Hyundai őszi-téli szervizakció

KÉSZÜLJÖN FEL AZ ÚJ ÉVSZAKRA A HYUNDAI TÉLI ÁTVIZSGÁLÁSSAL!

 

Tegye télállóvá autóját! A Hyundai téli átvizsgálás még biztonságosabbá, még megbízhatóbbá teszi autóját. Szerviz szakembereink időben felismerik és kiküszöbölik a lehetséges problémákat, így a téli időszakban is magabiztosan számíthat Hyundai gépkocsijára.

 

A következő tételeket ellenőrizzük:

Indító akkumulátor
Fékrendszer
Szűrők
Abroncsok
Klímaberendezés
Ablaktörlő / -mosó rendszer
Olajszint
Első és hátsó világítás
Fényszóró beállítások
AdBlue®
és számos egyéb alkatrész

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.

Szerviz jellege
Szerviz típusa
Ott tudja hagyni?
Szeretne bérautót igényelni?
Okosszekrény leadás?
Okosszekrény felvétel?

A lejtők mindenki számára élményt tartogatnak

Sí- és hódeszka-szállító 600

Imád síelni vagy hódeszkázni? Tegye egyszerűbbé és kényelmesebbé a télisport-eszközök szállítását: a 'Sí- és hódeszka-szállító 600' akár hat pár síléc vagy négy hódeszka biztonságos elhelyezésére alkalmas. Gyorsan és praktikusan felszerelhető, és zárható is. A síléceket és hódeszkákat gumibetétek rögzítik, így nem kell aggódnia amiatt, hogy megsérülnek vagy elmozdulnak.

Keresztlécek

Teremtsen helyet a téli kalandoknak. Ezeket a biztonságos, könnyű keresztléceket kifejezetten az Ön Hyundai gépkocsijának tetősínjeihez terveztük. Felszerelésük egyszerű. Így ha útnak indul, soha nem kell semmit otthon hagynia.

LED-es csomagtartó és csomagtérajtó világítás

Soha többé nem kell tapogatóznia, ha a sötét téli napokon keres valamit. A LED-es csomagtartó és csomagtérajtó világítás az ajtó felnyitásakor azonnal felgyullad. Tökéletes látási viszonyok a csomagtartóban és az autó mögött.

Eredeti minőség, az Ön biztonságáért

Tökéletes kilátások

Válassza az eredeti Hyundai ablaktörlő lapátokat: tökéletesen illeszkednek, és egyenletes erővel simulnak az üvegfelületre, így hosszú időn át hatékonyan tisztítják szélvédőjét.

Maximális teljesítmény

Kiváló minőségű indító akkumulátoraink kedvező áron kínálnak maximális teljesítményt. Az akkumulátorokat kifejezetten az egyes modellekhez, azok szükségleteit figyelembe véve választottuk ki.

Indító akkumulátor ellenőrzése

Indítsa lendületesen az utazást. A Hyundai szerviz munkatársai felmérik az akkumulátor töltési teljesítményét és általános állapotát, meghatározzák a meghibásodás valószínűségét, és ha szükséges, különböző megoldási lehetőségeket javasolnak.

Hyundai fékellenőrzés

Fontos, hogy rendszeresen ellenőriztesse fékjei állapotát. A fékteljesítmény a pedál minden egyes lenyomását követően csökken, és mire Ön ezt észleli, talán késő lesz. Rendszeres ellenőrzéssel viszont mindig abban a tudatban autózhat, hogy maximálisan megbízhat járműve fékjeiben.

Eredeti Hyundai fékbetétek és tárcsák

Válassza az eredeti Hyundai alkatrészeket, hogy mindig élvezetes, biztonságos vezetésben lehessen része. Az eredeti Hyundai féktárcsák és -betétek megbízható minőségére mindenkor számíthat.

Hyundai keréktárcsa és abroncs szerviz

Hyundai keréktárcsa és abroncs szerviz

Ha tartósan 7°C alá süllyed a hőmérséklet, ideje téli abroncsokra váltania. A lágyabb gumikeverék fokozott biztonságot nyújt a téli utakon. Szerviz munkatársaink lecserélik autóján a kerekeket. Ha úgy kívánja, tárolni is tudjuk kerekeit: miután a megfelelő nyomásra fújtuk azokat, a Hyundainál száraz, hűvös, naptól védett helyen tölthetik a telet. Ez a kényelmes, praktikus lehetőség optimális élettartamot eredményez, Ön pedig időt és tárolóhelyet takaríthat meg.

Keréktároló zsákok

A 4 darabból álló kerékzsák-készlet segít tisztán tartani a kerekeket, a ruházatot és a tárolóhelyet. Szállítás közben óvja az autó belső terét.

A jól karbantartott jármű elengedhetetlen tartozékai

Csomagtéri tálca toldattal

Nedves vagy piszkos holmit kell szállítania? A félig merev, csúszásmentes tálca megemelt peremének köszönhetően tökéletesen vízhatlan, így segítségével tisztán tarthatja a csomagteret. Kihajtható része síkba fektetett ülések esetén is elfedi a teljes padlófelületet, rögzítését tépőzárak teszik egyszerűvé.

Gumiszőnyegek

A tartós, könnyen tisztítható padlószőnyegek a legszélsőségesebb időjárásban, a legélvezetesebb kalandok során is hatékonyan és hiánytalanul óvnak a nedvesség, a sár és a homok ellen. A modellre szabott körvonalak és rögzítési pontok révén nem mozdulnak el a helyükről.

Sárfogó készlet

Ezek a kecses, egyedi kialakítású sárfogók rossz időben, úton és terepen egyaránt óvják a fenéklemezt, a küszöböket és az ajtókat a szennyeződésektől, a felverődő hólétől vagy sártól.

Töltsön télen is egyszerűen

Mode 3 töltőkábel

A Mode 3 töltőkábel mindkét végén Type 2 csatlakozókat találunk. Használja nap mint nap az ilyen aljzatokkal felszerelt nyilvános és otthoni töltőpontokon.

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.

Szerviz jellege
Szerviz típusa
Ott tudja hagyni?
Szeretne bérautót igényelni?
Okosszekrény leadás?
Okosszekrény felvétel?