Peugeot Partner Van modellismertető


 
ÁRLISTA LETÖLTÉSE

 
FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

 
MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

Aki meglátja a Peugeot Partnert, rögtön tudja, hogy többről van szó, mint egy egyszerű haszonjárműről. Ezeket a modelleket kifejezetten az Ön tevékenységéhez és a bentülők örömére tervezték! Hogy igényeinek minél jobban megfeleljünk, a kínálatban kétféle hasznos terhelés és háromféle motorizáció található. Így Ön biztosan megtalálja azt a Partnert, amely tökéletesen megfelel igényeinek. Bármelyikre is esik választása, biztosan megtalálja benne azokat az erényeket, amelyek minden Peugeot-t jellemeznek: a stílust, a gyakorlatias szellemet, a dinamizmust és az újító szellemiséget. Mit jelent ez az Ön számára? Azt, hogy a Partner tervezését a számtalan tapasztalat irányította. Az eredmény: maximálisan kihasználható belső tér, 180°-ban nyíló hátsó ajtók a rakodás könnyítése érdekében... Mindez újító formatervvel párosul, amely dinamikusabb arculatot kölcsönöz az Ön vállalkozásának, ahányszor csak útnak indul a Partnere. A Partner név olyan járművet jelent, amelyben Ön teljesen megbízhat. A többi Peugeot haszonjárműhöz hasonlóan a Partner a legszigorúbb előírások szerint készül, hogy megfeleljen az Ön igényeinek, a robusztusság és a biztonság tekintetében, mind a vezető, mind a rakomány számára. A Partner szenvedélyt is jelent, azt, amellyel a járműveket megalkotjuk, haszonjárművet és személyautót egyaránt. Célunk, hogy élvezetes legyen vezetni, és bármilyen rakomány esetén kényelmes legyen az utazás. Természetesen intelligens járműről van szó, a legmodernebb műszaki megoldások alkalmazásának köszönhető funkciók könnyebbé és hatékonyabbá teszik a munkavégzést, és ezzel megkönnyítik az Ön életét. Ezeket az értékeket a génjeinkben hordozzuk; az összes jelenlegi Peugeot járműben megtalálhatók, és megtalálhatók lesznek azokban is, amelyek holnap viselik a márka emblémáját. Ezért lehet biztos abban, hogy az Ön Partnere tökéletesen megfelel munkája követelményeinek. Az új Partner az igazi profik választása.

Praktikum és esztétikum egyben A funkcionalitás összeegyeztethető a kényelemmel, technológiával és a dinamikával? Persze! Bizonyíték a Partner! Akármi legyen a foglalkozása, haszonjárművének praktikusnak, funkcionálisnak kell lennie, hogy megfelelhessen az Ön szakmájában felmerülő egyedi igényeknek. A Partnerben egy hasznos és kényelmes társra lel, amely garantáltan alkalmazkodik az Ön igényeihez, aktivitásának sokszínűségéhez, dinamizmusához és szakértelméhez. A Partner nagyméretű szélvédője mögött ülve szinte személyautóban érezhetjük magunkat, a kilátás tökéletes országúton és városi manőverezéskor egyaránt. A motorháztető lekerekített vonala modernitást, robusztus lökhárítója dinamizmust sugall. A Partner praktikumát fokozzák a 180°-ban nyíló hátsó ajtók könnyed hozzáférést biztosítva a 3 m3-es raktérhez.

Tágra zárt világ Maximális térre és helykihasználásra van szüksége... mindemellett olyan autót szeretne, mely szűk utcákban is könnyedén ellavíroz. A Partner kompakt méretei meglepően tágas rakodóteret rejtenek: 3 m3-es rakodótér és, változattól függően, 600 vagy 800 kg hasznos terhelés.

Új munkaszellem! Fél életünket a munkahelyünkön töltjük, szokták mondani... Aki szállítmányozással foglalkozik, arra ez az állítás talán még többszörösen is igaz. Fontos, hogy a munkaeszközként funkcionáló autóban ne csak az áru férjen el kényelmesen, hanem a vezető is jól érezze magát.

Munkatársaink

Rózsahegyi László

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 579 8502

Székesi Zoltán

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 284 4303
Adatkezelési tájékoztató

© 1989-2018 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!