Nissan Leaf modellismertető


 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

LEAF

A PIACVEZETŐ 100% ELEKTROMOS AUTÓ

AUTÓZÁS ÚJ MEGKÖZELÍTÉSBEN AUTÓ – ÚJRAGONDOLVA


A 100% elektromos Nissan LEAF ékes példája annak, hogy semmi sem lehetetlen, ha hiszünk benne. A motorháztető egy sor csúcstechnológiás újítást rejt, amelyek együtt nemcsak remek hatótávolságot biztosítanak, de magát a vezetésről és az autó tulajdonlásáról alkotott képünket is átformálják. A Nissan LEAF mindenkinek szól, aki hisz abban, hogy választásával egy kicsit jobb hely lesz a világ.​​​​


FEDEZZE FEL, MENNYIT TAKARÍTHAT MEG! AZ ELEKTROMOS AUTÓZÁS ELŐNYEI


Ha elektromos autót vásárol, nem csak az üzemanyagnak mondhat búcsút. Olajat, szűrőt, gyertyákat sem kell cserélnie többé. Ez azért van így, mert a Nissan LEAF-nek se belső égésű motora, se hagyományos váltója nincsen, így kevesebb benne a mozgó alkatrész. Ennek köszönhetően pedig minimális karbantartást igényel. Ha pedig mindehhez hozzátesszük az esetleges adókedvezményeket és ösztönzőprogramokat, az előnyök tovább gyarapodnak.

 
 

A MEGTAKARÍTÁSOK ÖSSZEADÓDNAK


Mivel a Nissan LEAF se benzint, se gázolajat nem használ, a töltése igencsak pénztárca-kímélő. Meg fog lepődni, mennyi mindenen spórol majd, ha elektromosra vált. ​​​​​​


TÖLTÉS AZ ELEKTROMOS HÁLÓZATRÓL EGY EGÉSZ NAPRA ELEGENDŐ HATÓTÁVOLSÁG CSUPÁN 4 ÓRÁS TÖLTÉSSEL


 
 

AZ ÖN VEZETÉSI STÍLUSÁRA TERVEZVE EGY TÖLTÉSSEL EGÉSZ NAPA Nissan LEAF a mindennapi életben történő használatra lett tervezve. Autópályán, klímaberendezés használata mellett a 24 kWh-s modellel 100–160 km közötti, a 30 kWh-s modellel 125–200 km közötti távolságot tehet meg.* Ez a legtöbb esetben bőven elég a napi használathoz. A Nissan LEAF emellett mindent biztosít Önnek ahhoz, hogy a töltésekből a legtöbbet hozza ki. Ezek közé tartoznak az energiatakarékos vezetési módok, illetve a kombinált műszeregység, amelyről leolvasható többek között az elhasznált/visszanyert energiamennyiség, az akkumulátor töltöttségi szintje, valamint a töltési idő.​​​​​​


ÁRAMVONALAS KÜLSŐ SZÉLLEL SZEMBENMindössze 0,28-as légellenállási együtthatójával a Nissan LEAF áramvonalas formaterve alacsonyabb légellenállást és megnövelt hatékonyságot eredményez. Az alacsony gördülési ellenállású gumiabroncsok szintén hozzájárulnak az energiaveszteség csökkentéséhez.
UTAT MUTATNI – HATÉKONYAN
A Tekna változat alapfelszereltségéhez tartozó LED-es tompított fényszórók fogyasztása fele a hagyományos fényszórókénak, így az akkumulátor is tovább bírja az úton. Ráadásul a Nissan LEAF fényszórói a lehető legjobb aerodinamikai kialakítással rendelkeznek.

 
 
 

KIVÉTELES TECHNOLÓGIA CSÚCSTECHNOLÓGIA ÚJRAÉRTELMEZVEA Nissan LEAF gombnyomásra indul, amelyhez három rövid kísérődallam is beállítható. Nézzen körbe az utastérben – a felszereltségi szint függvényében egy sor csúcstechnológiás funkció, többek között navigációs rendszer, tolatókamera és Bluetooth-csatlakozás áll az Ön rendelkezésére.
MINDEN FONTOS ADAT EGY HELYEN*
Akarja tudni, hogy vezetés közben mennyi energiát fogyaszt, illetve, hogy mennyi maradt még az akkumulátorban? A Nissan LEAF műszerffalán többek között ezt az információt is leolvashatja, így a legtöbbet hozhatja ki minden töltésből.

TÁGAS BELTÉR ÖTSZEMÉLYES INNOVÁCIÓAz ötüléses Nissan LEAF minden porcikája a hatékonyságról szól, ezért is lehetséges, hogy négy utas kényelmesen elférhet egy kompakt családi autóban. Mindent megtalál benne, amelyet egy prémiumkategóriás autótól elvárna az ember, köztük a dönthető hátsó üléseket, a kellő mennyiségű tárolóhelyet, az USB-csatlakozót, a klímaberendezést – és mindehhez elektromos hajtás párosul.

 
 
 
 
 

Munkatársaink

Bende Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 284 4466

Gyurik Éva

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 310 2931

Kovács Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 621 3051

Pongrácz László

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 929 2695

Pandula Zsolt

flottaértékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 915 4096

Schmidt Krisztina

biztosítási-, és hitelügyintéző
Telefon:
+36 20 248 8018

Kovács Tibor

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 363 5917
Adatkezelési tájékoztató

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!