Fiat Új 500C modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

KÜLSŐ DESIGN

A MÍTOSZOK LÉTREJÖNNEK. És változnak. Az eredeti 500-as modellhez képest merészség és csábítás társul divatos és mai megjelenése mellé.

KEDVES ÉS MERÉSZ EGYSZERRE

Az 500-as arcán huncut mosoly ül. Orra az új betétekkel, a híres logóval és aháromdimenziós hűtőrácsot körülölelő lökhárítóval mintha rákacsintana mindenkire, akinek tekintete arra téved. Még vonzóbb, még pozitívabb, még inkább 500. Az új, polielliptikus fényszórók, szinte megszólalnak és szertefoszlatják a sötétséget.  A LEDtechnológiát használó új, dinamikus menetfényeket az 500-as logója ihlette, és a gépjárművet sötétben rögtön felismerhetővé teszik.

ÖSSZETÉVESZTHETETLEN VONALAK ÉS STÍLUS

Az 500-as összetéveszthetetlen profilja nem változott, de a 2 értékes és új, könnyűfém keréktárcsának – a 15"-os fényes szürke és a 16"-os matt fekete, gyémánt hatásúváltozatoknak – köszönhetően még jellegzetesebb lett. Az új 500-as dizájnját a két karosszériaszín teszi még látványosabbá: a modern és vidám pasztell Corallo piros, és a kifinomult eleganciát sugárzó Burgundy Opera bordó. 

AZ EGYÉNISÉG A RÉSZLETEKBEN REJLIK

Az új designelemek, mint a ködlámpáknak és tolatólámpáknak otthont adó lökhárítókrómozott díszléce, felhívják magukra a figyelmet. Ezek közé tartozik az új, hátsó lámpaegység is, mely tartalmazza a féklámpákat, tolató lámpákat és irányjelzőket, valamint keretként körbeöleli a karosszériát.Ez a szokatlan és merész megoldás kiválóan mutatja, hogy az 500 mindig képes megújulni, de jellegzetességét soha nem veszíti el.

500 GYŰJTEMÉNY

Senki nem volt még ilyen trendi. Az 500-as bemutatja új ruhatárát: 6 különböző minta áll rendelkezésre, hogy eleganciával, vidámsággal és humorral öltöztesse fel modelljét. Semmit nem bízunk a véletlenre: minden grafikai minta kombinálható az egyedi karosszéria színekkel és több típusban is rendelhető- KICSI (oldalra) vagyKÖZEPES (az övvonaltól fölfele, beleértve a tetőt, a motorháztetőt, a külső tükröket, az övvonalat, a csomagtartót és az ajtó paneleket).

BELSŐ

EGYEDI ÉS GYÖNYÖRŰ KIALAKÍTÁS. A TÖKÉLETES KOMBINÁCIÓ.

A merész külső teljesen megújult belső teret takar, mely vonzóbb, elegánsabb és kifinomultabb, mint valaha.  Az új 500 ismét számtalan meglepetést tartogat.

A TÖKÉLETESSÉG ALAPFELSZERELTSÉG

A műszerfal kialakítását az alapoktól átdolgoztuk, melynek köszönhetően az új fedélzeti technológiákkal tökéletes összhangot alkot.  A krómozott elemek és a lekerekített kialakítású vezérlőszervek gyönyörködtetik a szemet.
Ám az új 500 nem csak szép, praktikus is: a műszerfalon új kesztyűtartó lett elhelyezve, valamint az új középkonzolon USB/Aux csatlakozók találhatók, a pohártartó tálca pedig nagyobb, mint eddig volt.

MOST MINDENT ELLENŐRZÉSE ALATT TARTHAT

Az új, különleges kialakítású kormánykereketkrómozott elemek díszítik.
Az innovatív, 7"-os, digitális TFT kijelző lehetővé teszi, hogy a vezetés során szükséges összes információt figyelemmel kísérje, beleértve a kilométeróra adatait, a fordulatszámmérőt, a hőmérsékletet, a sebességváltásra figyelmeztető felváltás jelző rendszert, afedélzeti számítógépet, mellyel megjelenítheti az aktuális fogyasztást és a gépjármű aktuális hatótávolságát.

A DIVAT IHLETTE GÉPJÁRMŰ

Stílus, stílus, stílus és még több stílus.  Az új 500-as belső terének anyagai és szövetei egyenesen a legdivatosabb kifutókról érkeztek.   Ez az élettel teli Prince of Wales kárpit gazdag színvilágú díszítőelemeivel, elegáns burgundi bőr borításával – melyet kék betétek tesznek változatossá – és klasszikus kialakításával a 60-as éveket idézi.

LEGYEN MINDEN ÚTJA KÉNYELMES

Hogy a komfort iráni elvárásokat maradéktalanul kielégítsük, új ergonomikus kialakítású ülésekkel szereltük fel a gépjárművet, melyeket úgy terveztük, hogy a hátsó ülések könnyebben hozzáférhetőek legyenek.

FELSZERELTSÉG

POP - A VÁLASZTÉK LEGPRAKTIKUSABB TAGJA

Az új 500-as pop verziója lezser stílussal rendelkezik, könnyedén mozog a számtalan napi teendő között.

LOUNGE - ELSŐ PILLANTÁSRA ELEGÁNS ÉS SIKKES

Az új 500 Lounge olyan mint egy klasszikus öltöny, modern szabással újratervezve, mely finom részleteivel hívja fel magára a figyelmet.

AZ ÚJ 500-AS MOST MÉG EGYEDIBB

Az új csomagoknak köszönhetően 500-asának minden részletét személyre szabhatja A Mopar® speciális csomagjai számtalan lehetőséget kínálnak.

TECHNOLÓGIA

 

0.9 TWINAIR TURBO 85 LE BENZIN MOTOR

Ez a forradalmi és több díjjal is kitüntetett (Az év motorja 2013), kéthengeres Fiat motor a kompakt kivitelével valódi remekmű: kisebb a mérete és alacsonyabb a fogyasztása, ugyanakkor nagyobb teljesítményt és rendkívül élvezetes vezetést élményt biztosít.

SZERETI A TÁRSASÁGOT. DE MINDIG SAJÁT UTAKON JÁR.

Az új 500-as fedélzetén egyedül a vezetési élmény a fontos.  Ezért szereltük fel a legkifinomultabb biztonsági és információs és szórakoztató rendszerekkel - kormánykeréken elhelyezett vezérlőszervekkel, Bluetooth® kihangosító és hangátviteli funkcióval,eco:Drive, Blue&Me TomTom 2 LIVErendszerekkel, és nem utolsó sorban aUconnectTM online információs rendszerrel.

UCONNECT (TM)

A Uconnect™ egy információs és szórakoztató rendszer, mely 5"-os, illetve 6,5"-os érintőképernyőjén lehetővé teszi a gépjármű összes multimédiás rendszerének kezelését: a rendszerről vezérelhető az analóg és digitális (DAB) rádió, valamint USB/AUX-IN bemenetein keresztül további eszközök (médialejátszók, iPod, iPhone, okostelefonok) csatlakoztatását is támogatja.
Emellett a Uconnect Radio Nav 5’’ rendszer TomTom 2.5D navigációja progresszív útvonalkijelzést biztosít, "Egyszeri Hangutasításos Úti Cél Bevitel" funkciója pedig lehetővé teszi, hogy a címeket egyetlen hangparanccsal adja meg.
Az okostelefonok integrálásával az új Uconnect ™ LIVE rendszer lehetővé teszi, hogy a fedélzeti rendszeren keresztül használja alkalmazásait, így folyamatosan kapcsolatban lehet barátaival a Twitteren; 35 millió zeneszám közül válogathat a Deezeren és több, mint százezer rádióállomásból a Tune-In alkalmazásban; valós időben kaphat friss híreket a Reuters-től és a TomTom LIVE szolgáltatásainak köszönhetően még a forgalomról, a sebességmérő kamerák helyéről és az időjárásról is tájékozódhat.
És ez nem minden: eco:Drive rendszerünkre támaszkodva tökéletesítheti vezetési stílusát és csökkentheti üzemanyag-fogyasztását, valamint valós időben ellenőrizhati gépjárműve CO2 kibocsátását.
my:Car: rendszer  gondoskodik róla, hogy soha ne érjék meglepetések: emlékezteti hol parkolt le gépjárművével, tájékoztatja az üzemanyagszintről, illetve felhívja figyelmét az esetlegesen észlelt rendellenességekre.

MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

Az új 500-as fedélzetén az (1.2-es motorokhoz tartozó) erősített fékrendszeren túl a legjobb utasvédelmi berendezések gondoskodnak biztonságáról: 7 légzsákABS + EBD így nem veszti el az uralmat a gépkocsi felett hirtelen megállásnál, ESC + Dombsegéd, hogy megtartsa az irányt vészhelyzetben is és, hogy az emelkedőn való elindulás könnyebb legyen, HBA , hogy a hirtelen fékezés még hatékonyabb legyen,Automatikus vészvillogó, mely azonnal bekapcsol vészfékezés esetén.
És mindezek mellet az elliptikus kialakítású fényszórók és nappali menetfények a LED technológiának köszönhetően mindig maximális láthatóságot biztosítanak.


Munkatársaink

Kiss Csaba - értékesítési tanácsadó

Kiss Csaba

értékesítési tanácsadó
Videochat
Elérhető
Kiss Csaba
Lázár Viktor - értékesítési tanácsadó

Lázár Viktor

értékesítési tanácsadó
Videochat
Elérhető
Lázár Viktor
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Videochat
Nem elérhető
Váradi Ferenc
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!