Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikonDuna Autó legújabb márkája már készletről elérhető, akár 6 699 000 Ft-tól!
Ismerje meg Ön is az MG méltán népszerű, újjászületett modelljeit!


Ha fontos a minőség és az ár-érték arány, ne kössön kompromisszumokat, fedezze fel az MG modellekben rejlő számtalan lehetőséget! Most újra felfedezheti az utazás örömét, hiszen az új modellek számtalan kényelmi és szórakoztató funkciót kínálnak, ráadásul modern rendszerükre mindig lehet számítani. Az MG modelljei a rendkívül alapos tervezésnek, a csúcskategóriás gyártási és összeszerelési sztenderdeknek köszönhetően a legmagasabb színvonalat képviselik. Ezért az MG modellekre 7 év vagy 150 000 km futásteljesítményig terjedő teljes körű gyári garanciát, illetve kilométerkorlátozás nélküli 7 év átrozsdásodás elleni garanciát vállalunk.
 

Önhöz melyik új MG modellünk illik a leginkább?


MG ZS

Az MG ZS modell dizájnja igazán szemet gyönyörködtető, a jellegzetes nyolcszögletű logó, a gyémántmintás hűtőrács és a LED-es fényszórók könnyen felismerhetővé varázsolják az utakon.


MG HS

Az MG HS modellben minden úgy lett megalkotva, hogy a család legyen az első! Hiszen az együtt töltött minőségi idő a legértékesebb, így természetes, hogy a lehető legtöbbet akarjuk kihozni belőle.MG EHS

A MG HS sportosan elegáns, családi SUV-je tölthető hibrid hajtáslánccal is elérhető. Tökéletes választás a városi autózáshoz és a hosszabb családi kirándulásokhoz egyaránt.


 

Tekintse meg aktuális készletünket, vagy jelentkezzen tesztvezetésre már ma!Munkatársaink

Kovács Tamás - értékesítési tanácsadó

Kovács Tamás

értékesítési tanácsadó
Szabados Áron - értékesítési tanácsadó

Szabados Áron

értékesítési tanácsadó
Viszt Péter - értékesítési vezető

Viszt Péter

értékesítési vezető
Telefon: 06-20-284-4426
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!