MG5

 

Az MG5 Electric a 100%-ban elektromos járművek második generációjához tartozik. A modell ötvözi a kényelmes hatótávot a gyors töltési képességgel és a vonzó árral.

 

400 km hatótáv 1367 l MG Pilot MG iSMART Lite
WLTP szerinti hatótáv csomagtér Vezetéstámogató rendszer Konnektivitás rendszer

ELEKTROMOS AUTÓ TÁMOGATÁS JOGI SZEMÉLYEKNEK

Gondolt már rá, hogy lecseréli autóját egy környezetbarát, elektromos verzióra? Február 1-jén indul a Magyar Állam által nyújtott elektromos autó pályázati lehetőség, amelynek feltételeiről ide kattintva tájékozódhat. Ez egy kiváló alkalom, hogy Ön is csatlakozzon a zöld autózás híveihez és részesüljön az elektromobilitás forradalmában, könnyedén jutva hozzá egy elektromos autóhoz.

DESIGN

Intelligens kialakítás

Amikor egy kombi elektromossá válik, az kifejezetten különleges.

Karcsú és elegáns

A kombi több lehetőséget nyújt a mindennapi élethez - legyen szó hétvégi nagybevásárlásról, sportfelszerelések szállításáról vagy kempingezésről…

Fényfüggöny

A 80 darab LED lámpa hozza létre a "fényfüggönyt". Ez nem csak biztonságosabbá teszi a megvilágítást, hanem este ikonikusabbá is teszi az MG5-öt.

Letisztult belső tér "Eco-Blue" díszítéssel

Az "Eco-Blue" dekoráció jellemzi az egész belső teret, egy teljesen új technológián alapuló, új korszakot hoz létre. Az egyszerű, de finom kialakítású belső tér a rejtett légkondicionáló szellőzőnyílásokkal válik igazán esztétikussá.

Otthonosság kényelme

Élvezze a kényelmet mindig

BELSŐ TÉR

KÉNYELEM

Infotainment

A vadonatúj, 10,25"-os, a vezető felé fordított érintőképernyő kényelmesebb hozzáférést biztosít.

Pihentető belső tér

Nincs károsanyag-kibocsátás, nincs zaj, nincs drága üzemanyagköltség! Egy privát hely a kellemes pihenéshez automatikus klímaberendezéssel, PM 2.5 szűrőkkel, ami kellemes hőmérsékletet és tisztított levegőt biztosít az utastérben.

Zero-G legmagasabb kényelmet nyújtó ülés

Az extra 20 mm-es puha habrétegű és 100 mm-es teljes oldaltartású ülésben azonnal ellazulhat, amint az autóba ül. A fűthető ülések télen melegen tartják.

TECHNOLÓGIA

Intelligens új élmény

  • 10,25"-os IPS HD képernyő
    A lebegő kialakításnak és a legújabb, testreszabott IPS technológiának köszönhetően a képernyő sokkal élesebb megjelenítést biztosít.
  • 7"-os digitális műszeregység
    A két oldalon lévő teljesítmény- és sebességkijelző egy 7"-os digitális kijelzőcsoportot hoz létre.

BIZTONSÁG

Teljeskörű gondoskodás

Akkumulátorbiztonság

A teljes akkumulátort szigorú biztonsági teszteléseknek vetették alá. Bármilyen szögből származó különböző ütközések esetén az akkupakk azonnal lekapcsolja a nagyfeszültséget, biztosítva az akkumulátor biztonságát és elkerülve a tűzveszélyt.

Karosszéria

A nagy szilárdságú karosszériaszerkezet és a megbízható akkumulátorvédelmi technológia biztosítja az autó utasainak védelmét.

Passzív biztonság

Néha a baleseteket nem lehet elkerülni, de az MG5 szilárd karosszéria-szerkezetének és 6 légzsákjának köszönhetően az utasoknak maximális védelmet nyújt a súlyos sérülések ellen.

Számos kamera és radar

Az érzékelők és kamerák által nyújtott információk meghaladják az emberi látótávolságot, ezáltal hatékonyabban biztosítják a járműben és a körülötte tartózkodók biztonságát.

Megnyugtató akkumulátorkapacitás

Bővített hatótáv a legújabb generációs elektromotorral és akkumulátorral.

Nagy kapacitású modulcellák

Az MG5 egy nagy kapacitású modulcellás megoldást használ, amely javítja az akkumulátor teljesítményét, valamint hatékonyan csökkenti annak súlyát az ideális hatótáv elérése érdekében.

Elektromos motor

Az MG legújabb elektromos motorja 8 rétegű tekercselési technológiával van felszerelve, amely nagyobb hatékonyságot, jobb teljesítményt, valamint kiemelkedő megbízhatóságot eredményez.

Töltés

A megnövelt akkumulátorkapacitás mellett a töltési teljesítmény is javul. A 3 fázisú, 11kW-os fedélzeti töltő támogatja a gyorsabb AC töltést, és az akár 87kW-os DC töltési teljesítmény lehetővé teszi az akkumulátor akár 80%-ra töltését megközelítőleg 40 perc alatt.

MG SZAKÉRTŐINK

Jakab Alexandra értékesítési tanácsadó
Kovács Tamás értékesítési tanácsadó
Viszt Péter értékesítési vezető