ÚJ RENAULT AUSTRAL SUV E-TECH FULL HYBRID

 

200 lóerő
E-Tech Hybrid motor

575 dm³ VDA
Csomagtartó méret

32 ADAS
Vezetés, biztonság, parkolás

984 cm²
OpenR kijelzők + Head-up display

 

 

DESIGN

KARAKTERES HÁTSÓ RÉSZ

A forradalmian új kialakításban elsőként jelent meg az Alpine embléma! A sportos megjelenést tovább fokozza a 3D hatású hátsó fényszóró és a modern határozott vonalvezetés.

HATÁROZOTT MEGJELENÉS

Az Új Renault Austral SUV E-Tech hybrid kiváló méretarányokkal, karakteres orr-résszel és egyedi fényjeggyel büszkélkedhet.

BIZTONSÁG

A megfelelő tapadást és a biztonságot a 20’’-os DAYTONA könnyűfém keréktárcsák biztosítják. Maradjon mindig lendületben stílusosan.

Sportos megjelenés: esprit Alpine embléma, exkluzív szaténfényű Palaszürke fényezés, sportos első lökhárító, 20"-os DAYTONA könnyűfém keréktárcsák, csúcstechnológiás, 3D hatású hátsó fényszóró, Alcantara textilkárpit kék varrással, nappabőr kormány és kék/fehér/piros varrások.

BELSŐ TÉR

ERGONÓMIA ÉS VARIÁLHATÓSÁG

Kiemelkedő tágasság az első ülések között, az okostelefon számára indukciós telefontöltővel. Könnyedén hozzáférhető és variálható, 35 liternyi tárolóhely elöl. 16 cm-en csúsztatható hátsó üléssor, ami ezzel a kategória legnagyobb hátsó lábterét biztosítja. Akár 575 dm3 térfogatú csomagtér (VDA szabvány szerint, motorizáció függvényében változhat)

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

32 TOVÁBBFEJLESZTETT VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZER Kényelem, vezetéstámogató rendszerek, vészfékező rendszer, manőverezést vagy parkolást segítő rendszerek… az Új SUV Renault Austral E-Tech full hybrid 32 továbbfejlesztett vezetéstámogató rendszerének köszönhetően az irányítás folyamatosan az Ön kezében marad.

VEZETÉS

Újgenerációs, 9,3''-os Head-up display, intelligens adaptív tempomat, aktív vezetési asszisztens... A vezetéstámogató rendszereknek köszönhetően vezetés közben le sem kell vennie a szemét az útról, így utazásai még zökkenőmentesebben telnek majd.

BIZTONSÁG

Aktív első és hátsó vészfékező rendszer gyalogosérzékelővel, LED MATRIX Vision intelligens fényszórók... A biztonságot erősítő vezetéstámogató rendszereknek köszönhetően minden váratlan eseményre felkészülhet az utazás során.

PARKOLÁS

Teljesen automata parkolás, 360°-os kamera 3D képpel... A parkolássegítő rendszerekkel a manőverezés gyerekjáték lesz.

MŰSZAKI ADATOK

E-TECH FULL HYBRID MOTORVÁLASZTÉK

Az E-Tech full hybrid exkluzív technológiája mögött a Renault Formula 1™ terén szerzett tapasztalata áll. Elektromos üzemmód a városban: csendes, az akkumulátor lassítás és fékezés során töltődik. Nincs szükség arra, hogy áramforráshoz csatlakoztassa az autót.

MILD HYBRID MOTORVÁLASZTÉK

Kizárólag a 12V mild hybrid motorhoz elérhető technológia. Az elektromos hibrid a gyorsulások során követi a motort, ezzel kiváló élményt és alacsonyabb fogyasztást biztosítva.

 

TECHNOLÓGIA

 

HANGALAPÚ IRÁNYÍTÁS
„Hey Google…“ - beszéljen hozzá és kérje meg az útvonal tervezésére, a vezetési mód módosítására vagy a hőmérséklet növelésére. (Magyar nyelven nem elérhető!) A beépített Google szolgáltatásokkal ellátott, új openR link multimédia rendszerben elérhető hangasszisztens várja a parancsait. (Magyar nyelven nem elérhető!)
KORLÁTLAN MÉRTÉKŰ SZEMÉLYRE SZABÁS
A Google szolgáltatásokkal ellátott openR link multimédia rendszer megjegyzi az ülés-, a környezeti, a vezetési és az útvonal-beállításokat. Az intelligens jármű felismeri Önt, így a saját beállításaival utazhat.
TELJES ÉRTÉKŰ ÉLMÉNY
A 2 darab, egyenként 12’’-os kijelző összfelülete 774 cm2, ami a legnagyobb beépített digitális felületnek számít a kategóriában. A beépített, Google szolgáltatásokkal ellátott openR link multimédia rendszerrel és az újgenerációs, optimalizált színekkel ellátott openR műszerfallal felszerelt digitális tér exkluzív élményt kínál.

 

 

HARMAN KARDON PRÉMIUM HANGZÁS

A Harman Kardon hangrendszer magával ragadó élményt biztosít minden egyes utas számára, mivel a rendszer alkotóelemei, azaz a műszerfal két oldalán elhelyezett 2 magassugárzó, az első ajtópanelekbe épített 2 mélysugárzó, a hátsó ajtópanelekbe épített 2 magassugárzó és 2 mélysugárzó, illetve a csomagtartóban található 1 mélynyomó összesen 485 W teljesítményre képes.

Önt is meggyőzte a legújabb Renault Austral SUV E-TECH HYBRID modell? Kérjen ajánlatot most, értékesítő kollégáinktól!

Munkatársaink

Galli Gyuláné értékesítési tanácsadó
Himpelmann Balázs értékesítési tanácsadó
Szombathy Tamás értékesítési vezető