Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Kia Új e-Soul
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

A Kia e-Soul világ legjobb városi autója lett 2020-ban, hiszen tisztán elektromos hajtása révén teljesen emisszió mentes, és hatótávja is különösen hosszú. Kompakt karosszériája nem csak látványos, de kellően tágas és praktikus kialakítású is, tökéletesen az európai utakra tervezve.

DESIGN

Kia Új e-Soul
Elegáns és elektromos

Elegáns és elektromos

A markáns vonalvezetést kiemelik a 17 colos könnyűfém keréktárcsák és az új, üdítő karosszéria színek: 7 egyszínű és 7 kéttónusú (karosszéria / tető és tükör ) kombinációból választhatunk. 
Telis-tele fénnyel

Telis-tele fénnyel

A LED fényszórók mellett a Kia e-Soulban már LED-es nappali lámpák találhatók, ráadásul a modern, fényes fekete elektromos tükrökön még az index lámpa is LED fényt kapott. 
Ikonikus külső

Ikonikus külső

A lökhárítók különleges díszítései, a kerekek íve és az alsó küszöb díszléce mind-mind az elektromos crossover sportos stílusát erősítik.

BELSŐ TÉR

Kia Új e-Soul

Színtiszta kényelem

Az új Kia e-Soul olyan belső térrel rendelkezik, amelynek színeit a saját stílusának megfelelően igazíthatja. A hangulatvilágítás a zenével együtt változik, miközben tükröződéseit a választható vörös, zöld vagy arany metál felületeken élvezhetjük. A bőr üléshuzat pedig még exkluzívabbá varázsolja a hűthető és fűthető első és hátsó üléseket.

8 colos kivetített kijelző

8 colos kivetített kijelző

Az új Kia e-Soul egyik különlegessége a kormány feletti üvegre vetített kijelző - mely azt szolgálja, hogy egy pillantásra se kelljen levennünk a szemünket az úttestről, ha olyan fontos információkra lenne szükségünk, mint a sebesség, a biztonsági figyelmeztetések vagy a műholdas navigáció.

10.25 colos navigációs érintőképernyő

10.25 colos navigációs érintőképernyő

A hatalmas, könnyen kezelhető 10.25" méretű navigációs érintőkijelző hasznos információkkal látja el a vezetőt: mutatja az útvonalat és azt is, hogy hogyan kerülhetjük ki a dugókat. A 7 éves térképfrissítésnek köszönhetően a rendszer mindig naprakész. Innen kezelhetjük a Clari-Fi™ technológiával és QuantumLogic® Surround hangzással ellátott 10 hangszórós prémium Harman Kardon® hangrendszert is.

Kia Connected szolgáltatások

Kia Connected szolgáltatások

A Kia Connected és a TomTom Live révén minden információt elérünk a töltőállomásokról, traffipaxokról, időjárásról, parkolásról és még sok más dologról. Az Android Auto™ az Apple CarPlay™ és az okostelefonunknak hála mindezt anélkül, hogy elvonnák a figyelmet a vezetésről.

UVO Connect szolgáltatások

UVO Connect szolgáltatások

Az UVO Connect az autózás élményét kétféleképpen segíti digitálisan: az új Kia Live valós idejű utazási információkat biztosít a navigációnak, az új UVO app pedig az okostelefonunkra küld infókat (Android vagy Apple) az autónkkal kapcsolatban.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Sávkövető rendszer (LFA)

Sávkövető rendszer (LFA)

A sávkövető rendszer (LFA) az előttünk haladó jármű viselkedésének megfelelően szabályozza az új Kia e-Soul gyorsulását, fékezését és kormányzását és automatikusan elindul az autónk, ha a másik jármű a megállást követő 3 másodpercen belül újra mozgásba lendül. Ez már egy óriási lépés a félautomata vezetés felé.
Ráfutásos ütközést elkerülő támogatás (FCA)

Ráfutásos ütközést elkerülő támogatás (FCA)

A ráfutásos ütközéselkerülő rendszer (FCA), gyalogos/kerékpáros védelemmel, egy radar és egy kamera segítségével figyelmeztet az utunkba kerülő gyalogosra, kerékpárosra vagy autóra. Először figyelmeztető jelzést ad és - ha nem reagálunk - automatikusan lefékezi az autót, így segít elkerülni egy esetleges balesetet.
Adaptív sebességtartó automatika

Adaptív sebességtartó automatika

Az adaptív sebességtartó automatika Stop & Go funkcióval (SCC w/S & G) a radar segítségével  szabályozza a sebességünket (automatikusan fékez és gyorsít) és tartja a követési távolságot. valamint a biztonságos távolságot az előttünk haladó autóhoz képest.
Sávtartó asszisztens (LKA)

Sávtartó asszisztens (LKA)

A sávtartó segéd (LKA) a szélvédő tetejébe épített kamera segítségével figyeli az útfestéseket. Ha a jármű a sáv széle felé indul először figyelmezteti a vezetőt, majd korrigál is.

Holttéri ütközésveszélyre figyelmeztetés (BCW)

Holttéri ütközésveszélyre figyelmeztetés (BCW)

A holttéri ütközésveszélyre figyelmeztetés (BCW)  folyamatosan figyeli a holtteret és a megfelelő oldalsó tükrön jelez, ha járművet érzékel a holttérben.

MŰSZAKI ADATOK

Színtiszta szórakozás

Színtiszta szórakozás

Az új Kia e-Soullal eljött a hosszú hatótávú vezetés, a gyorstöltés - ahol - 80 kW-os vagy annál erősebb gyorstöltővel, akár 42 perc alatt 20-ról 80%-ra tölthetjük fel az akkumulátort - , az elképesztő gyorsulás és a futurisztikus belső tér, ahol az egyedüli hang az a zene, amit mi bekapcsolunk. Nincs többé benzinkút keresés, olajcsere, rezonálás, hangos motorhang, és nincs többé károsanyag-kibocsátás sem. 

Válasszon hatótávot!

Válasszon hatótávot!

Kétféle akkumulátorral válaszható az új e-Soul és mindketőhöz jár a 7 év garancia!

  • A nagyobb, 64 kWh kapacitású akkumulátor hatótávja 452 km. 
  • A kisebb, 39.2 kWh kapacitású akkumulátorral 276 km-t tehetünk megy egyetlen feltöltéssel. 
Egyszerű töltés

Egyszerű töltés

A kombinált bemenetet otthon is és a nyilvános töltőpontokon is használhatjuk, Ráadásul a töltést távirányítással is beprogramozhatjuk, sőt, téli üzemmódot is kiválaszthatunk, mely a legjobb teljesítmény érdekében felmelegíti az akkumulátort töltés közben. Ezen kívül rendelkezésünkre áll a 11-kWos fedélzeti AC töltő, melynek segítségével a gyorstöltő pontokon is tölhetünk.

Csendesen lenyűgöző

Csendesen lenyűgöző

Sem a motorhang sem a vibráció nem rontja el a vezetési élményt az új Kia e-Soulban. Élvezze az azonnali gyorsulást, a sebességváltással nem kell foglalkozni! Az elektromos motornak köszönhetően 7.6 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/h sebességre az autó, a végsebessége pedig 167 km/h.

Vezetési módok

Vezetési módok

Négy vezetési mód áll rendelkezésünkre: Eco+, Eco, Comfort és Sport, mind különböző energiafogyasztást és teljesítményt takar: a nyomaték, a sebesség a visszatáplálás és akár a beltér hőmérséklete is a kiválaszott vezetési módnak megfelelően alakul.

Okos, regeneratív fékezés

Okos, regeneratív fékezés

A regeneratív fékezésnek köszönhetően, akármikor lassítunk,  a rendszer összegyűjti az autó mozgási energiájának egy részét, és visszatölti az akkumulátorba. Amennyiben az adaptív sebességtartó automatika (SCC) éles, akkor a regeneratív fékezés mértéke az Ön előtt haladó jármű helyzetéhez igazodik. Kiválaszthatjuk az ún. 'egy pedálos' vezetést így elég csak felemelni a lábunkat, máris fékez az autó!

Funkcionális üzemmód

Funkcionális üzemmód

Különleges szolgáltatása a Kia e-Soulnak, hogy az autó beindítása nélkül is használhatjuk az akkumulátort, például USB-aljazton keresztüli töltésre, 12 V-os konnektorként, lámpának, zenehallgatáshoz vagy akár fűtésre és hűtésre. Nagy hasznát vehetjük például kempingezéskor, de jól beilleszthető az okosotthon rendszerébe is.

Tudta, hogy a Kia e-Soulra is érvényes a 7 év garancia?

Tudta, hogy a Kia e-Soulra is érvényes a 7 év garancia?


Kattintson és ismerje meg a részleteket itt!
 

Lenyűgöző a Kia elektromos crossovere, igaz? További kérdés és ajánlatkérés esetén értékesítő kollégáink állnak szíves rendelkezésére.

Tudta, hogy az e-Soul állami támogatással az Öné lehet?

A részletekről érdeklődjön márkakereskedésünkben!


Munkatársaink

Bosák Flóra - értékesítési tanácsadó

Bosák Flóra

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Szeredásné Veroczki Katalin - értékesítési tanácsadó

Szeredásné Veroczki Katalin

értékesítési tanácsadó
Gorzsás Zoltán - értékesítési tanácsadó

Gorzsás Zoltán

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Jelinek Gábor - értékesítési vezető

Jelinek Gábor

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4073
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!