Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Volvo Új C40 Recharge
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Bemutatkozik a Volvo első modellje, amit eleve és kizárólag tisztán elektromos járműnek terveztek. Az új C40 modell a CMA platformra épül, a kategória legjobb navigációjával érkezik és a fenntarthatóságot figyelembe véve tervezték. Ismerje meg ezt a lenyűgöző, 100%-ban elektromos crossovert!

> 420 km elektromos hatótávolság*
> 4,7mp 0-100km/h
> 100 % bőrmentes
> Beépített Google

DESIGN

Egyedülálló sziluett, formai részletek

Egyedülálló sziluett, formai részletek

A C40 Recharge lenyűgöző megjelenését nem csupán a karcsúsított crossover sziluettjének és az alapkivitelben elérhető kontrasztos fekete tetőlemeznek köszönheti, de a külső tükörház és egyéb, harmonizáló stíluselemei is mind hozzájárulnak a stílusos megjelenéshez.

Pixel fényszórók

Pixel fényszórók

A pixel fényszórók segítenek, hogy ne vakítsuk el az úton közlekedőket. Minden fényszóróegységben 84 darab Pixel LED található, melyek úgy világítják meg az utat, hogy közben figyelembe veszik a C40 Recharge előtti forgalmat.


 
Belső hangulat

Belső hangulat

A C40 exkluzív karakteréhez hozzájárul a térképészeti ihletésű, áttetsző, háttér-világítású díszítőelem, mely természetes, megnyugtató fényt bocsát ki. Ezt a különleges hangulatot tovább fokozhatja a dinamikus, bőrmentes Connect kárpittal.

Természetes fény és kényelem

Természetes fény és kényelem

A fix panoráma napfénytető az alapfelszereltség része, melynek köszönhetően a tér még tágasabbnak hat és az utasteret közelebb hozza a természethez, s melynek laminált, színezett üvege hatékony védelmet nyújt mind a vakító tükröződések mind az UV-sugárzás ellen. 

Bőrmentes belső tér

Bőrmentes belső tér

A C40 Recharge a fényűzés és az anyaghasználat új értelmezését képviseli: belső tere 100%-ban bőrmentes – beleértve a kormánykereket, a sebességváltót és a kárpitozást is. 

Digitális életmód és elektromos közlekedés. Most közelebb, mint valaha.

A szóbeli utasításokkal vezérelhető Google alapú fedélzeti rendszer ismerős felület. Ezen keresztül hangvezérléssel használhatja a szórakoztató funkciókat, kapcsolatot tarthat barátaival, családjával és munkatársaival. A Google Play áruház számtalan alkalmazást kínál és a prémium Harman Kardon audiorendszer is az autózás élményét fokozza.

A kategória legjobb navigációja

A Google Maps és a Google Assistant érintés nélkül, hangvezérléssel működtethető. A valós idejű forgalmi információk és az automatikus újratervezés funkció segítik a könnyebb célbajutást.

Segít megtalálni a töltőállomásokat

Az integrált Google Térkép segítségével az útba eső töltőállomásokat is megjelenítheti, mely a hosszabb utak során igen hasznos: a rendszer segít a tervezésben és abban, hogy gond nélkül utazzon.

Mindig naprakész

A C40 Recharge képes fogadni a vezeték nélküli frissítéseket. A funkció bevezetését követően a modell egyre tökéletesebb, és minden percben naprakész lesz.

 

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

360 fokos parkolási nézet

Ez a funkció biztosítja, hogy magabiztosan parkoljon minden helyzetben. Négy, 360 fokos nézetet biztosító kamera és a szélső érzékelők segítségével jobban észrevehetők az autó mellett lévő tárgyak, emberek.  

Kerülje az ütközéseket

Lehet vaksötét vagy világos, az intelligens biztonságtámogató technológia segít más járművek, gyalogosok, kerékpárosok és a nagytestű állatok észrevételében és a velük való ütközés elkerülésében. A rendszer figyelmezteti a sofőrt, majd ha ő nem reagál, automatikusan lefékezi az autót.

 

Tolasson magabiztosan

Ha nem megfelelő a kilátás tolatás közben, az automatikus fékvezérléssel rendelkező keresztirányú forgalomfelügyeleti funkció támogatja a vezetőt. A rendszer képes felismerni az autó mögött áthaladó járműveket, és szükség esetén az automatikusan lefékezi a gépkocsit.

 

Védelmező karosszériaszerkezet

A fejlett karosszériaszerkezet és az akkumulátorok egyedülálló biztonsági kerete a garancia, hogy ütközés közben az összes utasok, valamint a többi jármű utasait is védve vannak.

 

Enyhítse a stresszt a nagy forgalomban

A holttér-felügyeleti rendszer (BLIS) sávváltáskor támogatja a vezetőt. Ha fennáll a veszély, hogy a szomszédos sáv más járműveivel ütköznénk, a BLIS finoman korrigálja a kormányzást és segít, hogy a C40 a megfelelő sávban maradjon.

 

A sávban maradni

A C40 modell a kormánykerék finom rezgetésével figyelmezteti a vezetőt, ha véletlenül kisodródna a forgalmi sávból, majd segít visszakormányozni a sáv középvonalába.

 

MŰSZAKI ADATOK

Volvo Új C40 Recharge

A C40 Recharge esetében nem kell komprimisszumot kötni a teljesítmény és a felelősségteljes autózás között. Csak üljön be, helyezze kényelembe magát és élvezze az egypedálos vezetés kényelmét, a kifinomult gyorsítást és az összkerékhajtást – mindezt zéró károsanyag-kibocsátás mellett.

 
 

*Várható hatótávolság a WLTP és EPA vezetési ciklusok szerint. Az adatok előzetes célértékeken alapulnak, a valós hatótávolság ettől eltérhet. A szériagyártású modell homologizációja folyamatban van.

 

Mit szeretne tudni a tisztán elektromos C40 Recharge modellről?

Jöjjön el márkakereskedésünkbe, és ismerje meg közelebbről ezt a nagyszerű elektromos coupé-t!

Munkatársaink

Gál Zsolt - értékesítési tanácsadó

Gál Zsolt

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4265
Pfeifer Szabolcs - értékesítési tanácsadó

Pfeifer Szabolcs

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4265
Tarjányi Sándor - értékesítési tanácsadó

Tarjányi Sándor

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4265
Vas György - értékesítési vezető

Vas György

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4265
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!