


Munkatársaink

Fehér Attila - értékesítési vezető

Fehér Attila

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4000
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!