Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 20. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Augusztus 26-án, szombaton újra nyitva tartunk.

SEAT Ibiza modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

MI SZÁMODRA A TÖKÉLETESSÉG?

A különböző embereket különféle dolgok motiválják. Ezért amikor megkérdezzük az emberektől, mi az elképzelésük a tökéletességről, minden alkalommal más-más választ kapunk. A valóstól a képzeltig, a gyakorlatiastól a fantasztikusig. Amikor elhatároztuk, hogy egy új autót tervezünk, azt akartuk, hogy tökéletes legyen - több szempontból is; a formáját, biztonságosságát, praktikumát, design-ját, legapróbb részleteit illetően - és teljesítményében is. Aki csak ránéz erre az autóra - a tökéletességet látja benne. E cél elérése természetesen gyökeres átalakulást jelent - miközben a lényeg, az autó eredete és szelleme változatlan marad. Az új SEAT Ibiza esetében is rálelünk a SEAT szellemére. Ami nem veszett el. Sőt, tovább tökéletesedett.

TÖKÉLETES - BÁRHONNAN IS NÉZZÜK

Az új SEAT Ibiza tervezése közben a tökéletes alakot és formát kerestük. Hogy mi az eredmény? Egy esztétikus remekmű. A szépség és a technológia egyedülálló kombinációja, melyeket tökéletesen ötvözött egymással a SEAT. Minden elemében kiváló. Kívülről tekintve rögtön ámulatba ejt az autó nagyszerű megjelenése. Kövessük a vonalakat az új első fényszóróktól kezdve az oldalajtókon át. Ez egyszer egy olyan autó született, amelynél a formatervező eredeti szándékait nem csorbította semmilyen kompromisszum - ennek az autónak olyan a formája, mint egy nyílvesszőé. Tiszta dinamizmus. Tiszta szenvedély. Erős személyiség. De a történet itt nem ér véget - vessünk csak egy pillantást a részleteknek szentelt aprólékos figyelemre: a krómozott hűtőrácskeret, az AFS-sel (adaptív első világítórendszer) felszerelt, bi-xenon első fényszórók, az akár 17" könnyűfém keréktárcsák vagy az új elektromos napfénytető. Megkérdőjelezhetetlenül tökéletes szépség. Belül nagyobb tér fogad, mint korábban bármikor - mindemellett az autó belterét úgy tökéletesítettük, hogy maximálisan illeszkedjen igényeihez, beleértve az összes ülést valamint fej- és kartámaszokat. Nem is beszélve a magasságában is állítható biztonsági kormányoszlopról, mellyel a vezető magabiztosan uralhatja az autót. Különféle tárólóhelyekkel gondoskodtunk arról, hogy az autón belüli tér rendezett és takaros maradjon: a csomagtartóban hálót, az ülések háttámláján zsebeket helyeztünk el - és akár az első ülések alá is kérhet tároló fiókot. Az autóban talál még 3 pohártartót és egy 12 V-os csatlakozót is a különböző elektronikus eszközök számára. Említettük már a külön kérhető praktikus kesztyűtartót, mely ideális helyet kínál például az esernyő és az esőkabát számára? Köszöntjük az általunk megálmodott tökéletes világban.

KÜLÖNLEGESSÉGEK - CSODÁLATOS FORMATERVEZÉS, TÖKÉLETES KIVITELEZÉS

Minőség, technológia és szépség. Mindegyik kíváló érték önmagában is, de ha mindhármat együtt szeretnénk , ahhoz kiegyensúlyozottságra és finomhangolásra van szükség. Hogy minden egyes elem tökéletesen illeszkedjen a másikhoz, teljes egészként olyan hatást teremtve, ami sokkal több, mint pusztán a részek összessége. Az új SEAT Ibiza feltűnően új vonalvezetést, az aprólékosság új dimenzióját és egy teljesen új belső teret kínál. Mindezt azzal a filozófiával megtervezve, hogy ha valami pusztán csak jó, akkor az tovább javítható. Minden egyes új tulajdonásot ellenőriztünk, majd újraellenőriztünk egészen addig, amíg tökéletesnek nem találtuk. De lépjen csak hátrébb egy lépéssel, és ráébred, hogy csak azért, mert komoly figyelmet fordítottunk az apró részletekre, nem feledkeztünk meg az összképről sem. Érezze, ahogyan minden részlet tökéletesen illeszkedik ebbe a remekműbe.

AZ ÉLET TELE VAN AKADÁLYOKKAL. NAGYSZERŰ, NEMDE?

A szépséget könnyű meglátni, de ugyanilyen könnyű egyenesen átnézni rajta, ha nincs mögötte tartalom: valami, amit úgy hívunk, lélek. Mindazonáltal, az igazi karakternek erős szívre van szüksége, hogy ragyoghasson. Az új SEAT Ibiza szívét olyan motorok jelentik, melyek elegendő teljesítményt nyújtanak ahhoz, hogy valódi szenvedélyt ébresszenek. És olyan választékkal, ami bármilyen ízlésnek megfelel: a gazdaságos 1.2-es benzinestől a nagydarab, csupa erő dízelekig. Bármelyik motort választja, mindegyik tökéletes forgatónyomatékot és tempót kínál ahhoz, hogy élénk és eleven érzéssel ruházza fel az új SEAT Ibizát, megmutatva a SEAT valódi szellemét, és agilis vezetési élményt nyújtva minden egyes alkalommal. Egy olyan kapcsolat ez, amit rögtön érez, amint lába megérinti a pedált. Benzinmotorból háromféle választható: egy 1.6-os 105 LE-vel, egy 1.4-es 85 LE-vel és egy 1.2-es 70 LE-vel. Ha a dízelt részesíti előnyben, ott is széles palettáról választhat - melynek csúcsa az ütős 1.9 TDI 105 LE-vel és DPF-fel, vagyis dízel részecskeszűrővel, ami kiszűri a kormot, csökkenti a károsanyag-kibocsátást, és üzemanyagot takarít meg. Egy környezettudatos dízelmotor? 120 g/km alatti CO2 kibocsátásával nem nagyon találunk rá más kifejezést. Tulajdonképpen az összes benzines erőforrásunk CO2 kibocsátása is kisebb, mint 160 g/km. Több emóció, kevesebb emisszió - és ezt veheti ígéretnek. Akadályok? Mondjunk inkább lehetőségeket a szórakozásra.

BÁRHOGY IS DÖNT - A LEGJOBB DÖNTÉSE LESZ

Háromféle módot kínálunk Önnek a tökéletesség értelmezésére. Háromféle koncepciót. Háromféle lehetőséget. És most Önön a sor, hogy döntsön. És nem nagyszerű tudni, hogy - bárhogyan is dönt - a szépség és a technológia mindenhová elkíséri, ahová csak megy? Az új SEAT Ibiza elviszi, ahová csak kívánja.

Munkatársaink

Benyovszky Gábor

értékesítési vezető

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30