• Nissan közúti segélyszolgáltatás

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.

Szerviz jellege
Szerviz típusa
Ott tudja hagyni?
Szeretne bérautót igényelni?
Okosszekrény leadás?
Okosszekrény felvétel?

TELEFONSZÁM: 06 80 333 888

KÜLFÖLDRŐL: +36 1 371 5493

 

3 ÉV EURÓPAI KÖZÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT – AZ ALAPFELSZERELTSÉG RÉSZE

 


Célunk, hogy Ön nyugalomban élvezhesse a vezetést. Történjék tehát bármi is, először bennünket hívjon, és minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy Ön a lehető leggyorsabban és zökkenőmentesen ismét autójába ülhessen – a nap 24 órájában, a hét minden napján számíthat ránk... díjmentesen!

MINDEN ESETBEN HOZZÁNK FORDULJON ELSŐKÉNT

Ha autója esetleg lerobbanna vagy balesetet szenvedne, a Nissan Közúti Segélyszolgálat munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére. A Nissan autómentői a lehető leggyorsabban kiszállnak Önhöz. A Nissan Közúti Segélyszolgálat szakemberei számos problémát már a helyszínen is el tudnak hárítani, így Ön azonnal folytathatja az útját.
Ha ez nem lehetséges, járművét a legközelebbi Nissan márkakereskedéshez vontatjuk be szakszerű javításra – ne aggódjon, természetesen Önről is gondoskodunk!

ÉS EZ MÉG NEM MINDEN...

Ha a jármű aznap már nem szervizelhető és Ön szeretné folytatni az útját, a Nissan Közúti Segélyszolgálat másik közlekedési lehetőséget biztosít. Amennyiben mégis úgy dönt, hogy megvárja a javítást, maximum 3 napos időtartamra szállást foglalunk Önnek és utasainak.

...SŐT, MÉG ENNÉL IS TÖBBET NYÚJTUNK

Kizárta magát az autóból, esetleg kifogyott az üzemanyag? Semmi vész: a Nissan Közúti Segélyszolgálatra az ilyen helyzetekben is számíthat. Munkatársaink gondoskodnak róla, hogy a leghamarabb folytathassa útját.

NISSAN KÖZÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT A TELJES ÉLETTARTAMRA

Ha a gyártói vagy a kiterjesztett garancia lejárta után hozza be Nissanját karbantartásra,  a következő esedékes szervizelés időpontjáig a Nissan Közúti Segélyszolgálat díjmentesen áll az Ön rendelkezésére. Ügyfeleinknek tett ígéretünk ezt is magában foglalja.

DE MI A HELYZET AZ ELEKTROMOS AUTÓKKAL?

A Nissan Közúti Segélyszolgálat az alábbi számokon hívható:
06 80 333 888
KÜLFÖLDRŐL: +36 1 371 54 93

Az hagyományos járművek esetén igénybe vehető szolgáltatásokon felül az első évben Segélyszolgálatunk díjmentesen és korlátlanul áll az Ön rendelkezésére, amennyiben autója meghibásodását teljesen, vagy majdnem teljesen lemerült lítiumion akkumulátor okozta.

TEENDŐK BALESET, ILLETVE MEGHIBÁSODÁS ESETÉN:

  • Nyugodjon meg, és a lehető legbiztonságosabban parkolja le az autót.
  • Helyezze ki az elakadásjelző háromszöget, és ne feledje el felvenni a láthatósági mellényt.
  • Ellenőrizze, hogy az érintettek (utasok, gyalogosok stb.) biztonságban vannak-e, és nincsenek-e kitéve további veszélynek.
  • Szükség esetén tárcsázza a segélyhívó telefonszámot.
  • Gondoskodjon róla, hogy járműve adatai (alvázszám és forgalmi engedély) kéznél legyenek.
  • Hívja a Nissan Közúti Segélyszolgálatot.
  • Közölje munkatársainkkal, hogy járműve hol áll (lehetőség szerint a legközelebbi keresztutcát is említse meg).
  • Részletesen ismertesse a problémát, és adja meg telefonszámát.

MUNKATÁRSAINK

Pálinkás Csaba szerviz tanácsadó
Tóth Károly szerviz tanácsadó
Agócs Zoltán szervizvezető
Ördögh István alkatrész értékesítő