• Hyundai tavaszi szervizakció

VÉGRE ÚJRA ITT A TAVASZ! ÉS MI FELKÉSZÜLTEN VÁRJUK ÖNT!

 

A tél megviselte Hyundai járművét, ám szerviz szakembereinek felkészítik azt a következő évszakra. A Hyundai tavaszi átvizsgálás során ellenőrzik a legfontosabb alkatrészeket és fődarabokat, valamint feltöltik a folyadékokat, így Ön magabiztosan vághat neki a tavasznak.

 

A következő tételeket ellenőrizzük:

Fékrendszer
Klímaberendezés
Szűrők
Olajszint
Abroncsok
Szélvédő
Ablaktörlő/-mosó rendszer
AdBlue®
Indító akkumulátor
Világítás
és számos egyéb alkatrész

 

Szerviz online időpontfoglalás

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.

Szerviz jellege
Szerviz típusa
Ott tudja hagyni?
Szeretne bérautót igényelni?
Okosszekrény leadás?
Okosszekrény felvétel?

Számíthat ránk

Klímaberendezés ellenőrzése

Gondoskodjon tiszta, friss levegőről az utastérben: kérje a Hyundai klímaellenőrzést! Kérje szolgáltatási csomagunkat! Egy Hyundai szerviz szakember átvizsgálja és fertőtleníti autója légkondicionálóját, miközben az utastéri légszűrőt optimális szűrést biztosító prémium szűrőre cseréli. Extra védelemre vágyna az allergiaszezonban? Különböző szűrőket kínálunk, hogy Ön zavartalanul élvezhesse a tavaszt.

Hyundai fékellenőrzés

Fontos, hogy rendszeresen ellenőriztesse fékjei állapotát. A fékteljesítmény a pedál minden egyes lenyomását követően csökken, és mire Ön ezt észleli, talán késő lesz. Az ellenőrzést elvégeztetve abban a tudatban autózhat, hogy maximálisan megbízhat járműve fékjeiben.

Minőségi gumiabroncsok

Akár sportosan, akár környezetbarát stílusban vezet, a Hyundai ismert gyártóktól származó nyári abroncsok széles választékát kínálja, mindenkinek az igényeinek leginkább megfelelő futófelületi mintázattal. Kérje szakértőink tanácsát!

Hyundai keréktárcsa és abroncs szerviz

Amint egyre szebb lesz az idő, úgy változnak az abroncsokkal szemben támasztott követelmények. Amennyiben a külső hőmérséklet tartósan meghaladja a 7°C-t, érdemes visszaszereltetni a nyári abroncsokat. Szerviz munkatársaink lecserélik autóján a kerekeket. Ha úgy kívánja, tárolni is tudjuk kerekeit: miután a megfelelő nyomásra fújtuk azokat, a Hyundainál száraz, hűvös, naptól védett helyen tölthetik a nyarat. Ez a kényelmes, praktikus lehetőség optimális élettartamot eredményez, Ön pedig időt és tárolóhelyet takaríthat meg.

A megfelelő tartozékok minden szállítási feladathoz

Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó

A lehető legegyszerűbben készülhet fel következő kerékpáros kirándulására: kerékpártartóink lehetővé teszik a kerékpárok könnyű felhelyezését és leemelését. Egyszerre két kerékpár (max. 60 kg) szállítását teszi lehetővé. Kompakt, lopásvédett rendszer, ráadásul a csomagtartó nyitásához nem kell leemelnie a kerékpárokat.

Keresztlécek

Teremtsen helyet a kalandoknak! Ezeket a biztonságos, könnyű keresztléceket kifejezetten az Ön Hyundai gépkocsijának tetősínjeihez terveztük. Felszerelésük egyszerű. Így ha útnak indul, soha nem kell semmit otthon hagynia.

Fix vagy leszerelhető vonóhorog

A korróziónak ellenálló acélból készült vonóhoroggal biztonságosan és hatékonyan szállíthatja felszerelését. Válasszon a fixen rögzített, leszerelhető és kihajtható (csak IONIQ 5) vonóhorgok között! A leszerelhető vonóhorog könnyen fel- és leszerelhető, így praktikusan és kényelmesen használható.

Védelem a legkülönfélébb kihívásokkal szemben

Csomagtéri tálca toldattal

Nedves vagy piszkos holmit kell szállítania? A félig merev, csúszásmentes, megemelt peremének köszönhetően tökéletesen vízhatlan tálcával tisztán tarthatja a csomagteret. A csomagtéri tálca toldat ledöntött hátsó ülések esetén is elfedi a teljes padlófelületet; rögzítését tépőzárak teszik egyszerűvé.

Textil padlószőnyeg, velúr vagy alapkivitelű

A kiváló minőségű velúrból vagy strapabíró tűzött anyagból készült, csúszásgátló szőnyegekkel könnyedén tisztán és rendezetten tarthatja a belső teret. A lábtérbe tökéletesen illeszkedő szőnyegeket a gyári rögzítőpontokhoz erősítheti, hátoldaluk csúszásgátló kialakítású.

Hátsó lökhárító rakodóperem védőfólia

Óvja meg a csomagtartót a be- és kipakolás során felmerülő karcolásoktól: alkalmazza méretre szabott lökhárító védőfóliánkat! Precíz, átlátszó és öntapadó.

Teremtse meg saját formai kiegészítőit

Külső tükörház-borítás

A külső tükörház-borítás lenyűgöző részletekkel és színfoltokkal gazdagítja autója külső megjelenését. Csiszolt alumínium hatású vagy zongoralakk kivitelben rendelhető. 2 darabos készlet.

Oldalsó díszítősáv

Teremtse meg egyedi stílusát! Hangsúlyozza ki Hyundai gépkocsija sportos eleganciáját! Tegye még elegánsabbá, még dinamikusabbá az oldalsó panelek megjelenését ezekkel az oldalsó díszítősávokkal! Zongoralakk és csiszolt alumínium hatású kivitelben egyaránt rendelhető: melyik illik jobban Hyundai gépkocsijához?

Oldalsó fellépő

Tegye még sportosabbá Hyundai járműve külső megjelenését ezekkel a matt alumínium oldalsó fellépőkkel! Csúszásgátló gumi betétjüknek köszönhetően Ön és utasai könnyen és biztonságosan szállhatnak be az autóba.

Szerviz online időpontfoglalás

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.

Szerviz jellege
Szerviz típusa
Ott tudja hagyni?
Szeretne bérautót igényelni?
Okosszekrény leadás?
Okosszekrény felvétel?

Keresse munkatársainkat bizalommal!

Pethő Dániel szerviz tanácsadó
Vajna Andrea szerviz tanácsadó
Móder Zsolt szervizvezető
Gölöncsér Zsolt alkatrész értékesítő