Volvo V40 modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

VÁROSI STÍLUS, NAGYVÁROSI SZEMÉLYISÉG

Uralja életét a dinamikus V40-nel


Innováció az emberekért Svédország szülötte.

A Volvo Carsnál a fejlesztés soha nem áll meg – de az innováció mégsem öncélú, hanem azért születik, hogy jobbá tegye a felhasználó életét. Minden modellünk, minden technológiánk és minden formatervünk kifejlesztését ugyanaz az alapelv vezérli: hogy mindig az embert helyezzük a középpontba. A kezdetek óta minden tevékenységünket ez az elv határozza meg, amely nagyrészt a svéd hagyományokból ered. Abból az értékrendből, amely az egyént helyezi előtérbe, és soha nem engedi, hogy gúzsba kössék a konvenciók. Abból a kultúrából, amely nagyra értékeli a művészi formát és tiszteli a körülöttünk levő világot. Ez az elv vezetett el a hárompontos biztonsági öv vagy éppen az oldallégzsá- kok kifejlesztéséhez: olyan életmentő műszaki újításokhoz, amelyek mérföldkőnek számítanak az autógyártás történetében. És erre az alapelvre épült az új generációs modelljeinket létrehozó fejlesztési programunk is. A skandináv dizájn és a modern svéd luxus ötvözete otthonos hangulatot teremt az utastérben. Az intuitív technológiák egyszerűbbé teszik az életét, és segítsé- gükkel menet közben is kapcsolatot tarthat a külvilággal, miközben a legmodernebb Drive-E hajtásláncok harmonikus egyensúlyt teremtenek a teljesítmény és az üzemanyag-takarékosság között. Az IntelliSafe biztonsági koncepciónk aktív rendszerei pedig hetedik érzékként segítik a vezetésben, és vészhelyzetekben is igyekeznek megelőzni a balesetet. Ha mégsem lehet elkerülni az ütközést, passzív biztonsági rendszereink segítenek megvédeni Önt és utasait a sérülésektől. Ezáltal minden utazás biztonságosabb, kényelmesebb és élvezetesebb lesz. Sikerült megértenünk, hogy mi fontos az embereknek. És ez a megértés az alapja minden újításunknak. Mert jobbá kívánjuk tenni az Ön életét. Ezért a Volvo Carnál autóinkat Önnek tervezzük.

A Volvo V40 az Ön egyéni ízlésének kifejező eszköze. Olyan autó, amely túlmutat a mindennapokon. Minden porcikájában a skandináv dizájn hagyományait hordozza, de egyedisége mégsem hivalkodó. A V40 a Volvo márka több évtizedes tudására és tapasztalatára épül. Városi autó, amely tökéletesen megfelel a modern életforma minden igényének. Kompakt mérete révén fürge és könnyen kezelhető, utastere azonban a külső méreteket meghazudtolóan tágas. A fényszóróktól egészen a hátsó lámpákig futó, széles és enyhén emelkedő vállvonal határozott megjelenést kölcsönöz az autónak. A kényelmes és levegős utastér pedig kiváló minőségű anyagaival kápráztatja el a benn ülőket. A V40 letisztult, sportos vonalvezetése olyan lendületes menetdinamikával párosul, amely nap mint nap élvezetessé teszi a vezetést.


ÍZIG-VÉRIG VOLVO Mindenben segíti Önt.

A markáns, V alakú motorház-fedél és a széles vállvonal sportossá és magabiztossá teszi a V40-et. Jellegzetes formája az úton és a parkolóban is magára vonzza a tekintetet. A skandináv dizájnelemek az Ön egyéniségének kifejező eszközei, de sokat elárulnak az autó dinamikus karakteréről is. Az opcionális T-mintás LED fényszórókról már messziről látszik: ez csak egy Volvo lehet. A fényszórók mellett megújult a hűtőmaszk is, amely a felszereltségi szinttől függően fényes fekete vagy króm díszítést kap. Ezáltal a megújult V40 kompakt méretei mellett is egy nagy és elegáns autó benyomását kelti. A változatos színpaletta két új árnyalattal egészül ki: az új V40 amazon kék és denim kék metál fényezéssel is rendelhető. Az egyedi könnyűfém keréktárcsákkal pedig még inkább saját ízléséhez igazíthatja Volvo V40-ét.


A V40 kifinomultságában is lendületes vezetési élményt nyújt, amely a városi életmód kihívásaihoz igazított karakterrel párosul. A sportos külső hasonlóan sportos futóművet és egy egész sor modern technológiát takar, változatos motorokkal, kézi vagy automata sebességváltókkal.

Hajtásláncaink közös eleme a korszerű benzines vagy dízel Drive-E motor, amely kitűnően kontrollálható, kompromisszumok nélküli teljesítményt nyújt, alacsony fogyasztás mellett. A futómű hangolásával a kényelem és dinamika tökéletes harmóniáját sikerült megteremtenünk, így akár a városi forgatagban, akár a nyílt országúton autózik, a V40-nel minden út élményszámba megy. Biztosak vagyunk benne, hogy jó barátságban lesznek.


OTTHONOS KÖRNYEZET Remekbe szabott skandináv dizájn.

A Volvo V40 belső terét az otthonos svéd lakások ihlették – amelyeket a kényelem, a fény, a természetes anyagok és mesteri kivitelezés tesz oly barátságossá. A világos és levegős utastérben az első pillanattól kezdve otthon érezheti magát, miközben praktikus és innovatív megoldások teszik még kényelmesebbé az utazást. A finoman megmunkált anyagok fontos szerepet játszanak a Volvo dizájnban, ami a V40-ben is jól megmutatkozik. A gyönyörű varrással összeillesztett, puha bőr kárpitok visszafogott eleganciája csak egy a számtalan példa közül. A természetes fény és a kifinomult, akár több féle üzemmódba kapcsolható utastér világítás kombinációjával olyan otthonos környezetet teremtettünk, amelyben kényelmesen kipihenheti a nap fáradalmait. Ahol már a beszállás után úgy érzi: hazaért.


Eleganciája és kényelme is párját ritkítja.
A V40 modern utastere a letisztult skandináv dizájn iskolapéldája. Bármerre néz, puha tapintású, finom anyagok veszik körül, a kivitelezés pedig első osztályú. Kezdjük az ülésekkel. A Volvók régóta hí- resek kényelmükről, és a V40 a testet szinte körül ölelő, kagylósított ülései csak tovább erősítik ezt az imázst. A hátsó utasok is maximális kényelmet élveznek, és opcióként még hátra is rendelhető ülésfűtés. A természetes fény felvidítja az embereket, ezért a Volvo a V40-ben is igyekezett minél világosabbá tenni az utasteret, amely ettől tágasnak és levegősnek érződik. Ez az érzés az egész utastér fölé kiterjedő panoráma üvegtetővel (opció) még tovább fokozható. A könnyed, keret nélküli belső visszapillantó tükör mintha csak lebegne ebben a tágas térben. Éjszakai vezetéskor az állítható utastér világítás (opció) hét féle színárnyalatú hangulatvilágítást kínál. A látványos fényjáték része a megvilágított váltógomb is. A tervezők azonban a szépség mellett a praktikumra is gondoltak. A számtalan tároló rekesz révén könnyű rendet tartani az autóban, és menet közben is könnyen elérhetők a szükséges tárgyak. Van külön tolltartó, napszemüveg-tartó, a jégkaparó tároló rekeszének pedig még lefolyója is van, hogy ne álljon benne a víz. A csomagtartó is számos kellemes meglepetést tartogat. A nylonzacskókat például felakaszthatja a beépített horgokra, így tartalmuk az éles kanyarokban sem gurul szét. A törékeny csomagokat pedig a csúsztatható elválasztó lemezekkel (opció) rögzítheti, amelyekkel tetszőleges nagyságú rekeszekre oszthatja fel a csomagteret. De ez még nem minden. A V40 arra is ügyel, hogy az utastérben mindig tiszta legyen a levegő. Az opcionális CleanZone technológia a szellőzőrendszeren át beáramló külső levegőt aktívszenes szűrőn áramoltatja át, amely kívül tartja a port, a pollent és más részecskéket, és nem engedi be a kellemetlen szagokat sem. Ha pedig a külső levegőben túlságosan sok a szenynyeződés, a klíma ideiglenesen belsőlevegő keringtetésre vált át. Így Ön és utasai mindig kellemes légkörben utazhatnak.

On-line kapcsolat utazás közben is.
Az opcionális Sensus Connect rendszer segítségével autója – a mobil telefonhálózaton keresztül – menet közben is kapcsolódni tud az internethez, és így Ön sincs elvágva a külvilágtól. A Sensus felhasználóbarát és intuitív kezelőfelületén másodpercek alatt létrehozhatja az adatkapcsolatot, majd néhány gombnyomással on-line szórakoztató központtá alakíthatja autóját. A Sensus Connect számos nyelven akár hangvezérléssel is irányítható (magyarul egyelőre nem), így menet közben soha nem kell levennie tekintetét az útról, és a kormányt sem kell elengednie. Választhat saját lejátszóján tárolt zeneszámai közül, rádiót hallgathat, de a rendszer még SMS üzeneteit is letölti telefonjáról, és hangosan beolvassa tartalmukat. Mindez az autó irányítását és beállítá- sait megkönnyítő Sensus vezérlő rendszer része, amely új alapokra helyezi az autó és vezetője kapcsolatát.

Fantasztikus hangzás, bármilyen zenét kedvel is.
A minőségi termékeiről híres Harman Kardon® által gyártott Premium Sound audiorendszerrel a V40 minden utasának valósághű, térhatású hangélményben lehet része. A tökéletes hangzásról akár 10 hangszóró és fejlett hangprocesszor gondoskodik. A Sensus Connect alkalmazásaival online zenetárakhoz és rádióállomásokhoz is hozzáférhet, de saját zenelejátszóit is csatlakoztathatja a V40 audiorendszeréhez. A Sensus Connect emellett könnyen használható, intuitív navigációs technológiát is kínál, a különböző alkalmazásokkal pedig a szabad parkolóhelyekről és a közeli benzinkutakról, illetve az üzemanyag-árakról is tájékozódhat. Sőt, akár autója pillanatnyi helyzetét is elküldheti barátainak. Az ingyenes térképfrissítéseknek kö- szönhetően a navigációs rendszer is lépést tart az úthálózat változásaival.

Városra tervezve
A Volvo V40 a nagyvárosi életstílushoz tökéletesen illeszkedő kompakt ferdehátú. Az ön személyiségét tükröző V40 az eddigieknél is markánsabb választás, amely ösztönösen kezelhető technológiáival megkönnyíti az életét.LED fényszórók
Az új V40 egyedülálló, T alakú lámpatestei szélesebb, sportos kiállást kölcsönöznek a típusnak és tökéletes összhangot teremtenek a legújabb generációs Volvo típusokkal.Modernizált hűtőmaszk
Az új kialakítású hűtőmaszk dinamikus, fiatalos karakterrel ruházza fel a V40-et, megőrizve a modell eredeti, semmihez sem fogható személyiségét.


Új keréktárcsa-választék
A kifejező rajzolatú keréktárcsák kínálata modern megjelenést kölcsönöz az autónak, ahogy az egy új generációs Volvo modellhez illik.


Távolságtartó tempomat
A dugóasszisztens funkcióval kiegészített adaptív tempomat biztonságossá és kényelmessé teszi a közlekedést: automatikusan gyorsítja, fékezi és kormányozza autóját.


Drive-E hajtásláncok
Az ultramodern Drive-E hajtásláncok és fejlett erőátviteli rendszerek robbanékony teljesítményt kínálnak, alacsony üzemanyag-fogyasztás és károsanyag-kibocsátás mellett.


Sensus Connect
Zavartalanul élvezheti a kapcsolatokat a vezeték nélküli Bluetooth csatlakozásnak, a széles sávú internet technológiának, valamint az integrált csatlakozóknak köszönhetően .


Prémium utastérélmény
A City Weave kárpitozás megerősíti a V40 skandináv hangulatát. A keret nélküli belső visszapillantó tükör és az opciós panoráma napfénytető közvetlen kapcsolatot teremt ön és a természet között - ki sem kell szállnia.


 

Munkatársaink

Gál Zsolt

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 213 5094

Szabó Veronika

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 284 4426

Tarjányi Sándor

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 564 5331

Vas György

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 929 4282
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!