Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 20. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Augusztus 26-án, szombaton újra nyitva tartunk.

Hyundai Tucson modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

HYUNDAI TUCSON

A VADONAT ÚJ TUCSON
Egy igazi etalon

A TECHNOLÓGIA ÉS A FORMATERV LENYŰGÖZŐ KEVERÉKE Merész formaterve egyszerre fejezi ki a dinamizmust és az eleganciát.


TOVÁBBFEJLESZTETT FOLYÉKONY SZOBRÁSZAT

A modell merész, sportos megjelenését kifinomult, lendületes felületeinek, határozottan megrajzolt vonalainak és kiegyensúlyozott arányainak köszönheti.


BELSŐ TÉR. MINDEN ÍZÉBEN ÚJ. FORRADALMIAN.
Üljön be az új Tucson-ba, mely háromféle belső színkombinációban érhető el az eltérő igények maradéktalan kielégítése érdekében. Az opciós panoráma napfénytető tovább növeli a belső tér érzetét, amely tovább erősíti az új Tucson prémium hatását. Könnyű belátni, miért is jó változni. Mert a változás életfelfogás.

Áramvonalas kialakítás
A vadonatúj Tucson tetszetős, áramvonalas kialakítása csökkenti a közegellenállási együtthatót, és a szélesebb kiállással együtt javítja a jármű nagysebességű stabilitását. A konkrét, aerodinamikai célú módosítások között említhetjük az első lökhárító légterelőjét, az A-oszlop csökkentett ívű görbületét, valamint az áramlástanilag optimalizált fenéklemezt.

 
 

Okos és praktikus


Az intelligens elektromos csomagtérajtó automatikusan felnyílik, amennyiben az érzékelők legalább három másodpercen át érzékelik a kulcs jelenlétét. Így a nehéz vagy terebélyes csomagok a lehető legkényelmesebben rakodhatók be a vadonatúj Tucsonba. (Premium felszereltségtől elérhető opció vagy széria.) A sokoldalú csomagtér gyorsan átrendezhető, hála a 60:40 arányban osztva dönthető hátsó üléseknek.


FORMATERV, AMELY A TELJESÍTMÉNY ÍGÉRETÉT HORDOZZA


A vadonatúj Tucson merész, magabiztos kiállása tagadhatatlanul sportos személyiségről tanúskodik. A sportosság a jellegzetes, hatszögletű hűtőmaszk felső sarkaiba illeszkedő, kecses LED fényszórókkal kezdődik. (Premium felszereltségi szinttől elérhető opció vagy széria.) Ezt követik a dinamikusan megformált oldalsó elemek, és a széles, kifejező hátsó kialakítás.


Belső tér
A vadonatúj Tucson belső tere remekül harmonizál a kifejező, letisztult külső formatervvel. A műszereket és kezelőszerveket optimálisan, funkcióik szerint csoportosítottuk, így a lehető legegyszerűbben és legkellemesebben használhatók.


Középkonzol oldalsó borítás
A középkonzol oldalsó felülete műbőrrel van gazdagítva, növelve ezzel a komfortérzetet.

 
 
 

DINAMIKUS ERŐTELJES GAZDASÁGOS


A modern technológia lehetővé teszi, hogy a kisebb motorok mind nagyobb teljesítményt
és forgatónyomatékot állítsanak elő, miközben csökken az üzemanyag-fogyasztás. Kiváló példája ennek az új 1,6 literes T-GDi motor és a Hyundai hozzá csatlakozó, hétfokozatú duplakuplungos sebességváltója.

7 fokozatú, duplakuplungos sebességváltó (DCT)
A Hyundai hétfokozatú, duplakuplungos sebességváltója (DCT) a hagyományos automata sebességváltóknál kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást és CO2-kibocsátást kínál, dinamikusabb gyorsítóképesség mellett.


Autonóm vészfékező rendszer (AEB)
Az elöl elhelyezett radar- és kamera-alapú rendszerek az utat pásztázva érzékelik az előttünk haladó járműveket, illetve az úton átkelő gyalogosokat. Amennyiben az AEB rendszer ütközésveszélyt érzékel, figyelmeztető riasztást ad, majd automatikusan működésbe hozza a fékeket: először előkészíti a rendszert, majd teljes erővel lassít, hogy minimálisra csökkentse a súlyos baleset kockázatát. (Comfort felszereltségi szinttől csomagban elérhető opció.)

 
 

KÉNYELEM ÉS A PRAKTIKUM TECHNOLÓGIÁJA


Fejlett ívmeneti tapadásszabályozás (ATCC)
A hajtóerőt a legjobb tapadású kerekekre átirányító (nyomatékvektor-szabályozás) ATCC jobb kanyarvételi képességeket és fokozott menetbiztonságot kínál. A rendszer pontosan meghatározott erővel, aktívan fékezi az ívbelső hátsó kereket.

Aktív fejtámaszok
Az ostorcsapás nyaksérülések, illetve egyéb fej- vagy nyaksérülések kockázatát minimálisra csökkentik a baleset esetén elmozduló, így az utas méretét és tömegét ellenysúlyozó fejtámlák.

 
 
 

Munkatársaink

Balázs György

értékesítési tanácsadó

Budai Attila

értékesítési tanácsadó

Bodor Ádám

junior értékesítési tanácsadó

Harsányi László

értékesítési vezető
 

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30