NISSAN

    Nissan Qashqai: Megújult a kategóriateremtő Crossover

    Nissan Qashqai: Megújult a kategóriateremtő Crossover Nissan Qashqai: Megújult a kategóriateremtő Crossover

Párizs (2024 április 17.) – Semmi sem tud sokáig pihenni, az igen kompetitív crossover szegmensben, amelynek úttörője a Nissan volt, a legelső Qashqai bemutatásával. A harmadik generációs Qashqai bevezetése óta eltelt picivel több, mint három évben, több mint 350 000 darabot értékesítettek Európában, és úttörőként továbbra is mércét állít a crossover modellek számára. Az új verzió átfogó esztétikai frissítést és technológiai fejlesztéseket kapott, annak érdekében, hogy megmaradhasson a szegmens koronázatlan királyának.

 

A külső formavilág merész változtatásaitól a fedélzeti infotainment és a kapcsolt szolgáltatások átfogó frissítéséig a Qashqai változtatásainak filozófiája az, hogy megőrizze a fogyasztók által a Qashqaiban szeretett dolgokat, fokozza azok erősségeit, és még több intuitív és kényelmes technológiával egészítse azokat ki.

 

Továbbfejlesztett technológia

Az autóipar fejlődése szorosan egybefonódott a digitális és számítástechnikai technológia fejlődésével. Ezen területek fejlesztéseit használta ki a megújult Qashqai, hogy a mindennapi vezetési élményt még élményszerűbbé és megnyugtatóbbá varázsolja. 

 

e-POWER: egyedi és innovatív hajtáslánc
 
Az eredeti Qashqai-t és a crossover szegmens megalkotását elősegítő úttörő gondolkodásmód, aminek köszönhető az e-POWER egyedi elektromosított meghajtás megalkotása, ami nagy népszerűségnek örvend a vásárlók körében, 2022-es bevezetése óta.

A mérnöki tudományok világában a legegyszerűbb megoldások néha a legjobbak. Az e-POWER pedig tökéletesen tükrözi ezt az elvet. A benzinmotor termeli az elektromos áramot, amely a kerekek meghajtására szolgál. Egy sokkal egyszerűbb megoldást kínál, mint a már piacon lévő számtalan hibrid meghajtás. 

Ennek az egyszerűségnek az eredménye egy olyan vezetési élmény, amely egyesíti a reakciókészséget és a kifinomultságot a hatékonysággal - anélkül, hogy a vezetési élményben kompromisszumot kellene kötni.

Az e-POWER-nek köszönhetően az ügyfeleknek többé nem kell elfogadniuk a középszerű vezetési élményt, mint a hagyományos hibridek esetében.

 

Az e-POWER egyedülálló innovatív meghajtásának kulcsa, hogy nincs sebességváltó. A kerekeket mindig csak közvetlenül az elektromos motor hajtja. A tisztán villanymotoros közvetlen hajtás a kerekekre azonnali, nagy nyomatékot és lineáris reakciót jelent. Ez az elektromos autózás érzését jelenti anélkül, hogy aggódni kellene a töltésen, így tökéletes megoldást kínál azon vásárlóknak, akik még nem állnak készen a teljesen elektromos autózásra.

Ez is érdekelhet
Peugeot

Jelentős elismerést kapott az új Peugeot E-3008

A Peugeot immár tizenegyedik alkalommal nyerte el a nagy presztízsű Red Dot formatervezési díjat. Ezúttal a vadonatúj Peugeot E-3008 kapta az elismerést kreatív formatervéért és lendületes sziluettjéért.

Nissan

Nissan Qashqai: Megújult a kategóriateremtő Crossover

Erősen átdolgozott külső dizájn a crossover vásárlók meghódítására. Új szintre lépett a beltéri hangulat a megújult anyagoknak és díszítéseknek köszönhetően.