Duna Autó szerviz - TEL.: +36 1 801 4203

Valódi szakértelem, 1989 óta!

Ne elégedjen meg az általánossal! Akár új autó vásárlásáról, akár a meglévő vizsgáztatásáról, karbantartásáról, esetleg javításáról van szó, válassza a Duna Autó szolgáltatásait, hiszen nálunk 18 márkaszerviz is várja Önt.

Érezze magát maximálisan biztonságban autójában, tudván, hogy az alkatrészek egytől-egyig precízen és megbízhatóan végzik dolgukat, és a technológia legmagasabb színvonalát képviselik.

Munkatársaink több éves, vagy akár évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, így mindent elkövetnek azért, hogy Ön és autója a legjobb minőségű, professzionális szolgáltatásban részesüljön. A Duna Autó szervizei a maximális kényelmet és biztonságérzetet nyújtják Önnek, melynek érdekében termékeinket és szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük.

Szervizeink csak és kizárólag minőségi alkatrészekkel dolgoznak.

Fontosnak tartjuk, hogy a gyártó által előírt időközönkénti szerviz-, valamint karbantartási tervet betartsuk, hiszen így tudunk a legjobban hozzájárulni autója értékének és állapotának megőrzéséhez.

Reméljük, hamarosan Önt is üdvözölhetjük a Duna Autó Zrt. elégedett ügyfeleinek csapatában. Bejelentkezéshez mindössze egy adatlapot kell kitöltenie és kollégánk hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

AJÁNLATKÉRÉS

MÁRKA
NÉV
E-MAIL
TELEFON
HÁNY KM-ES SZERVIZ?
AUTÓ ALVÁZSZÁMA
SZOLGÁLTATÁSOK
ÜZENET

Duna Autó szervíz - TEL.: +36 1 801 4203

SZOLGÁLTATÁSAINK

Adatkezelési tájékoztató

© 1989-2018 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!