Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 31-től augusztus 21-éig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Augusztus 28-án már a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Volkswagen ID.4 modellismertetőAJÁNLATKÉRÉS

HATÓTÁV

496

km

GYORSULÁS

8,5

mp

VÉGSEBESSÉG

160

km/h

Kompakt méretű SUV, letisztult vezetőterével és tágas utasterével a családok kedvence lehet. Aerodinamikailag kedvezően kialakított karosszériájának köszönhetően menetdinamikája és fogyasztása is optimális.

A Volkswagen ID.4 modell már elérhető kínálatunkban.


 

DESIGN

Volkswagen ID.4
Volkswagen ID.4

Design-os városi SUV egy kisautó fordulókörével. Különleges formájú, 18ˇ* vagy opcionálisan 19-21ˇkönnyűfém keréktárcsák, tetősín az extra csomagoknak, speciális ajtókilincsek a jobb aerodinamikáért, akár 3D LED-es hátsó világítás dinamikus irányjelzőkkel és extraként: opcionális fénycsík, amely elöl egészen az újragondolt Volkswagen logóig húzódik.

BELSŐ TÉR

Volkswagen ID.4
Volkswagen ID.4
Volkswagen ID.4
 

Az új ID.4 belső tere nemcsak tágas, de intelligens is. A lábtér kifejezetten nagy, a középkonzol variálható és kényelmes ülések várják az utasokat opcionálisan elektronikus beállítással és memória funkcióval. Nagyméretű 12" központi érintőképernyő, multifunkciós kormánykerék érintésvezérléssel és rezgő visszajelzéssel. Az Ön által választott színekben megjelenő hangulatvilágítás kiemeli a lounge-hangulatot. Extraként panorámatetővel is rendelhető, így igazán kellemes utazásban lehet részünk.

MŰSZAKI ADATOK

A Pure2 felszereltségi szint 52 kWh-os nettó akkumulátorkapacitással, a Pro felszereltségi szint pedig 77 kWh akkumulátorkapacitással érhető el, 125 kW (Pure²⁾) és 150 kW (Pro) maximális teljesítménnyel.

TÖLTÉS

Volkswagen ID.4

Az ID.4 modell töltése szinte bárhol lehetséges:
Otthoni fali töltő segítségével 7,2 kW-os vagy 11 kW-os töltési teljesítménnyel töltheti fel váltakozó árammal, a hagyományos háztartási csatlakozó aljzaton keresztül pedig 2,3 kW áll rendelkezésre (AC-töltés).
Az üzemanyagtöltő állomásokon és az autópályákon pedig számtalan nyilvános töltőállomás áll rendelkezésre a gyorstöltéshez szükséges egyenárammal (DC-töltés).

Volkswagen ID.4 alapár: 16 690 000 Ft

További információért forduljon bizalommal munkatársainkhoz, vagy küldje el ajánlatkérését az alábbi form kitöltésével!

AJÁNLATKÉRÉS

* Kötelező mező

Munkatársaink

Groska Mihály - üzletágvezető

Groska Mihály

üzletágvezető
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!