Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy április 21. -én szalonjaink 08:00 – 15:30 -ig, szervizeink 07:00 – 15:30 -ig tartanak nyitva.

Alfa Romeo márkakereskedés

AJÁNLATKÉRÉS

MODELL
NÉV
TELEFON
E-MAIL
ÜZENET

Bemutatkozás

Budapesten egyedülállóan teljes körû szerviz szolgáltatást nyújtunk Alfa-Romeo modellekre és a Fiat csopor több tagjára is.
A modern, esztétikus, tágas bemutatóterem is az olasz életérzés hangulatát tükrözi és jól mutatja elhivatottságunkat az olasz autók, így az Alfa Romeo modellek kereskedelme mellett.
Az Alfa Romeo az a név amely egybeforrt a dinamizmussal, az erővel és az olasz életérzéssel, amely már több mint 100 éve, 1910-től fogva gyártja az egyedi és különleges autó modelleket.
Cégünk az Alfa Romeók értékesítése mellett az autók szervizelésével is foglalkozik, modern, környezetbarát és ügyfélbarát szervizközpontunk készséggel várja az Alfa Romeo tulajdonosokat, hogy autóik a megfelelő gondoskodást kapják és hosszú távon is elégedett Alfa Romeo tulajdonosok váljanak belőlük. Jöjjön el szalonunkba vagy látogasson el szervizünkbe, ismerje meg cégünket és tartozzon Ön is az elégedett Duna Auutós ügyfelek közé. Igényeljen Duna Autó szerviz kedvezménykártyát, amellyel pénztárcáját is kímélheti.

© 1989-2018 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!