DUNA AUTÓ

    Stratégiai együttműködést kötött a Duna Autó és a Sunnic

    Stratégiai együttműködést kötött a Duna Autó és a Sunnic Stratégiai együttműködést kötött a Duna Autó és a Sunnic

 

A Duna Autó Csoport szeptember 8-án ünnepélyes keretek között kötött partnerséget a kínai Sunnic vállalattal, amely a globálisan piacvezető akkumulátor gyártó CATL, illetve a fogyasztói elektronikai termékek és okoseszközök globális vezető gyártója, a Xiaomi közös vállalkozása. Az esemény kiemelkedő fontosságú a Duna Autó Csoport számára, a vállalat ezzel a partnerséggel belépett a gyorsan fejlődő energetikai piacra, és ezzel a számos szakterületet felölelő portfólióját egy újabb
lényeges növekedés előtt álló iparággal bővítette. A stratégiai együttműködési szerződést a Sunnic részéről John Kong alapító, valamint a Duna Autó Csoport részéről Ormos Péter vezérigazgató látta el kézjegyével.

A Sunnic termékeinek és szolgáltatásainak magyarországi képviseletére a Duna Autó Csoport egy új leányvállalatot hoz létre, dedikált szakmai szakértő csapattal. A partnerség keretében az új cég végzi az értékesítési és disztribúciós tevékenységeket. Ezzel egyidejűleg a Sunnic létrehozza budapesti központját annak érdekében, hogy műszaki tanácsadással és vevőszolgálati tevékenységekkel segítse az ügyfelek kiemelkedő szintű kiszolgálását.

A Sunnic termék portfoliója mind lakossági, mind ipari felhasználók számára nyújt új lehetőségeket. Lakossági ügyfelek számára a kiemelkedő minőségű, két év gyári garanciával és versenyképes árazással támogatott otthoni elektromos autó töltők válnak elérhetővé. Ipari és kereskedelmi ügyfelek részére napelemes rendszerekhez kapcsolódó intelligens energiatároló rendszerek megvalósításához nyújt az új partnerség megoldásokat. Ez nem egyszerűen a berendezések leszállítását foglalja magában, hanem az érdeklődők számára komplett tervezési tanácsadás, kivitelezés és szoftveres felügyeleti rendszerek adaptálása is a tevékenységi körbe tartozik.
További meghatározó termékcsalád az önálló egységként telepíthető elektromos autó töltőállomások, amelyek napelemes rendszerrel töltik az energiatároló egységet, így a töltőket használó autósok tiszta energiát juttathatnak autójuk akkumulátoraiba. Az töltő állomások szoftvere arra is képes, hogy töltés után az autó tulajdonos számára visszajelzést adjon az akkumulátora állapotáról. Világszerte már több mint 30 városban léteznek Sunnic töltőállomások, 2000 milliárd dollárt meghaladó beruházással, 100 PBCD (Photovoltaic Battery Charge Diagnostic) projekttel, és száznál is több együttműködő partnerrel. Ambiciózus szemléletével a gyártó a világ vezető PBCD
szolgáltatójának címére törekszik, olyan mértékű globális lábnyommal, amely Ázsiát, Európát, Észak- Amerikát és más kontinenseket is lefed.

A Duna Autó Közép-Kelet-Európa egyik vezető autókereskedő vállalataként, hosszú ideje elkötelezett a környezetbarát járművek és az előremutató járműipari megoldások iránt. Az óbudai központú cégcsoport büszkélkedhet a legszélesebb elektromos autó palettával országos szinten. A közel 35 éves vállalat szemléletéhez kiválóan illeszkedik a Sunnic elhivatott hozzáállása, valamint magas minőségű elektromos jármű töltői, lakossági és kereskedelmi termékei. A két cég kooperációja új fejezetet nyit az elektromobilitás és energiatárolás területén Magyarországon. Mindkét vállalat elkötelezett a zöld technológiák terjesztése mellett és a közös munka révén hozzájárulnak a fenntartható jövő megvalósításához.

Ez is érdekelhet
Peugeot

A Peugeot SPx koncepció a ma és holnap elektromos robogója lehet

A PEUGEOT SPX KONCEPCIÓ LÁTVÁNYOS ÉS KÖRNYEZETBARÁT FORMÁJA LEHET A KÉTKEREKŰ INGÁZÁSNAK

Peugeot

Jelentős elismerést kapott az új Peugeot E-3008

A Peugeot immár tizenegyedik alkalommal nyerte el a nagy presztízsű Red Dot formatervezési díjat. Ezúttal a vadonatúj Peugeot E-3008 kapta az elismerést kreatív formatervéért és lendületes sziluettjéért.