A Kia e-Soul világ legjobb városi autója lett 2020-ban, hiszen tisztán elektromos hajtása révén teljesen emisszió mentes, és hatótávja is különösen hosszú. Kompakt karosszériája nem csak látványos, de kellően tágas és praktikus kialakítású is, tökéletesen az európai utakra tervezve.
 
 

DESIGN

Külső

Kiemelkedő stílus

Elegáns és elektromos

A markáns vonalvezetést kiemelik a 17 colos könnyűfém keréktárcsák és az új, üdítő karosszéria színek: 7 egyszínű és 7 kéttónusú (karosszéria / tető és tükör ) kombinációból választhatunk.

Telis-tele fénnyel

A LED fényszórók mellett a Kia e-Soulban már LED-es nappali lámpák találhatók, ráadásul a modern, fényes fekete elektromos tükrökön még az index lámpa is LED fényt kapott.

Ikonikus külső

A lökhárítók különleges díszítései, a kerekek íve és az alsó küszöb díszléce mind-mind az elektromos crossover sportos stílusát erősítik.

BELSŐ TÉR

Izgalmas beltér

Az új Kia e-Soul olyan belső térrel rendelkezik, amelynek színeit a saját stílusának megfelelően igazíthatja. A hangulatvilágítás a zenével együtt változik, miközben tükröződéseit a választható vörös, zöld vagy arany metál felületeken élvezhetjük. A bőr üléshuzat pedig még exkluzívabbá varázsolja a hűthető és fűthető első és hátsó üléseket.

8" kivetített kijelző

Az új Kia e-Soul egyik különlegessége a kormány feletti üvegre vetített kijelző - mely azt szolgálja, hogy egy pillantásra se kelljen levennünk a szemünket az úttestről, ha olyan fontos információkra lenne szükségünk, mint a sebesség, a biztonsági figyelmeztetések vagy a műholdas navigáció.
    

10.25" navigációs érintőképernyő

A 10.25" méretű navigációs érintőkijelző hasznos információkkal látja el a vezetőt: mutatja az útvonalat és azt is, hogy hogyan kerülhetjük ki a dugókat. A 7 éves térképfrissítésnek köszönhetően a rendszer mindig naprakész. 

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Ráfutásos ütközést elkerülő támogatás (FCA)

Figyelmeztet a lehetséges veszélyre

Adaptív sebességtartó automatika

Szabályozza a sebességet és a követési távolságot.

Sávtartó asszisztens (LKA)

Biztonságosan ellenőrzi a sávon belüli pozíciót

Sávkövető rendszer (LFA)

Az Ön előtt haladó jármű viselkedésének megfelelően szabályozza az új Kia e-Soul gyorsulását, fékezését és kormányzását.

Holttéri ütközésveszélyre figyelmeztetés (BCW)

Rajta tartja a szemét a nehezen látható területen

MŰSZAKI ADATOK

Színtiszta szórakozás

Az új Kia e-Soullal eljött a hosszú hatótávú vezetés, a gyorstöltés - ahol - 80 kW-os vagy annál erősebb gyorstöltővel, akár 42 perc alatt 20-ról 80%-ra tölthetjük fel az akkumulátort - , az elképesztő gyorsulás és a futurisztikus belső tér, ahol az egyedüli hang az a zene, amit mi bekapcsolunk. Nincs többé benzinkút keresés, olajcsere, rezonálás, hangos motorhang, és nincs többé károsanyag-kibocsátás sem.

Hatótáv

A 39.2 kWh kapacitású akkumulátor esetén 276 km a hatótáv. A Kia egyedülálló, 7 év garanciája jár hozzá.

Egyszerű töltés

A kombinált bemenetet otthon is és a nyilvános töltőpontokon is használhatjuk, Ráadásul a töltést távirányítással is beprogramozhatjuk, sőt, téli üzemmódot is kiválaszthatunk, mely a legjobb teljesítmény érdekében felmelegíti az akkumulátort töltés közben. Ezen kívül rendelkezésünkre áll a 11-kWos fedélzeti AC töltő, melynek segítségével a gyorstöltő pontokon is tölhetünk.

Csendesen lenyűgöző

Sem a motorhang sem a vibráció nem rontja el a vezetési élményt az új Kia e-Soulban. Élvezze az azonnali gyorsulást, a sebességváltással nem kell foglalkozni! Az elektromos motornak köszönhetően 7.6 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/h sebességre az autó, a végsebessége pedig 167 km/h.
    

Vezetési módok

Négy vezetési mód áll rendelkezésünkre: Eco+, Eco, Comfort és Sport, mind különböző energiafogyasztást és teljesítményt takar: a nyomaték, a sebesség a visszatáplálás és akár a beltér hőmérséklete is a kiválaszott vezetési módnak megfelelően alakul.

V2L funkció

Különleges szolgáltatása a Kia e-Soulnak, hogy az autó beindítása nélkül is használhatjuk az akkumulátort, például USB-aljazton keresztüli töltésre, 12 V-os konnektorként, lámpának, zenehallgatáshoz vagy akár fűtésre és hűtésre. Nagy hasznát vehetjük például kempingezéskor, de jól beilleszthető az okosotthon rendszerébe is.
 

KIA SZAKÉRTŐINK

Kérdezne? Keresse Kia szakértőinket!

Jelinek Gábor értékesítési vezető
Bosák Flóra értékesítési tanácsadó
Gorzsás Zoltán értékesítési tanácsadó
Szeredásné Veroczki Katalin értékesítési tanácsadó