Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy március 22-től Márkakereskedéseinkben a megszokott nyitvatartási időben állunk szíves rendelkezésükre:
H-P: 8.00-18.00, Szo: 10.00-13.00.
Márkaszervizeink munkanapokon 7.00-15.30
között tartanak nyitva.

Volvo Új XC60 modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
TARTOZÉK KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

AZ ÚJ VOLVO XC60

A DINAMIKUS SVÉD SZABADIDŐJÁRMŰ
Fedezze fel a svéd formatervezés és kézművesség új korszakát

KÜLSŐ ÖN IRÁNYÍT


Tekintélyt parancsoló kilátás, svéd stílusérzék. A Volvo XC60 az egyedülállóan skandináv személyiségű szabadidőjármű.

Erő és stílus.
A Volvo XC60 egyszerre kecses és erőteljes. Hosszú motorházfedele, izmos kerékívei és rövid túlnyúlásai kifinomult erőről tanúskodnak.

Lássa máshogy az utat
Jellegzetes, T alakú LED-es fényszórója meghatározza és erőteljes karakterrel ruházza fel a Volvo XC60 személyiségét. Az automatikus távfény funkció révén pedig mindig tökéletes látási viszonyoknak örvendhet anélkül, hogy elvakítaná a többi autóst.

 
 

BELSŐ TÉR TERMÉSZETES SZÉPSÉG


Fény, tágasság és mesteri kidolgozás – svéd fényűzés minden kilométeren.

A legnagyobb műgonddal készült
A természetes, fényűző anyagokból készült Volvo XC60 a modern skandináv formatervezés tökéletes mintapéldánya. A valódi fa, az igazi fém, a szépségesen megvalósított részletek minden egyes utazást különleges alkalommá varázsolnak.

Új kényelmi és biztonsági technológiák
Az új XC60minden idők egyik legbiztonságosabb autójaként bővelkedik a vadonatúj technológiákban. Az úttörő City Safety rendszert új kormányerő-rásegítés funkcióval egészítettük ki. A frontális ütközést elkerülő, aktív kormányzásszintén kormányerő-rásegítéssel igyekszik elkerülni a frontális ütközést, míg a Volvo holttér figyelő rendszere (BLIS) mostantól szintén kormányerő-rásegítéssel mérsékli a sávváltás során felmerülő ütközési kockázatot.

A Volvo fejlett félautonóm vezetőtámogató rendszere, a megfelelően felfestett útszakaszokon 130 km/óráig automatikus kormányzásra, gyorsításra és lassításra képes Pilot Assist opcióként rendelhető az új XC60 szabadidőjárműhöz.

Menetteljesítmények
Az új XC60 szabadidőjármű is megrendelhető a Volvo díjnyertes T8 TwinEngine hálózatról tölthető benzin-elektromos hibrid hajtásláncával. A kínálat csúcsát megtestesítő plug-in hibrid legnagyobb rendszerteljesítménye 407 LE, álló helyzetből 5,3 mp alatt gyorsul 100 km/órára.

Hajtáslánc-választékunk igen széles. Az új XC60 bevezetésekor a 190 lóerős D4, illetve a PowerPulse technológiát alkalmazó, 235 lóerős D5 dízelmotorokkal lesz megrendelhető. Emellett két benzinmotor is választható lesz: a 254 lóerős T5, valamint a turbófeltöltővel és kompresszorral egyaránt felszerelt, 320 LE teljesítményű, 400 Nm nyomatékú T6.
Az új XC60 esetében azonban nem csupán a hajtásláncok kínálnak egészséges teljesítményt. Az új CleanZone négyzónás klímaberendezés eltávolítja a környező levegőből a káros szennyező anyagokat és részecskéket, így belül minden esetben skandináv-friss levegőt élvezhetnek az utasok.

A Volvo Carsinfotainment és csatlakoztatott szolgáltatásai egyaránt frissített grafikát és ezzel jobb használhatóságot kaptak. Ahogy a 90-es modellcsalád tagjainál, itt is elérhető a CarPlay vagy AndroidAuto rendszerű okostelefon-csatlakoztatás.

 
 

Tárolás és szállítás


Exkluzív kialakítású, stílusos optikai kiegészítőink és intelligens rendezési megoldásaink révén a lehető legtöbbet hozhatja ki az XC60-ból.

Tetőbox, Volvo Cars tervezésű
Ezt a modern, funkcionális tetőboxot a Volvo Cars dizájnerei tervezték, kifejezetten ügyfeleink számára. Az áramvonalas kialakítás minimális légellenállást eredményez, míg a fényes fekete megjelenés stílusos, sportos hangulatot áraszt. A tetőbox térfogata 350 liter, könnyen felszerelhető, és minden Volvo Cars tetőcsomagtartó rendszerrel kompatibilis.

Kerékpártartó, vonóhorogra szerelhető
A vonóhorogra szerelhető kerékpártartó akár négy kerékpár biztonságos szállítására alkalmas. A könnyű, egyszerűen használható tartó egyedi dupla zár funkciója a kerékpárt a tartóhoz, majd a tartót az autóhoz rögzíti, míg a lábbal működtethető billentő funkció révén bármikor könnyedén hozzáférhetünk a csomagtartóhoz.

Kihajtható vonóhorog
A félig elektromos működtetésű vonóhorog gombnyomásra eltüntethető, majd kihajtható, így nem kell az autó alá nyúlnunk. A vonóhorgot egyetlen kézmozdulattal biztonságosan rögzíthetjük, használaton kívül diszkréten megbújik az autó alatt. Ha elmulasztjuk rögzíteni a vonóhorgot, a műszerfalon figyelmeztető jelzés emlékeztet erre.

Acél védőrács
A praktikus acél védőrács segít megakadályozni, hogy a nem rögzített csomagok és tárgyak hirtelen fékezésnél előre mozdulva sérülést vagy kárt okozzanak az utastérben. A könnyen be- és kiszerelhető rács használaton kívül egyszerűen, biztonságosan a tetőhöz hajtható.

 
 
 

A legvégső simítások


Tegye egyedülállóvá a Volvo XC60 karakterét: válasszon egyet gondosan kivitelezett, ékszer szépségű keréktárcsáink közül, amelyekkel teljesen saját ízléséhez alakíthatja autóját.

Erő és stílus.
A Volvo XC60 egyszerre kecses és erőteljes. Hosszú motorházfedele, izmos kerékívei és rövid túlnyúlásai kifinomult erőről tanúskodnak.

Lássa máshogy az utat
Jellegzetes, T alakú LED-es fényszórója meghatározza és erőteljes karakterrel ruházza fel a Volvo XC60 személyiségét. Az automatikus távfény funkció révén pedig mindig tökéletes látási viszonyoknak örvendhet anélkül, hogy elvakítaná a többi autóst.

 
 
 

Erő és stílus.
A Volvo XC60 egyszerre kecses és erőteljes. Hosszú motorházfedele, izmos kerékívei és rövid túlnyúlásai kifinomult erőről tanúskodnak.

BELSŐ TÉR TERMÉSZETES SZÉPSÉG Fény, tágasság és mesteri kidolgozás - svéd fényűzés minden kilométeren. A legnagyobb műgonddal készült A természetes, fényűző anyagokból készült Volvo XC60 a modern skandináv formatervezés tökéletes mintapéldánya. A valódi fa, az igazi fém, a szépségesen megvalósított részletek minden egyes utazást különleges alkalommá varázsolnak.

Emberközpontú technológia
A Volvo XC60 ösztönösen kezelhető. A központi érintőképernyő magától értetődően, természetes könnyedséggel működtethető. A navigációs és szórakoztató funkciók egyetlen kézmozdulattal, vagy egy rövid szóbeli utasítással kezelhetők.

Zenére termett A Bowers & Wilkins audiorendszeren keresztül pontosan úgy hallgathatja kedvenc zeneszámait, ahogy azokat előadójuk megálmodta. Magával ragadó élmény, kristálytiszta hangzás.

TECHNOLÓGIA EGYSZERŰEN MAGA AZ ÉLET A Volvo technológiái segítségére sietnek, és leegyszerűsítik az életét, mégpedig anélkül, hogy Ön ebből bármit is észrevenne. Magabiztosság
A légrugózás a kényelem és a vezethetőség tökéletes egyensúlyát teremti meg. Az útfelülettől függetlenül kényeztető rugózásban lehet része, ráadásul az oldaldőléstől sem kell tartania, így minden körülmények között tökéletesen uralhatja autóját.

Őrangyal
A Volvo XC60 ultramodern biztonsági technológiái segítenek elkerülni a bajt - szó szerint. Nagy sebességnél pihentetőbbé teszi a vezetést, hogy a rendszer szükség esetén finoman beleavatkozik a kormányzásba, ezzel elősegítve a pontos iránytartást.

Úti cél
Találjon könnyen célba a Sensus Navigation rendszerrel. Álló formátumú kijelzőjén egyszerre nagyobb térképrészlet jeleníthető meg, így nem kell görgetni a képet. A célállomás szolgáltatások pedig könnyen hozzáférhető adatbázisként segítik a tájékozódást.

Kéz nélkül nyitható
A Volvo XC60 csomagtérajtajának nyitásához és csukásához elég, ha megmozgatja lábát a hátsó lökhárító alatt. Így ha tele van mindkét keze, nem kell mindent leraknia, hogy kinyithassa az autót.

Teljesítmény, kompromisszumok nélkül
Az új Volvo XC60 T8 Twin Engine plug-in hibrid hajtáslánca kompromisszumok nélkül kínál kiemelkedő teljesítményt, takarékosságot és csekély károsanyag-kibocsátást. A Volvo Cars így, intelligens módon közelíti meg a teljesítmény kérdését.

Zökkenőmentes üzemben tartás
A Volvo On Call funkció segítségével a világ bármely pontjáról, okostelefonjáról kezelheti a Volvo XC60 -at. Ellenőrizze az üzemanyagszintet, zárja vagy oldja a központi zárat, fűtse fel vagy hűtse le az utasteret. Ennél egyszerűbben nem is mehetne.

 
 
 

Munkatársaink

Bátri Attila - értékesítési tanácsadó

Bátri Attila

értékesítési tanácsadó
Gál Zsolt - értékesítési tanácsadó

Gál Zsolt

értékesítési tanácsadó
Szabó Veronika - értékesítési tanácsadó

Szabó Veronika

értékesítési tanácsadó
Tarjányi Sándor - értékesítési tanácsadó

Tarjányi Sándor

értékesítési tanácsadó
Vas György - értékesítési vezető

Vas György

értékesítési vezető
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!