SKODA ENYAQ iV

Az új ENYAQ iV a mai csúcstechnológiát nyújtja, megalkuvás nélkül. Már első pillantásra is innovatív és minden részletében lenyűgöző. 

 

6.2 mp

AWD (összkerékhajtás) 0-100 km/h

510 km

WLTP szerinti kombinált

82 kWh

Akkumulátor-kapacitás

DESIGN

Az új Škoda Enyaq iV az első olyan modellünk, amelyet az alapoktól elektromos autónak terveztünk. Csakis így tudtuk elérni a kitűzött célt: egy olyan teljesen elektromos SUV modellt alkottunk, amely a mai csúcstechnológiát nyújtja számunkra, megalkuvás nélkül. Ezért lehet a Škoda Enyaq iV már első pillantásra is innovatív és minden részletében lenyűgöző.

 

KÖRNYEZETBARÁT BELSŐ

Az új ENYAQ iV nem csak kibocsátásmentes működése miatt környezetbarát. A belső térben felhasznált anyagokkal is figyeltek a természetre. A konyakszínű ülések újrahasznosított bőrből készülnek, a festésükhöz pedig olyan olívalevelek kivonatát használják, melyeknek egyéb felhasználási lehetősége egyébként nem lenne. A Lodge Design Concept üléseinek 40%-a fenntartható állattartásból származó gyapjú, a fennmaradó 60% pedig olyan poliészter, amely újrahasznosított műanyag palackokból készül.

Ön milyen nappalit választana? Az új ENYAQ iV tágas és letisztult belső tere 5 életmód-ihletésű belső tér változatot - ún. Design Selection csomagokat - kínál a hagyományos felszereltségi szintek helyett:

 

STUDIO

LOFT

LODGE

LOUNGE

SUITE

ECOSUITE

MŰSZAKI ADATOK

 

Melyik akkumulátorral rendelkező változatot választja? Próbálja ki nálunk! Jelentkezzen tesztvezetésre most!
A ŠKODA ENYAQ modellek felszereltségtől függő, kombinált elektromosenergia-fogyasztása: 15,9-16,7 kWh/100 km, CO₂-kibocsátása: 0 g/km.
A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásoljak. *Várható hatótávolság a WLTP vezetési ciklusok szerint. Az adatok előzetes célértékeken alapulnak, a valós hatótávolság ettől eltérhet. A képen látható gépkocsi illusztráció. A rendelkezésre álló maximális elektromos teljesítmény bizonyos esetekben korlátozott lehet.
Az egyes vezetési helyzetekben rendelkezésre álló teljesítmény nagysága különböző tényezőktől függ, ilyen például a környezeti hőmérséklet, a nagyfeszültségű akkumulátor töltöttségi állapota, illetve a nagyfeszültségű akkumulátor hőmérséklete, degradációja és kora.

 

Škoda szakértőink

Kérdés esetén keresse bizalommal szakértőinket!

Práger Tamás értékesítési tanácsadó
Máté Csaba értékesítési tanácsadó
Molnár Mariann értékesítési vezető

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.