Mire vár? Nyűgözze le környezetét!


A legnagyobb dolgok mindig az apró részleteken múlnak. Ilyen apróság a Hyundai i10 is. Friss, kifejező formavilágának és az élvonalbeli technológiák gazdag kínálatának köszönhetően igazi intelligens városi útitárs, amely stílusával és rugalmasságával minden helyzetben az Ön kezébe helyezi a döntést.

 

DESIGN

Dinamikus és stílusos


A merész személyiségű városi autó kifejező formavilága dinamikus megújuláson esett át, új értelmet adva a régi mondásnak: a jó dolgok apró csomagokban érkeznek.

LED-es nappali világítás

Az elülső LED-es nappali világítás az új méhsejt-rácsozatú, sportos, széles első hűtőmaszkban kapott helyet.

Egyedülálló oszlopkialakítás

Az i10 oldalfalán az ablak körvonala kecses lendülettel húzódik hátra, egészen a karakteres, X alakú C-oszlopig. Ez az egyedi stíluselem egyértelműen azonosítja az autót, és az oszlopon elhelyezett i10 logóra vonzza a szemlélő tekintetét.

Sötétített hátsó ablakok

A sötétített hátsó ablakok nem csupán stílusosak, de diszkrétebbé is teszik az utazást, erős napsütésben pedig megakadályozzák a belső tér felmelegedését.

Dinamikus küszöbvonal

Az oldalfalat meghatározó letisztult, izmos felületet úgy alakították ki, hogy a lehető legtágasabb belső teret nyerjék. Az autó elegáns küszöbvonala dinamikus betéttel teszi még dinamikusabbá a modell látványos megjelenését.

Hátsó lökhárító

A hátsó lökhárító grafitszínű fenékvédő lemezt kapott; ködfény a bal alsó, a tolatólámpa a jobb hátsó sarokban kapott helyet.

Hátsó lámpatestek

Az átrajzolt LED-es karakterfények karakteres, dinamikus megjelenést kölcsönöznek az i10-esnek, és egyben a láthatóságot is javítják. A kombinált hátsó lámpatestek újdonságként dinamikus H formát rajzolnak ki a csomagtér vízszintes karaktervonalára.

BELSŐ TÉR

Precíz tágasság.


A stílusos utastérben precíz mintázatokkal és friss felületekkel találkozhatunk, letisztult, modern tálalásban. A műszerfalon és az ajtópaneleken elhelyezett, látványos háromdimenziós méhsejt-mintázat sportos hangulatot teremt. A kör alakú légbeömlő nyílások optikailag meghosszabbítják a műszerfalat egészen az ajtókárpitozásig, ami szélesebb, tágasabb tér benyomását kelti. Válasszon a négyféle színkombináció közül, és igazítsa saját ízléséhez a belső teret.

Fűthető kormánykerék

Hűvös napokon is melegen tartja a kezét. A fűthető kormánykeréken ergonomikusan helyezkednek el a kezelőszervek, így menet közben biztonságosan tarthat kapcsolatot a külvilággal.

A Hyundai i10 fűthető első ülései

Télen is finom meleg. Hideg napokon különösen kényelmesek az opciós fűthető ülések. Nagyon gyorsan felmelegednek, így fokozva a komfortérzetet.

8 colos kijelzős audiorendszer

A vezetés kényelmét fokozza a 8 colos érintőképernyő vezeték nélküli Apple CarPlay™ és Android Auto™ okostelefon-tükrözése.

Teljes digitális műszeregység

A kecses és futurisztikus 4,2" LCD műszeregység teljesen digitális megjelenítésének köszönhetően könnyen leolvasható formában kínál hozzáférést változatos járműrendszerekhez, illetve nyújt tájékoztatást a vezetőnek.

Sportos műszerfal-kialakítás

A műszerfalon és az ajtópaneleken elhelyezett háromdimenziós méhsejt.mintázat sportos hangulatot teremt. A kör alakú légbeömlő nyílások optikailag meghosszabbítják a műszerfalat egészen az ajtókárpitozásig, ami szélesebb, tágasabb tér benyomását kelti.

Stílusos, kerek légbeömlő nyílások

Az ajtópanelből kiinduló díszítőelem még tágasabb térérzetet eredményez. a műszerfal-panelbe süllyesztett kerek elülső légbeömlők pedig letisztult, modern hatást keltenek.

Első üléssori hangulatvilágítás

Tegye különleges élménnyé az éjszakai autózást: az új első üléssori, kék színű LED-es hangulatvilágítás különösen nyugtató határsú légkört teremt.

TELJESÍTMÉNY

Városban és országúton is takarékos hajtásláncok.


Igényeitől és stílusától függően kétféle benzinmotor közül választhat. Az 1,0 literes, háromhengeres erőforrás 67 lóerőt ad le, míg az 1,2 literes, négyhengeres motor 84 lóerős. Mindkét motorhoz kétféle sebességváltó társítható. Az autó ECO csomaggal is megrendelhető: ez módosított áttételezésű hajtáslánccal, négyszemélyes utastérrel, valamint 14 colos kerekekkel járul hozzá a kedvezőbb üzemanyag-fogyasztáshoz.

KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM

Éljen rugalmasan, éljen nagyszerűen.


Amilyen apró, olyan tágas és sokoldalú: a Hyundai városi autója a modern életstílus minden kihívásával könnyedén megbirkózik. Legyen szó nagybevásárlásról vagy a hétvégi kiruccanás csomagjairól, az i10 csomagtartója és rugalmasan alakítható belső tere lehetővé teszi, hogy Ön nagyvonalúan élje az életét. Ráadásul az autó tele van praktikus megoldásokkal, rugalmasan alakítható, tágas csomagtere pedig a legnagyobbak közé tartozik a szegmensben.

Rugalmasan alakítható, tágas csomagtartó

A jól variálható, 252 literes csomagtartó a legnagyobbak közé tartozik a szegmensben. Az osztott hátsó ülés egy kézzel lehajtható: ilyenkor 1050 liter áll rendelkezésre.

Négy- vagy ötüléses

A Hyundai i10 méretéhez képest meglepően tágas, ráadásul négy- vagy ötüléses kivitelben is választható.

Vezeték nélküli töltés

A vezeték nélküli töltőtálca praktikus helyen: a középkonzolon található. Segítségével könnyedén, vezetékek nélkül feltöltheti Qi-kompatibilis okostelefonját.

USB-C aljzatok elöl és hátul

Az i10 mindkét üléssorán USB-C aljzatokat talál, amelyek gyors töltés és széles körű kompatibilitást kínálnak. Elöl egy adatátvitelre szolgáló USB-A csatlakozó is található.

Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia.


Mint minden Hyundai gépkocsi, az i10 is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az életét, hogy autója miatt kellene aggódnia. Élvezze az autóipar egyik legkiválóbb garanciális konstrukcióját - alapáron.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT FORDULJON BÁTRAN ÉRTÉKESÍTŐ KOLLÉGÁINKHOZ!

Forgács Róbert értékesítési tanácsadó
Kobzi Gergely értékesítési tanácsadó
Fehér Attila értékesítési vezető