Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Fiat Professional Új Panda Van
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

MÉG TÖBB SEGÍTSÉG A MUNKÁBAN // MOST MÉG TÖBBRE SZÁMÍTHAT

Egyszerűsítése mindennapi munkáját a Panda Van kishaszongépjármű által nyújtott kényelemmel, már CNG és HIBRID verzióban is!

DESIGN

A Panda Van az innovatív, nápolyi Pomigliano d?Arco-i gyár terméke, mely a World Class Manufacturing listáján a legjobb gyártó üzemek között található.

A stílusos részletek, amilyen a finom, mégis határozott vonalvezetés és az áramvonalas orrész a magasan elhelyezkedő lámpatestekkel, egyedivé varázsolják a modell megjelenését, ám a lényegi különbséget az a magas szintű minőség adja, mellyel ezt a gépkocsit tervezték és kivitelezték: nagy szakítószilárdságú anyagok használatával, akusztikai komforttal, finom, kézműves kidolgozással és csúcsmegoldásokkal a maximális biztonság és funkcionalitás elérése érdekében.

Új Panda Van

Fedezze fel a modell minden apró részletét!

Új Panda Van

Kerekek

A Panda Van szériafelszereltségéhez tartoznak a 14? vagy 15?-os könnyűfém keréktárcsák és a 175/65 R14 gumiabroncsok.

Új Panda Van

Kialakítás

A Panda Van modellt az teszi igazán különlegessé, hogy a tervezés és összeszerelés során rendkívüli figyelmet szenteltek a minőségnek.

Új Panda Van

Hosszanti tetősínek

Ha a funkcionalitásra gondol, gondoljon a Panda Van-re Ezentúl nehezen szállítható rakományokat is egyszerűen rögzítheti a hosszanti tetősíneknek köszönhetően. Tegye egyszerűbbé a hétköznapokat a Panda Van-nel.

Új Panda Van

Nappali menetfények

A Panda Van tökéletesen alkalmazkodik a városi vezetési szokásokhoz. A nappali menetfények gondoskodnak arról, hogy a szembe jövő járművek mindig tökéletesen láthatóak legyenek.

BELSŐ

Tágas, alakítható és igazán funkcionális. A Panda Van kimagaslik versenytársai közül 1 m3 -es rakterével, sima rakodófelületével, mely jelentősen megkönnyíti az áruk ki-, és berakodását.

  • Maximális hosszúság (mm): 1 165;
  • Maximális szélesség: 1 220;
  • Kerékdobok közötti távolság: 1 020;
  • Maximális magasság: 900;
  • Raktérküszöb magassága: 640;
  • Raktér térfogata (dm3): 1 000
Új Panda Van

A Panda Van által nyújtott lehetőségek azonban nem érnek itt véget: a rakományrögzítő fülek segítségével tökéletes biztonságban szállíthatja rakományát. Ezen felül megrendelheti a ?Cargo Box? nevezetű speciális tárolóegységet, mely a rakodófelület alatt helyezkedik el, és segítségével a munkájához szükséges összes szerszámot magával viheti, amikor csak szüksége van rá.

Új Panda Van

Ergonomikus műszerfal

A kényelem a modell egyik velejárója. Az ergonomikus műszerfal úgy lett kialakítva, hogy egy praktikus, többfunkciós kezelőfelületen kényelmesen elérhetővé tegye a kezelőszerveket az Ön számára.

Új Panda Van

Tárolózsebek

Ne engedje, hogy megtévessze Önt az autó kis mérete, mivel ennek ellenére roppant mértékben tágas. A tárolózsebek praktikus megoldást jelentenek a dokumentumok, szerszámok tárolására.

Új Panda Van

Magasabb sebességváltó kar

A magasabban elhelyezett sebességváltó karnak köszönhetően a jármű vezetése most még egyszerűbb és még kényelmesebb egyaránt, különösen a zsúfolt városi utakon.

Új Panda Van

Dualdrive? elektromos szervokormány

Az elektromos szervokormánynak és a városi tájékozódást megkönnyítő City és Blue&Me Tom Tom 2 Live funkcióknak köszönhetően az Új Panda Van komfortos fedélzetén páratlan vezetési élményben lehet része.

BIZTONSÁG

Érezze magát biztonságban munka közben is. Utazás és munka közben egyaránt biztonságban van a Panda Van volánjánál (4 légzsák, ABS fékasszisztenssel, igény szerint ESP-vel), ráadásul igazán megbízhat a két hatékony motorverzióban, hiszen mindkettő alacsony üzemanyag-fogyasztással büszkélkedhet. A további megtakarítás érdekében a Panda Van még eco:Drive alkalmazással is felszerelhető, mely elemzést készít vezetési stílusáról, majd tanácsokkal látja el annak javítása érdekében.

Új Panda Van

ABS EBD és HBA rendszerekkel

A fékrendszerbe integrált blokkolásgátló (ABS) megakadályozza, hogy a kerekek megcsússzanak függetlenül attól, hogy milyen az útfelület minősége vagy milyen intenzitással fékez. Az elektronikus fékerő elosztó (EBD) elosztja a fékerőt az első és hátsó tengelyek között és maximális hatékonyságú fékezést biztosít. Az ABS rendszerbe integrált hidraulikus fékasszisztens (HBA) annak megfelelően növeli a fékerő intenzitását, hogy a vezető lába milyen erővel nehezedik a gázpedálra.

Új Panda Van

Elektronikus menetstabilizátor

Ez a technológia megakadályozza a kerekek megcsúszását, így csökkenti a jármű kisodródásának veszélyét és optimális hajtást garantál minden körülmények között. Az ESC kanyarodáskor egymástól függetlenül vezérli az egyes kerekeket érő fékerőt, így kiváló úttartást és stabilitást biztosít a járműnek. Ugyanakkor, a Panda Van fedélzetén teljes biztonságban utazhat. Az Ön és utasa biztonságára az oldallégzsákok és a két elülső légzsák is gondoskodik.

MŰSZAKI ADATOK

Ha eddig még nem volt biztos a döntésében, akkor most könnyebbé tesszük: kérje CNG vagy HIBRID motorral, hogy egy igazi környezetbarát autót tudhasson sajátjának!

Új Panda Van

BENZIN / CNG

Azt már tudjuk, hogy a Fiat Panda Van a Fiat Professional palettájának legkisebb haszongépjárműve, ahogy azt is, hogy a külső nem minden! A kettős üzemű motor kíséretében az alacsony emisszió garantált.

A metántartályok, amelyek összesen 72 liter metángáz befogadására képesek a padlóba süllyesztve helyezkednek el, így a csomagtér érintetlen maradt. Amint a tartály kiürül az autó automatikusan átvált benzinhajtásra.

Az autó hatótávja: 850 km, amiből CNG üzemmódban 220 km, benzinhajtással pedig 630 km használható fel.

Új Panda Van

BSG (benzin-hybrid)

Az új Panda Van Hybrid verziója 1.0 GSE 70 HP motorral van felszerelve. Összehangolt működés fedezhető fel a BSG-rendszer és a belső égésű motor között, ezzel jobb reakcióképességet érve el.

Mi a BSG-rendszer feladata?

  • Segíti a gyorsulást indítás után a kedvezőbb üzemanyag-fogyasztás érdekében
  • A lítium elemeket nem kell tölteni, mivel azok lassulva gurulás és fékezés során újratöltik magukat
  • 30 km/h óra alatt leállítja a belső égésű motort
  • A nyomaték áthelyeződik a BSG-ről a belső égés űmotorra

Válassza ki az igényeihez leginkább illeszkedő kivitelt és fedezze fel a Panda Van által biztosított segítséget a mindennapi munkájában!

További információkért keresse bátran értékesítő kollégáinkat!


Munkatársaink

Pócsik Gábor - értékesítési tanácsadó

Pócsik Gábor

értékesítési tanácsadó
Sedivy Enikő - értékesítési tanácsadó

Sedivy Enikő

értékesítési tanácsadó
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 5300
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!