DESIGN

A Recharge modell színte azonos formatervvel rendelkezik, mint a hibrid változata. Apró, de könnyen észrevehető különbségek jelzik a tisztán elektromos közlekedést, mint például a zárt hűtőmaszk.

BElSŐ TÉR

Fedezze fel a belső harmóniát!

A skandináv esztétikából inspirálódva az XC40 Recharge egyesíti a funkcionalitást, az egyszerűséget és a kézművességet. Valamennyi tisztán elektromos Volvo modell belső tere bőr használata nélkül készül. A nyugodt, kényelmes és ergonómiailag optimalizált utastérben kifinomult, magas üléspozíciójú ülések és érzékeny kormányzás gondoskodik a kontrollált és kényelmes vezetésről. Részben újrahasznosított kárpittal és szőnyegekkel is rendelhető – fenntarthatóbb választás, ami a belső teret is vizuálisan harmonikussá teszi.

 

Biztonsági Funkciók

 

360 fokos parkolási nézet
Volvója parkoláskor 4 db, 360 fokos nézetet biztosító kamerával segíti Önt.

Tolasson magabiztosan
Ez a funkció akkor lehet az Ön segítségére, amikor tolatás közben korlátozott a kilátás: a rendszer felismeri a gépkocsi mögött áthaladó járműveket, és szükség esetén az automatikus fékvezérlés is óvja saját és környezete épségét.

Enyhítse a stresszt a nagy forgalomban
A holttér-felügyelő rendszer (BLIS) sávváltáskor nyújt támogatást. Ha fennáll a veszélye, a melletünk lévő sávban haladó járművel való ütközésnek, a BLIS finoman korrigálja a kormányzást és segít abban, hogy Ön, autója és szerettei biztonságban legyenek.

A sávtartó funkció
Volvo XC40 autója a kormánykerék finom rezgetésével figyelmezteti a vezetőt, ha akaratlanul kitérne a forgalmi sávból, majd segít visszakormányozni a sáv középvonalába.

Kerülje az ütközéseket
Lehet éjjel vagy nappal, intelligens biztonságtámogató technológiánk segíthet más járművek, gyalogosok, kerékpárosok és a nagytestű állatok észlelésében és elkerülésében. Ezt úgy hajtja végre, hogy először figyelmezteti a sofőrt, majd automatikusan fékez, vagy vészhelyzeti kormányzástámogatást nyújt, ha a vezető nem reagál.

 

MŰSZAKI ADATOK

Következő generációs elektromos hajtásláncaink növelik a C40 Recharge kapacitását, így nagyobb hatótávot és gyorsabb egyenáramú gyorstöltést biztosítanak.

A C40 Recharge single motoros vagy twin motoros hajtáslánccal is rendelhető. A single motoros változat immár hátsókerék-hajtású, és fokozza az autó erejét és agilitását, még élvezetesebbé téve az utazást.

A 419 literes csomagtér a hátsó ülések ledöntésével 1295 literre növelhető.

Beépített Google technológiák és Volvo Car alkalmazás

Az intuitív adaptív kijelző könnyen a vezető igényeihez, illetve az adott vezetési szituációhoz igazítható.

Volvo szakértőink

Többet szeretne megtudni erről a lenyűgöző modellről? Keresse értékseítő kollégáinkat! Kérjen ajánlatot most!

Gál Zsolt értékesítési tanácsadó
Vas György értékesítési vezető
Pfeifer Szabolcs értékesítési tanácsadó
Tarjányi Sándor értékesítési tanácsadó