RENAULT

    Renault Scenic Vision - Több mint egyszerű koncepcióautó, maga az ambíció!

    Renault Scenic Vision - Több mint egyszerű koncepcióautó, maga az ambíció! Renault Scenic Vision - Több mint egyszerű koncepcióautó, maga az ambíció!

ÚJRAÁLMODOTT AUTÓK
 
A Renault Scenic Vision egy elektromos meghajtású koncepcióautó hidrogénalapú hatótávnövelővel, amely megtestesíti a Renault stratégiai elkötelezettségét a fenntartható fejlődés mellett a környezetvédelem, a biztonság és a befogadás terén.

A főként újrahasznosított és újrahasznosítható anyagok felhasználásával készült Renault Scenic Vision a kialakítás és a funkciók tekintetében is modern megjelenésű. Ezzel pedig a mobilitás új korszakba lép.


KÖRNYEZETTUDATOS KIALAKÍTÁS
A Renault Scenic Vision a közlekedés teljesen új módját tárja fel, előtérbe helyezve a hatékonyságot és a környezettudatosságot.  A Renault Scenic Vision a tágas belső teret a kompakt és letisztult formavilággal ötvözi.

 

 

KÖRNYEZETTUDATOS TERVEZÉS
A Renault Scenic Vision koncepcióautó 95%-ban újrahasznosítható anyagokból készül – az akkumulátort is beleértve. A koncepcióautó belső terében 70%-ban újrahasznosított anyagok találhatók. Az utastérben a felhasznált anyagok 100%-a újrahasznosított.
 
HIDROGÉN ÉS ELEKTROMOS HIBRID MODELL

LEGÚJABB GENERÁCIÓS ELEKTROMOS MOTOR
A legújabb generációs, tekercselt rotorral ellátott, elektromos szinkronmotor 160 kW teljesítményt nyújt - ritkaföldfémek használata nélkül. A 40 kWh kapacitású, újrahasznosítható, Franciaországban gyártott akkumulátor feleakkora súlyú, olcsóbb és kisebb méretű, mint egy hasonló elektromos jármű esetében.


NAGYOBB HATÓTÁVOLSÁG A HIBRID MEGHAJTÁSSAL
A 16 kW-os üzemanyagcella a 40 kWh-s elektromos akkumulátort kiegészítve megnöveli annak hatótávolságát. A 800 km-nél hosszabb utak elektromos feltöltés nélkül, 5 percnél rövidebb megállással, zöld hidrogén utántöltésével kivitelezhetők, ami minimális széndioxid-kibocsátást jelent.
 
VEZESSEN SZABADON, KORLÁTOK NÉLKÜL
A hidrogénalapú meghajtással Ön teljes mértékben kiélvezheti az elektromos vezetés előnyeit: azonnali gyorsulás és csendes működés, rezgésektől mentesen. A környezetet sem szennyezi a használat során, mivel a jármű csak vizet bocsát ki.

KÖZÉPPONTBAN A BIZTONSÁG
A balesetek 90%-a a rossz közlekedési körülmények és az emberi mulasztás együttes következményeként fordul elő. A Safety Coach az autó vezetőjét abban segíti, hogy előre felméri a kockázatos területeket és viselkedéseket. A járműbe épített szabványos biztonsági rendszerekkel kombinálva akár 70%-kal képes csökkenteni a balesetek számát.

 

Ez is érdekelhet
Nissan

Nissan Qashqai: Megújult a kategóriateremtő Crossover

Erősen átdolgozott külső dizájn a crossover vásárlók meghódítására. Új szintre lépett a beltéri hangulat a megújult anyagoknak és díszítéseknek köszönhetően.

Citroen

Érkezik Európába a hétüléses Citroen

Szögletes formavilág, tágas helykínálat, elektromos, hibrid és belső égésű hajtásláncok jellemzik a várhatóan nyáron érkező C3 Aircross modellt.