DESIGN

Megnyerő külső

Az új Swift Sport minden részlete vérpezsdítő sportosságot sugároz. A fejlesztők egyetlen részletet sem hagytak figyelmen kívül a még sportosabb design és összhatás érdekében. A kompakt, zömök kialakítás a Swift védjegye, ez a jellegzetes külső pedig a Swift Sportban még határozottabban érvényesül. A Swift Sport tűpontos mérnöki precizitás, és a sportautók iránti szenvedély esszenciája. Nézze meg közelebbről is!

BELSŐ TÉR

A sportos belső megtestesíti a soha nem csillapodó vezetés utáni vágyat. Az érzelmeket felpezsdítő, vörössel kiemelt elemek dinamikus, lendületes vezetési stílusra inspirálnak. Az új Swift Sport az exkluzív kagylóülésekkel és a jól elhelyezett pedálokkal lenyűgöző irányíthatóságot, magabiztosságot nyújt. Elég egy pillanatra beleülni, máris átélhetjük az izgalmas jövőt.

Sportosra hangolt műszeregység

Az exkluzív műszeregység színei azonnal szembeötlenek: a fekete-fehér fordulatszámmérő piros számlapjával, és a mellette elhelyezett sötétszürke sebes-ségmérő együtt vérpezsdítő kontrasztot alkot. A közöttük található 4,2 colos, színes LCD kijelző, valamint a turbónyomás- és olajhőfokmérő tovább növeli az autó belterének energikus megjelenését.

USB és 12V elektromos csatlakozók és tárolórekesz a középkonzolon

Az USB ls AUX csatlakozókkal mindig elérhető közelségben lehetnek a kedvenc zenéink, a 12 voltos aljzat pedig az eszközök töltéséről is gondoskodik.

Eredeti kagylóülések

A piros díszvarrással és domború “Sport” logóval ellátott félkagyló ülések kényelmes kialakítása megfelelő oldalirányú megtámasztást és merevséget nyújt, ami a nagy sebességgel bevett fordulókban is optimális útérzetet eredményez.

Letisztult multimédia rendszer

A 7 colos érintőképernyő segítségével egyszerűen kezelhetők a multimédia rendszerk, például a hangrendszer, a telefonkihangosítás, a navigáció, és az okostelefonnal összekapcsolható hangrendszer, ami az Apple CarPlay, az Android Auto™ és a MirroLink™ technológiákkal is kompatibilis.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Az új Swift Sportban fejlett biztonsági technológiák szolgálják a vezető és az utasok nyugalmát. Az ABS és  EBD (elektronikus fékerő elosztó) optimálisan elosztja az első és hátsó fékerőt a jármű stabil megállításának elősegítése érdekében. Az ESP® a Daimler AG bejegyzett védjegye. Az ESP®-t arra fejlesztették, hogy segítse a járművet irányítás alatt tartani. Mindazonáltal, a motornyomaték csökkentésének mértéke, valamint a fékező kerekek és fékerejük a vezetési körülményektől függően nagyban változnak.

MŰSZAKI ADATOK

A közvetlen befecskendezésű rendszer növeli az üzemanyag hatékonyságot. Emellett, a hengerfejbe integrált leömlő és kipufogócsonk könnyű, kompakt motorkialakítást, valamint gyorsabb gyorsulást eredményez.

Sportosság a vezetési élményért!

A karosszéria és a felfüggesztés közvetlenül befolyásolja a sportos vezetés örömteliségét. Az új Swift Sport karosszériája könnyebb és merevebb, hogy a vezető bármilyen sebesség és manőver esetén uralni tudja az autót. A felfüggesztési rendszer hibátlanul reagál az út- és tapadási viszonyokra, és a fékrendszer is kifinomultabbá és érzékenyebbé vált a nagyobb erő és sebesség kezelhetőségének érdekében.

Rendkívüli teljesítmény

A lendületes ferdehátú Swift Sport egyedülálló teljesítménye az erősen reszponzív gyorsulásnak köszönhető, amelyet a továbbfejlesztett, 230Nm nyomatékot biztosító, erőteljes turbómotor tesz lehetővé.

Hat sebesség az örömteli autózásért

A zökkenőmentes váltást biztosító, hatsebességes kézi váltó maximalizálja a kompakt turbómotor teljesítményét. A sebességváltás sportos, éppen megfelelő kapcsolási érzettel, ami a rövid váltóútnak köszönhető.

Hátsó légterelő

A hátsó ablak fölött elhelyezett, stílusos légterelő a sportos megjelenés esszenciája, ráadásul a légellenállást is kedvezően befolyásolja vezetés közben.

Dupla kipufogó

A Swift Sportban már-már hagyományak számít a dupla kipufogó, ez az extra természetesen a legújabb generációban is méltó szerepet kap. A dupla kipufogós kialakítás minden érzékre pezsdítően hat: látványban és hangban is óriásít dob a sportos vezetési élményen.

Suzuki szakértőink

Felkeltette érdeklődését Suzuki Swift Sport modellünk? Kérdése van? Keresse bizalommal értékesítőinket.
 

Agárdi Gábor értékesítési tanácsadó
Balázs György értékesítési tanácsadó
Budai Attila értékesítési tanácsadó
Harsányi László értékesítési vezető