Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

7 év garancia


kia garancia

7 év alatt sok minden történhet

Kia tulajdonosként élvezheti a piacvezető garancia biztosította nyugalmat 7 éven át.

Mi nem csak beszélünk a minőségről. A folyamatosan fejlődő előírások és ellenőrzések végigkísérik a Kia autókat a fejlesztéstől a gyártáson át a fogyasztókig. Ezért lehetséges, hogy mi vagyunk az egyetlen gyártó Európában, amely 7 év / 150 000 km garanciát vállal. Nagyon kevés termékünk van, amelyre ez nem vonatkozik. Ez a minőség hozzájárul ahhoz, hogy Kiája minden nap kiemelkedő élményt nyújtson Önnek.
Kia 7 év garancia

A legfontosabb előnyök
 

> A legmagasabb minőségi elvárások

A Kia autókat a legmagasabb autóipari minőségi elvárások szerint készítjük. Ez a kivételes minőség teszi lehetővé, hogy a leghosszabb garanciát adjuk Európában.

> Átruházható a következő tulajdonosra

Ha az autó rendszeresen karbantartott, a garancia átruházható a későbbi tulajdonosokra.

> A nyugalom nevében

A Kia az egyetlen európai autógyártó, amely 7 év / 150 000 km garanciát vállal termékeire, biztosítva Önt a hosszú távú nyugalomról.

> Magasabb használtautó-érték

Ezzel a kedvező ajánlattal a karbantartási költségek valószínűleg alacsonyabbak lesznek, és magasabb újraértékesítési ár várható.

> Európára kiterjesztett garancia

A garancia több mint 20 európai országban érvényes.

> Meghibásodások javítása

A garancia kiterjed minden olyan meghibásodásra, amely a gyártáshoz, vagy összeszereléshez köthető, és normál felhasználás mellett jelentkezik. A normál felhasználásból származó kopás és elhasználódás, mint az abroncsok vagy fékek kopása, nem tartoznak a garancia hatálya alá.

Kattintson és töltse le részletes garanciális feltételeinket  

Kia 7 év garancia

7 év garancia GYIK
 

Q: Hogyan lehetséges, hogy a Kia egyedüli autógyártóként 7 évre / 150.000km-re szóló garanciát ad?

A: A gyártás kimagasló minősége - Európában és a világ többi pontján - ad önbizalmat nekünk a kiemelkedő garanciavállalásra, mely egyedülálló az európai piacon.
 
Q: Mely modellekre vonatkozik a 7 év garancia?

A: Minden új Kia modellre, mely 2010. január 1. után került megvásárlásra és hivatalos Kia márkakereskedő regisztrált. A kereskedelmi használatú járművekre (pl . taxi, oktatóautó) vonatkozó garancia feltételei eltérőek.
 
Q: Van olyan tétel, amelyre nem terjed ki a 7 év garancia?

A: Igen, néhány elem természetes élettartama limitált, ezért ezekre 7 évnél rövidebb garancia érvényes. Ilyenek például (a teljesség igénye nélkül) a kopó- forgó alkatrészek, mint az ablaktörlő lapátok, fékbetétek, tengelykapcsoló betétek. 7 évnél kevesebb garancia vonatkozik az akkumulátorra, az audio rendszerre, az autó fényezésére is.
 
Q: Milyen feltételek vonatkoznak az alternatív hajátsú modellek (EV, HEV, PHEV) akkumulátoraira?

A: * Kia 7 éves vagy 150 000 kilométeres gyártói garancia. Érvényes az EU-tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltáron), a helyi (országos) feltételek szerint. A Kia elektromos (EV), hibrid-elektromos (HEV) és plug-in hybrid (PHEV) járműveiben használt nagyfeszültségű lítium-ion akkumulátorok hosszú élettartamra lettek tervezve. Ezek az akkumulátorok részei a Kia által biztosított, első használatba vételtől számított 7 éves vagy 150 000 km-es (amelyik előbb bekövetkezik) garanciának. Kizárólag a tisztán elektromos (EV) járművek akkumulátoraira a Kia 65%-os töltöttséget szavatol a garancia időtartama alatt. A HEV, PHEV és MHEV járművek akkumulátorainak kapacitáscsökkenése nem tartozik a garancia keretei közé. A lehetséges kapacitáscsökkenés minimalizálása érdekében, kérjük, kövesse a kezelési kézikönyv erre vonatkozó fejezetében található utasításokat. Az alacsony feszültségű (48 V) mild-hybrid elektromos járműveiben használt akkumulátorokra, illetve a segédakkumulátorokra (12 V) a Kia futásteljesítménytől függetlenül az első használatba vételtől számított 2 évig vállal garanciát. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek márkakereskedésünkben, illetve a [www.kia.com/hu/garancia ] oldalon.


További kérdése van? Keresse értékesítő kollágáinkat!


Munkatársaink

Simon Norbert - szerviz tanácsadó

Simon Norbert

szerviz tanácsadó
Móder Zsolt - szervizvezető

Móder Zsolt

szervizvezető
Gölöncsér Zsolt - alkatrész értékesítő

Gölöncsér Zsolt

alkatrész értékesítő
Telefon: +36 1 801 4020
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!