Peugeot 3008 PHEV

DESIGN

Az új PEUGEOT 3008 SUV külső dizájnja erőteljes, kifinomult és határozott egyéniséget sugall. A megújult orr-rész karakteres személyiséget ad az autónak. Az új modell egy merész, modern korszak előfutára.

Új orrkialakítás

A különleges és kifinomult orr-rész a keret nélküli függőleges hűtőráccsal és a kinyúló szárnyakkal jövőbe mutató stílust kölcsönöz a új PEUGEOT 3008 SUV megjelensének.

Új elsőfényszórók

Az új modell LED fényszórókkal, valamint EVS funkcióval kiegészülő Full LED fényszórókkal van felszerelve. A szemfogra emlékeztető, jellegzetes LED-es menetfényeknek köszönhetően még hangsúlyosabb így a világítás.

Új alumínium keréktárcsák

Az egyedi 19 colos gyémántcsiszolt San Francisco alufelnik, a különleges kerékdobvédők és a masszív küszöbök tovább hangsúlyozzák az új 3008 SUV dinamikus, robosztus jellegét.

Új hátsó lámpák

Hátul a már jól ismert 3D fénykarmokat és futófényként felvillanó irányjelzőket találjuk. A sportos hátsó rész a lámpákat áttetsző füstüveg borításának ksözönhető, melytől szélesebbnek is tűnik az autó hátsó része.

BELSŐ TÉR

A Peugeot I-COCKPIT®-nak köszönhető kivételes élmény

A továbbfejlesztett, ergonomikus PEUGEOT i-Cockpit®-nak köszönhetően a PEUGEOT 3008 SUV-ot egyszerű vezetés, valamint fokozott kényelem és biztonság jellemzik. A többfunkciós kompakt kormánynak köszönhetően intenzívebb a vezetési élmény.

Az új 10 colos multi-touch HD érintőképernyő hangvezérléssel is működtethető és kapcsolódik a 3D navigációs rendszerhez. Az elegáns krómozott billenőkapcsolókkal gyorsan és egyszerűen kapcsolhatók az egyes kényelmi funkciók. A rendkívül könnyen konfigurálható és személyre szabható, magasra helyezett digitális műszeregységnek köszönhetően kiváló a kijelzés minősége, és a vezető mindvégig az úton tarthatja a szemét.

Mirror Screen

Már az érintőképernyőn is elérhetők okostelefonja (Apple CarplayTM-, vagy Android AutoTM) alkalmazásai, a gépjármű elülső részében pedig egy vezeték nélküli telefontöltő is helyet kapott. A hátsó utasok számára pedig két USB-csatlakozó áll rendelkezésre.

Élő navigáció

A Peugeot Connect segítségével előfizethet a TomTom online szolgáltatásainkra: a csomag tartalma például a valós idejű forgalmi adatokon alapuló navigáció, a traffipax figyelmeztetés, a benzinkutak és az időjárás előrejelzés is.

Focal Hangrendszer

A FOCAL® csúcstechnológiás hifirendszere különleges hangminőséget biztosít. A középsugárzó és a magassugárzók bronz színűek, a mélynyomó pedig az utasülés alatt kapott helyet, így több tér maradt a csomagtartóban.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Night Vision

Ez az éjjellátó rendszer infravörös kamerával működik így a fényszórókénál nagyobb a hatótávolsága (200 m) Ez a rendszer érzékeli, ha az autó előtt gyalogosok, kerékpárosok vagy állatok tartózkodnak, és figyelmezteti a vezetőt. Ha túl közel érzékei őket, az automatikus vészfékező rendszer is működésbe léphet.

Grip Control

Ez a rendszer egy továbbfejlesztett kipörgésgátlót, speciális gumiabroncsokat és egy lejtmenet-szabályozót jelent. Nehezített terepen (hó, sár, homok) között is megfelelő tapadást garantál. A nagy teljesítményű 4x4 HYBRID4 verzió rossz útviszonyok esetén változatosabb vezetési élményt és optimálisabb meghajtást biztosít. Szintén választható lejtmenet-szabályozóval.

Adaptív Tempomat

Automatikusan tartja az előre beállított biztonságos követési távolságot fékezéssel vagy gázadással, a megadott sebességig. (Automata váltó esetén állóra tud fékezni, manuális váltó esetén pedig 30 km/h-ig lassítja a járművet.)

MŰSZAKI ADATOK

PHEV motorok

A PEUGEOT 3008 SUV elérhető HYBRID4 (300LE, 4x4 meghajtás) és HYBRID (225LE, kétkerékhajtás) változatban is, e-EAT8 automata váltóval. Ezek az alábbi motorok társításval jönnek létre:

  • Egy 147 kW/200 LE PureTech benzinmotor a HYBRID4 és egy 132kW/180 LE PureTech motor a HYBRID esetén.
  • Egy első 81 kW/110LE villanymotor a HYBRID és HYBRID4 verzióban
  • Ehy hátsó 83 kW/113 LE villanymotor a HYBRID4 változatban.

 

Az elektromos vezérléssel és kormányon elhelyezett kapcsolókkal ellátott EAT8 automata sebességváltói a Quickshift technológiának köszönhetően gyors és gördülékeny váltásokat tesz lehetővé. A sebességfokozatok optimalizálása a fokozott vezetési élmény mellett üzemanyag-megtakarítást és kényelmes használatot eredményez.

 

FELSZERELTSÉGI SZINTEK

Az egyes felszereltségi szintekről - Active, Allure, Premium Edition és GT - érdeklődjön értékesítő kollégáinknál.

 

 

 

A "Balck Pack" csomag segítségével - mely a kizárólag a GT és GT Pack változaton elérhető - még sportosabbá, dinamikusabbá és elegánsabbá teheti autóját:

  • A különleges „Dark Chrome” hűtőrácsot és oroszlánemblémát már messziről felismerni.
  • A selyemfényű fekete „3008”, „GT” és „PEUGEOT” feliratok tökéletesen harmóniában vannak a tetőcsomagtartó rudakkal.
  • A lakkfeketére fényezett sárfogó, első sárvédődíszlécek, tető-, és spoilerdíszítés, valamint a hátsó lökhárítóvédő csík különlegessé varázsolják az autó megjelenését.
  • A gyémántcsiszolt 19” Washington alufelnik Black Mist lakkal borított fekete elemeket tartalmaznak.

Önt is lenyűgözte az új Peugeot 3008 modell?

Kérjen ajánlatot online!

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.

Peugeot szakértőink

Amennyiben modellünk felkeltette érdeklődését, keresse bizalommal értékesítőinket

 

 

Jónás Viktor szalonvezető
Váradi Ferenc értékesítési vezető

Nincs találat.

 

elérhető peugeot 3008 phev modelljeink