ELEKTROMOS AUTÓ TÁMOGATÁS JOGI SZEMÉLYEKNEK

Gondolt már rá, hogy lecseréli autóját egy környezetbarát, elektromos verzióra? Február 1-jén indul a Magyar Állam által nyújtott elektromos autó pályázati lehetőség, amelynek feltételeiről ide kattintva tájékozódhat. Ez egy kiváló alkalom, hogy Ön is csatlakozzon a zöld autózás híveihez és részesüljön az elektromobilitás forradalmában, könnyedén jutva hozzá egy elektromos autóhoz.

7.3 mp 420 km 15.6kWh/100 km
0-100 km/h WLTP szerinti kombinált Energiafogyasztás (WLTP szerinti kombinált) 

DESIGN

Pazar külső az Ön életstílusához

Az expresszív, felfelé ívelő övvonal és a gondosan válogatott, dinamikus könnyűfém keréktárcsák kiemelik a BYD ATTO 3 sportos és aerodinamikus dizájnját.

A holnap fényei

Az első fényszórók dizájnján visszaköszön a hátul keresztben végigfutó lámpatest-kialakítás, és szélesebb fénynyalábot bocsátanak ki, ami jelentősen javítja a láthatóságot és az éjszakai vezetési élményt. Az egyedülálló dinamikus kanyarfénnyel együtt a BYD ATTO 3 minden eddiginél nagyobb biztonságot nyújt.

BELSŐ TÉR

 

 

Élménydús utastér

A felhasználóbarát funkciók és a játékos belső tér különleges stílust kölcsönöznek az autónak. Az ATTO 3 agilis, vidám autó, a mozgalmas és áramvonalas középkonzol pozitív, energikus életszemléletet sugall.

Kényelem minden úton

Az ergonomikus kialakítású sportülések fenntartható vegán bőrből készülnek. A fűthető első ülések elektromosan állíthatók, így komfortosabb az autózás.

Futópadra emlékeztető középső kartámasz

A középső kartámasz dizájnját a futópad ihlette. Tegye a mobiltelefonját a vezeték nélküli töltőre, hogy mindig online legyen.

Pengesse a húrokat!

Az ajtóbelsőn az egyedi, hangszóróra illesztett húrokról egy gitárra asszociálhatunk. Lazítson és pengesse ezt a játékos „gitárt” a saját ritmusára! A rugalmas húrok kinyújthatók, és palackokat vagy egyéb tárgyakat is megtartanak.

Derítsen fényt az érzéseire!

A többszínű hangulatvilágítás igazodik a kedélyállapotához, és automatikusan változó fényekkel reagál a különböző ritmusú zenékre.

Panoráma napfénytető

Az állítható rolós panoráma tolótetőn keresztül az ég teljes szépségében gyönyörködhet, a napfénytől a csillagokig.

Tágas hely a hátsó utasüléseknél

Az e-Platform 3.0 padlólemez kialakítása révén a hátsó padló teljesen sík, ami meglepően tágas teret eredményez. A nagy lábtér pihentető és örömteli helyet biztosít családja és barátai számára, hogy élvezhessék az utazást.

Tágas csomagtér

Töltse színültig az életét a nagy csomagtér kihasználásával, amely egy rejtett extra tárolót is tartogat. Úgy tudja a legtöbbet kihozni a térből, ha több rétegben helyezi el a csomagjait. A csomagtérajtó egy szimpla kattintásra automatikusan kinyílik. A beszorulást megakadályozó kialakítás szavatolja a biztonságát a csomagtérajtó zárásakor.

Töltés

Gyorstöltés: 88kW-os egyenáramú töltési kapacitással 30%-ról 80%-ra már 29 perc alatt! Az opcionális 11kW-os fali töltőnkkel egyszerű és kényelmes az otthoni töltés.

MŰSZAKI ADATOK

E-platform 3.0

A BYD ATTO 3 a vadonatúj, kifejezetten a tisztán elektromos meghajtású járművekre tervezett BYD e-Platform 3.0 padlólemezre épül.
Az intelligens, hatékony, biztonságos és esztétikus megoldások előnyeit teljes mértékben kiaknázó e-Platform 3.0 architektúra célja, hogy fokozza az elektromos autók biztonságát és a hatótávolságát alacsony hőmérsékleten való vezetéskor, hogy hatékonyabb és biztonságosabb új intelligens elektromos járműveket gyárthassunk.

BYD Blade akkumulátor

A BYD több mint 28 éve meghatározó szereplője az akkumulátorgyártásnak. Korszakalkotó Blade akkumulátorunk szélsőséges körülmény közötti tesztek alapján a világ egyik legbiztonságosabb akkumulátorának bizonyult. 

Tűpenetrációs teszt

A tűpenetrációs teszt az egyik legszigorúbb eljárás az akkumulátorok gyúlékonyságának vizsgálatára. A teszt célja, hogy belső rövidzárlatot szimuláljon az akkumulátorban. Rövidzárlatot általában az akkumulátorba behatoló külső, hegyes fémtárgyak okoznak egy esetleges súlyos baleset esetén. A Blade akkumulátor átment a tűpenetrációs teszten anélkül, hogy kigyulladt vagy füstöt bocsátott volna ki. A felületi hőmérséklete mindössze 30 és 60 °C közé emelkedett.

Optimalizált szilárdság

A tömbszerűen egymás mellett elhelyezett cellák szerkezeti merevítőelemként is funkcionálnak hogy az akku jobban ellenálljon a behatásoknak. Az akkumulátorcsomag alsó és felső részén nagy ellenálló képességű, méhsejtszerkezetű alumíniumpanelek találhatók, ami jelentősen növeli a függőleges irányú merevséget. Ennek a forradalmi kialakításnak köszönhető a Blade akkumulátor optimalizált szilárdsága.

Nagyobb hatótáv

A Blade akkumulátor térkihasználása a hagyományos akkumulátorokhoz képest több mint 50%-kal jobb, ami nagyobb energiasűrűséget és nagyobb hatótávot eredményez.

Hosszabb élettartam

A Blade akkumulátor hosszú élettartamú, több mint 5000 töltés-kisütési ciklust bír.

A világ első tömeggyártású 8 az 1-ben elektromos hajtáslánca

A BYD kivételes vertikális integrációs képességekkel rendelkezik az ellátási láncon belül. A BYD 8 fő komponenst integrált az erőátviteli rendszerbe: a jármű vezérlőegységét, az akkufelügyeleti rendszert, a motorvezérlőt, a feszültségelosztót, a DC-DC vezérlőt, a fedélzeti töltőt, a meghajtó motort valamint az erőátviteli egységet, ily módon megalkotta a világ első tömeggyártású 8 az 1-ben elektromos hajtásláncát, és nagymértékben optimalizálta a helykihasználást és az energiahatékonyságot.

Nagy hatékonyságú hőszivattyús rendszer alapfelszereltségben

A fejlett, energiatakarékos hőszivattyúrendszer alapfelszereltség. A széles hőmérsékleti tartományban megbízhatóan működő rendszert úgy tervezték, hogy a környezetből, a hajtásláncból, az utastérből de még az akkumulátorokból származó maradék hőt is nagymértékben hasznosítani tudja. Ez fokozza a hőhatékonyságot és csökkenti az energiaveszteséget, legyen szó akár fűtésről, akár hűtésről. Ezért lesz nagyobb a hatótáv az alacsony hőmérsékleten való autózáskor.

Garantáltan lenyűgöző

A 150 kW motorral felszerelt BYD ATTO 3 álló helyzetből 100 km/h sebességre alig 7,3 másodperc alatt gyorsul fel. 

5 csillagos Euro NCAP biztonsági besorolás

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

A BYD ATTO 3 fejlett vezetéstámogató rendszereigondoskodnak arról, hogy mindig éber maradjon és biztonságban utazzon.

Holttérfigyelő

A holttérfigyelő rendszer figyelmezteti, ha a külső visszapillantó tükör holtterében egy jármű gyorsan közelít.

Sávtartó Asszisztens

A BYD ATTO 3 automatikusan visszakormányozza a sávjába, ha lankadna a figyelme. Az intelligens sebességtartó rendszerünk segítségével 60km/h alatti sebességnél automatikusan tartani tudja az Ön előtt haladó autó irányát és sebességét.

Hátsó keresztirányúforgalomfigyelő

Fékezés hátsó keresztirányú forgalom esetén. Tolatáskor a hátsó milliméteres hullámú radar valós időben érzékeli, ha a jármű hátuljához más közlekedő közelít, figyelmeztető hangjelzést ad, valamint ütközés eshetősége esetén fékez.

Maradjon kapcsolatban!

Az online vezetőtérben hasznosabban telik autózás közben az idő. Az Apple CarPlay vagy az Android Auto segítségével az elfordítható, 15,6’’ érintőképernyőn keresztül párosíthatja a telefonját a médiarendszerrel, így kényelmesen használhat külső alkalmazásokat, például a Spotify-t vagy a HERE Maps-et*.
Az intelligens hangvezérlésnek köszönhetően nem kell levennie a kezét a kormányról, sem elfordítania a tekintetét az útról. A BYD felhő szolgáltatása a letöltött applikáción keresztül fogja Önt segíteni. A vezeték nélküli rendszerfrissítési funkcióval naprakész marad és a lehető legjobb szolgáltatásban részesül. 
 
 

Tegye próbára Ön is! Foglaljon időpontot tesztvezetésre vagy kérjen ajánlatot pár kattintással!

BYD szakértőink

Kérdése van? Keresse BYD szakértőinket!

Kovács Levente értékesítési tanácsadó
Szabados Áron értékesítési tanácsadó
Fellegi Dávid értékesítési tanácsadó
Derzsy György értékesítési vezető