Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Hyundai i20 modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Készletes árlista

A MAGABIZTOSSÁG SZÉPSÉGE

A dinamikus és karakteres, vadonatúj i20 új mércét állít a kisautók kategóriájában. A legkiválóbb biztonsági és kapcsolódási funkciói mellett, Európában elsőként kapta meg a Hyundai új formanyelvét!

Fedezze fel az új i20 modellt Raf Van Nuffel, a Hyundai Motor Europe termékmarketingért és árképzésért felelős igazgatója társaságában:

DESIGN

A kecses és lenyűgöző, vadonatúj i20 érzéki, sportos új formavilágával átrendezi az erőviszonyokat a szegmensben. Az elődjénél szélesebb, hosszabb és alacsonyabb új i20 az energikus arányok, stílus és technológia harmonikus kombinációját megvalósító 'érzéki sportosság' filozófiát alkalmazza.

Hyundai új i20
Hyundai új i20

Dinamikus fényrajzolat

A lendületes ívű, full LED fényszórók megjelenését még hangsúlyosabbá teszi a divatos nappali világítás, amelynek rajzolata a különlegesen kialakított hátsó lámpatestekben is visszaköszön.

Elöl és középen: sportos stílus

A karakteres első lökhárítót keretező, meghatározó légbeömlők és a merész kontúrú, rácsmintázatú új hűtőmaszk mindenkire erőteljes első benyomást gyakorol.

Hyundai új i20
Hyundai új i20

BELSŐ TÉR

Energiával teli megjelenéséhez izgalmas új beltéri opciók bőséges választéka társul, így Ön tökéletesen személyiségéhez igazíthatja autóját. Az ajtók elegáns, érzéki módon fogják közre a műszerfalat, formavilágukat a természet ihlette. Kialakításuk tökéletesen igazodik a műszerfal idomaihoz, míg a LED-es hangulatvilágítás visszafogott, ugyanakkor kifinomult kék derengésbe borítja az utasteret.

Hyundai új i20

Kecses műszerfal

A hangsúlyos műszerfalnak szokatlanul divatos megjelenést kölcsönöznek a kecses, vízszintes bordák, amelyek egyben kihangsúlyozzák az orr széles, tetszetős kialakítását.

Hyundai új i20

Sportos, négyküllős kormánykerék

A sportos kormánykeréken elhelyezett kapcsolókkal könnyedén vezérelheti a fedélzeti rendszereket, és kapcsolatban maradhat a külvilággal.

Hyundai új i20
Hyundai új i20

10,25 colos digitális műszeregység és érintőképernyő

Az új, 10,25 colos digitális műszeregység és központi érintőképernyő a modern, plasztikus belső tér meghatározó elemei. A még elegánsabb, még inkább felhasználóbarát belső környezet érdekében a tervezők vizuálisan egységbe foglalták az új, 10,25 colos képátlójú műszeregységet és érintőképernyőt.

Hyundai új i20

Tágasabb csomagtartó

A vadonatúj i20, elődjénél egy 25 literrel tágasabb, 351 literes csomagtartójával lett felszerelve, amelybe kényelmesen pakolhat, így a családi kalandokból semmit sem kell nélkülözni.

Hyundai új i20

Prémium audiorendszer

A felsőkategóriás Bose audiorendszer lenyűgöző zenei élményt kínál. Nyolc hangszóró - köztük egy mélynyomó - gondoskodik az igazi hangulatról.

TECHNOLÓGIA & TELJESÍTMÉNY

Válasszon a két motor és a három erőátviteli rendszer közül. A kínálat csúcsán az 1.0 T-GDi benzinmotor foglal helyet, 100 vagy 120 lóerős teljesítménnyel. A motorhoz 48 voltos mild-hibrid rendszer társítható: ez a 100 lóerős verziónál opcióként, a 120 lóerősnél alapfelszerelésként érhető el. A mild hibrid rendszer 3-4 százalékkal csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a CO2-kibocsátást. Emellett az új i20 rendelhető egy 84 lóerős, 1,2 literes, hengerenkénti befecskendezéses (MPi) benzinmotorral.

Hyundai új i20

48V mild hibrid rendszer

Az i20 48 voltos mild-hibrid rendszere csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást. Gyorsításnál pedig extra forgatónyomatékkal támogatja a belső égésű motort.

Hyundai új i20

Intelligens manuális sebességváltó

A CO2-kibocsátás és az üzemeanyag-fogyasztás csökkentését az iMT rendszer is elősegíti. Oldja a kapcsolatot a motor és az erőátvitel között, amint a vezető felengedi a gázpedált, így a jármű vitorlázni kezd.

Fékenergia-visszanyerő rendszer (ERS)

A start-stop rendszerhez (ISG), a generátor-vezérlő rendszerhez (AMS), valamint a csekély gördülési ellenállású abroncsokhoz mostantól a fékenergia-visszanyerő rendszer (ERS) is társul. Ha az autó fokozatban, de felengedett gázpedállal (zárt fojtószelep) gurul, az ERS rendszer a motorfékhatás által keltett mozgási energiát elektromos energiává alakítja át, majd azt az akkumulátorban tárolja. Ezzel az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás egyaránt csökkenthető.

Hyundai új i20

Bluelink? Connected Car szolgáltatások

A Hyundai Bluelink Connected Car rendszere beépített telematikai szolgáltatások révén nyújt élvonalbeli Hyundai Live szolgáltatásokat, a valós idejű forgalmi adatoktól a parkolóhely-információkig. A Bluelink alkalmazásával a távolból működtetheti a például a vadonatúj i20 központi zárját, vagy megállapíthatja az autó tartózkodási helyét, ami nagy segítség, ha nem emlékszik, pontosan hol is parkolt le. Ezen kívül az alkalmazás azonnal riasztja Önt, ha megpróbálják feltörni autóját. Ha pedig az abroncsok nyomására kíváncsi, azt is könnyedén megtudhatja.

Hyundai új i20

Távolból működtethető központi zár

Elfelejtette bezárni autóját? Semmi gond: a vadonatúj i20 képes arra, hogy emlékeztető üzenetet küld okostelefonjára. Ezután elég beírnia PIN kódját, és egyetlen gombnyomással máris bezárhatja vagy kinyithatja autóját.

Hyundai új i20

Célállomás autóba küldése

A vadonatúj i20-ban rejlő Bluelink alkalmazással már azelőtt rákereshet úti céljára, hogy beszállna a gépkocsiba. Az alkalmazás ezt követően szinkronizálja az útvonalat a navigációs rendszerrel. Nincs más teendője, mint beszállni és megnyomni a 'Go' gombot.

Hyundai új i20

Jármű keresése

Ez a funkció minden bizonnyal az egyik kedvence, lesz, ha gyakran előfordul Önnel, hogy nem emlékszik, merre parkolt. Nyissa meg a Bluelink alkalmazást, és a világ bármely pontján megnézheti, hol található járműve.

Hyundai új i20

Riasztó bekapcsolására figyelmeztető jelzés

A Bluelink egy igazi őrszem. Ha valaki megpróbálná feltörni a vadonatúj i20-ast - az ajtózárat kiiktatták, az ajtót kinyitották -, az alkalmazás üzenetet küld okostelefonjára.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Az élvonalbeli, fejlett vezetőtámogató funkciókat felvonultató Hyundai SmartSense rendszer révén a vadonatúj i20 kategóriája legteljesebb körű aktív biztonsági csomagját kínálja, amely biztonságosabbá és egyben megnyugtatóbbá is teszi az utazást. Ezen fejlett funkciók jelentős része csak felsőbb kategóriákban megszokott.

Sávkövető segédlet (LFA)

A vadonatúj i20 most először kapott sávkövető segédlet (LFA) funkciót. Ez 0-180 km/óra sebességtartományban a forgalmi sáv középvonalában tartja a járművet, autópályán éppúgy, mint a városban.

Holttéri ütközés-elkerülő támogatás (BCA)

Ez a rendszer figyelmezteti, ha hátsó holtterében mozgó járművet észlel. Amennyiben ilyen helyzetben a vezető működésbe hozza az irányjelzőt, a rendszer hangjelzéssel figyelmeztet a veszélyre, valamint automatikusan fékez, hogy elkerülje az ütközést.

Hátrameneti ütközés-elkerülő támogatás (RCCA)

Ha nehezen belátható helyről kell kitolatnia, a rendszer nem csak figyelmeztet az oldalról érkező járművekre, de automatikusan le is fékezi az autót.

Elülső ütközés-elkerülő támogatás (FCA)

Az autó előtti útszakaszt kamerával és radarral pásztázó FCA automatikusan fékez, ha azt érzékeli, hogy az elöl haladó jármű hirtelen lassít. A rendszer gyalogosok és kerékpárosok észlelésére is képes.

Navigáció alapú intelligens távolságtartó automata (NSCC)

Az ultramodern navigációs rendszer adatai alapján előre tudja, hogy kanyar vagy egyenes útszakasz vár-e rá, és ennek megfelelően, a biztonságot szem előtt tartva szabályozza a jármű sebességét.

Tolatási manőver során bekövetkezendő ütközést megelőző rendszer (PCA-R)

A PCA-R rendszerrel magabiztosan tolathat be a szűk helyekre a vadonatúj i20-assal. Amint ütközés kockázatát észleli, a PCA-R rendszer automatikusan lefékezi a vadonatúj i20-ast.

Elöl haladó jármű elindulására figyelmeztető jelzés (LVDA)

A városi forgalomban különösen hasznos, ötletes funkció figyelmezteti Önt, ha közlekedési lámpánál vagy dugóban elindul az Ön előtt várakozó jármű.

Intelligens sebességkorlátozás (ISLA)

Hang- és fényjelzéssel figyelmeztet a sebességhatár átlépésére. A manuális sebességhatárolóval társítva az ISLA képes automatikusan szabályozni a jármű sebességét.

Hyundai új i20

Tegye stílusossá mindennapjait az új i20 segítségével!

További információkért keresse bátran értékesítő kollégáinkat!

Hyundai új i20

Munkatársaink

Forgács Róbert - értékesítési tanácsadó

Forgács Róbert

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Kobzi Gergely - értékesítési tanácsadó

Kobzi Gergely

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Székely György - értékesítési vezető

Székely György

értékesítési vezető
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!