Magasabb szintre emeli az izgalmakat.

Az IONIQ 5 N azért született, hogy minden alkalommal mosolyt csaljon az Ön arcára: első tisztán elektromos N modellünk természetes örömforrás is egyben, amely újraértelmezi a vegytiszta, tömény vezetési élmény fogalmát.

Fáradhatatlan teljesítmény.

Lépjen be az izgalmak új világába. Azoknak az igényes rajongóknak tervezték, akik nem érik be annyival, hogy közlekedjenek: nagyteljesítményű elektromos modell minden részlete magával ragadó vezetési élményt kínál.

Páratlan kezelhetőség.

Az IONIQ 5 N olyan magával ragadó váltási érzetet és közvetlen vezetési élményt kínál, amelyet az autózásért rajongó ügyfeleink oly gyakran hiányolnak az elektromos autókból. Az olyan új technológiák, mint az N e-shift és az N Active Sound+, szó szerint hallhatóvá és érezhetővé teszik a teljesítményleadást.

Ihletett sokoldalúság.

Az IONIQ 5 N valódi mindennapi használati értékkel bíró, hamisíthatatlan sportautó, amely magával ragadó, felvillanyozó teljesítményt kínál - és mellette kiegyensúlyozott, kényelmes utazási élmény a mindennapokban, amit akár 448 kilométeres, tisztán elektromos hatótávolsággal told meg.

Élmény és kezelhetőség

Fedezze fel ismét a vezetés élményét.

Új technológiai megoldásaival és fokozott versenypálya-alkalmasságával az IONIQ 5 N új fejezetet nyit a vezetőközpontú, nagyteljesítményű villanyautók történetében. A motorsportból származó technológiákat és a négykerekű laboratóriumokkal szerzett, több éves tapasztalatokat hasznosító modell izgalmas, új szintre emeli az N márka három alapvető oszlopát.

Drifteljen úgy, mint a profik!

Szeretne tökéletesen driftelni? Az N Drift Optimalizáló funkció valóra váltja álmait. Hiszen drift üzemmód technológiánk jóvoltából bárki képes profiként driftelni. Vigyázat: nem lesz könnyű letörölni a vigyort az arcáról!

Új etalon a versenypályán.

Az IONIQ 5 N új mércét állít a versenykörülmények között mutatott hőgazdálkodásával: versenypályán kevésbé érzékeny a hőhatásból eredő teljesítményvesztésre.

SEGÍTÜNK A DÖNTÉSBEN!

Forgács Róbert értékesítési tanácsadó
Kobzi Gergely értékesítési tanácsadó
Fehér Attila értékesítési vezető