ABARTH 595 - VIGYÁZZ, KÉSZ, RAJT!

 

Indítsd be a kihívásokat!

Az Abarth teljesítmény új szintre lép. A 165 lóerős motor az 595 modellekben mutatkozik be, és még több adrenalint, még több élvezetet kínál.

Műszaki tuning

A biztonság az első

Csak akkor élvezheted igazán a vezetést, ha biztonságban érzed magad. Az Abarth 595 perforált féktárcsái nem csak a biztonságot, de a sportosságot is garantálják.

Amikor hív a teljesítmény

A ködfényszórók az Abarth 595 széria elemei közé tartoznak, és a lehető legjobb látást és láthatóságot biztosítják még rosszabb időjárási körülmények között is.

Szenvedély a lábaid előtt

Tapasztald meg a sportosság legmagasabb fokát minden egyes részletben. Az 595-ben különleges, rozsdamentes acélból készültek a pedálok, amelyekkel sportosabb a hangulat, a cipőd pedig jobban tapad majd a pedálhoz.

Mestermunka

Helyezed magad kényelembe

Tapasztald meg az Abarth sportos oldalát a könnyen állítható, sportos szövet ülésekkel, amelyek a lehető legjobb vezetési pozíciót biztosítják.

Egy Abarth minden részletében Abarth

Az Abarth legalább annyira felismerhető, mint a hangja. Ezért is találhatsz az 595 fedélzetén matt króm színű elemeket, amelyek kiemelik sportosságát.

Adj teret a stílusodnak

Az új Abarth 595 sportosságát a 16”-os alumínium felnik is kihangsúlyozzák, amelyek kétséget sem hagynak az autó képességei felől.

Teljesítmény

1.4L Turbo T-Jet 165 Le

Az új, soros, 4 hengeres, 1,4 literes, turbófeltöltésű T-Jet motor 165 lóerőt teljesít, az autó végsebessége 218 km/h, 0-ról 100 km/h-ra 7,3 másodperc alatt gyorsul fel.

Abarth hangzás

Az Abarth-ok egyik megkülönböztető jegye a hangja. Egy Abarth-ot mindig előbb hallasz meg, csak utána tűnik elő.

Érezd az utat

A Koni hátsó felfüggesztéssel dinamikusabb, sportosabb rugózás és jobb kapcsolat garantálható az úttal, így minden pillanatban az irányításod alatt tarthatod az autót.

VIGYÁZZ, KÉSZ, RAJT!

Az 595 a beszállókártya az Abarth világába. Az 1,4 literes, turbófeltöltésű, 165 lóerős T-Jet motor mellé szériaként nyomatékelosztó Scorpio mód és új, matt króm elemek érhetők el. Itt az ideje, hogy élvezd a magadra szánt időt. Komolyan.

Apple CarPlay és Android Auto™

Az Apple CarPlay és Android Auto™ telefontükröző alkalmazásokkal a Uconnect™ infotainment rendszer 7”-os, nagyfelbontású érintőképernyőjén keresztül érheted el a zenéidet, alkalmazásaidat, telefonkönyvedet. A következő generációs Uconnect™ 7” HD LIVE Nav rendszer segítségével mindig megtalálod a helyes irányt, az Abarth Telemetry funkcióval pedig az út minden egyes részletét elemezheted.

Szenvedély kívül belül

A matt szürke műszerfalbetét egyedi versenyhangulatot teremt a beltérben és tovább erősíti az Abarth 595 sportosságát.

Készen áll bármilyen kihívásra

Magasságába állítható, szövet ülések. Élvezd a kalandozásokat a legnagyobb kényelemben.

MUNKATÁRSAINK

Pócsik Gábor értékesítési tanácsadó
Sedivy Enikő értékesítési tanácsadó
Váradi Ferenc értékesítési vezető