A 100%-ban elektromos családi autó

A Vadonatúj Nissan LEAF bárhová elviszi – messzebbre jut kényelmesebben. Érezze a fokozott magabiztosságot, a szorosabb kapcsolatot, illetve a nagyobb vezetési élményt az elektromos autóban, amely egyszerűen lenyűgöz ahogy végzi minden feladatát.

ELEKTROMOS AUTÓ TÁMOGATÁS JOGI SZEMÉLYEKNEK

Gondolt már rá, hogy lecseréli autóját egy környezetbarát, elektromos verzióra? Február 1-jén indul a Magyar Állam által nyújtott elektromos autó pályázati lehetőség, amelynek feltételeiről ide kattintva tájékozódhat. Ez egy kiváló alkalom, hogy Ön is csatlakozzon a zöld autózás híveihez és részesüljön az elektromobilitás forradalmában, könnyedén jutva hozzá egy elektromos autóhoz.

DESIGN

A Nissan Leaf látványa a vezetési élményhez hasonlóan lélegzetelállító – határozott élek, dinamikus orr-rész, egyedülálló áttetsző kék hűtőráccsal, valamint jellegzetes „lebegő tető”, mindezek mellett megfelelő teret és sokoldalúságot is kínál az élet kihívásaihoz. Ez a modern, elegáns modell (5 ülés és 435 l csomagtér) teret és sokoldalúságot nyújt nem csak az elfoglalt hétköznapokhoz. Legyen bátor, legyen kalandvágyó!

Belső tér

Bár kívülről kompaktnak tűnik, a Nissan LEAF tágas csomagtartójában könnyedén elfér a nagybevásárlás vagy a csomagok. Tekintse meg a Nissan LEAF hosszát, szélességét, magasságát és minden egyéb adatát, amelyek érdeklik!

Méretek

Úgy tervezték, hogy az Ön életéhez igazodjon. A sokoldalú és tágas rakodótér tökéletes a mindennapi használathoz!

Lehajtható ülések

Akár kerékpárja is gond nélkül befér az autóba, hiszen a hátsó ülések szinte teljesen lehajthatók.

60/40 arányban osztott ülések

Nem csak csomagokat szállít, de utasai is vannak? A 60/40 arányban dönthető hátsó üléssornak köszönhetően ez nem jelent gondot.

Hátsó rakományborító

A hátsó borítóval, -amely kifelé és felfelé fordul, mikor kinyitja a csomagtérajtót-, könnyen elrejtheti a kíváncsiskodó tekintetek elöl holmijait.

Sokoldalú csomagtér

Legyen szó egy napról a strandon a családdal vagy egy délutáni golfozásról, a Nissan LEAF 435 cm2 -es, nagyszerű csomagtartója partnere lesz mindenben.

Biztonsági funkciók

A Nissan Intelligent Mobility magabiztosabbá teszi, és nagyobb biztonságot ad utazásai során. Tudatosabban fog vezetni, ugyanakkor segítséget kap, amikor szüksége van rá. A Nissan Intelligent Mobility minimalizálja a vezetés okozta stresszt, így Ön mindvégig az utazásra koncentrálhat. Érezze velünk magát a jövőben!

ProPILOT Asszisztens

Felejtse el a stresszes vezetést: A Nissan ProPILOT Asszisztens egyetlen gombnyomással megkönnyíti a mindennapi vezetés élményét: a sáv közepén tartja Önt, egy előre beállított távolságban követi az előttünk haladó járműveket, megáll és újra elindul a forgalom áramlásával. Olyan, mint egy plusz szempár, és egy gyengéden segítő kéz - bármikor, amikor csak szüksége van rá.

Nissan ProPilot Park

Nincsenek többé nehéz parkolások. A PROPILOT PARK technológia óvatosan parkolja le autóját - kezelve a kormányzást, a gázt, a fékeket, sebességváltót és a kéziféket. Még a szabad helyeket is felismeri: Önnek csak a parkolás típusát kell kiválasztania (orral, tolatva vagy párhuzamosan), majd hátradőlhet, és hagyhatja, hogy a ProPILOT Asszisztens elvégezze a munkát.

Dinamikus Hajtás technológia

A Nissan Leaf olyan technológiát használ, amely a színfalak mögött egy kis varázslattal kezeli a fekvőrendőröket, kanyarokat és dombokat, és minden vezetést egyszerűbbé, kényelmesebbé és pontosabbá tesz.

360°-os parkolókamera

Képzelje el, hogy soha többé nem karcolja meg a felniket a járdaszegélyen. Négy kamera virtuális 360°-os madártávlatból figyeli Nissan Leaf modelljét, valamint lehetősége van osztott képernyős közelképeket kapni az elülső, hátsó és járdaszéli nézetekről, így a parkolás a legszűkebb helyeken is gyerekjáték. Még a járműve közelében mozgó tárgyakról is tájékoztatja.

Figyelmeztet

A Nissan Leaf rengeteg olyan Intelligent Mobility funkcióval rendelkezik, amelyek képesek közbelépni, hogy az utat mindenki számára könnyedebbé és biztonságosabbá tegyék.

MŰSZAKI ADATOK

Kevesebb töltés, nagyobb hatótávolság és több kilométer kevesebb pénzért

Vezessen el minden benzinkút mellett mosolyogva, töltsön kevesebb időt a szerelőnél, és több időt az utakon! Az új Nissan LEAF-fel most már messzebbre juthat egyetlen feltöltéssel, és a megtakarítások mennyisége összeadódik. Az alábbi kalkulátorral megtudhatja, hogy mennyivel.

Hatótáv a mindennapokra

A két különböző akkumulátorral választható Leaf modell kiváló választás lehet a városi ingázáshoz vagy akár a hosszabb utakhoz is. A Nissan Leaf e+ a nagyobb, teljesítménynövelt akkumulátorral és a nagy teljesítményű, akár 217 LE teljesítményű tisztán elektromos motorral, akár 385 km hatótávolságra is képes.

Technológia

A legfejlettebb technológiák segítségével folyamatosan kapcsolatban lehet az Önt körülvevő világgal és Vadonatúj Nissan LEAF modelljével. A testre szabható, digitális műszercsoporttól a zökkenőmentes mobileszköz-integrációt biztosító, lebegő információs képernyőig – minden elérhető.

Digitális kijelző

A Nissan LEAF-ben a Nissan Intelligent Mobility™ tájékoztatja és szórakoztatja Önt. Ellenőrizze a hatótávolságot a testreszabható digitális információs kijelzőn, szinkronizálja okostelefonját, hallgassa kedvére saját zenéit, használja kedvenc alkalmazásait, és még sok minden mást! Mindez azt szolgálja, hogy minden utazását élményekben gazdaggá tehessünk.

NissanConnect Services

A Nissan LEAF számára tervezett NissanConnect Services alkalmazás hozzáférést biztosít elektromos járműve számos funkciójához. Szeretné a tökéletes kényelmet, mielőtt beszállna? Szeretné ellenőrizni a rendelkezésre álló hatótávolságot vagy az aktuális töltési állapotot? Mindezt könnyedén megteheti az alkalmazás segítségével.

Apple CarPlayY® és Android Auto™

Okostelefonos funkciók az autó kijelzőjén? A Siri® vagy a Google Maps™ technológia, az APPLE CARPLAY® és az ANDROID AUTO™ segítségével minden szórakozási lehetőséget egy helyen megtalál.

Nissan szakértőink

Váltson elektromosra most! Kérdés esetén forduljon bátran értékesítő kollégáink felé!

Kovács Gábor értékesítési tanácsadó
Székely György értékesítési vezető

ELÉRHETŐ Nissan Leaf modelljeink

Outlet Ár
Nissan

LEAF N-Connecta 40kWh (Automata)

Listaár: 17 045 000 Ft 13 045 000 Ft
Megnézem
Outlet Ár
Nissan

LEAF N-Connecta 40kWh (Automata)

Listaár: 17 075 000 Ft 13 075 000 Ft
Megnézem