Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Suzuki Swift Sport
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Végletekig izgalmas külső

Az új Swift Sport minden részlete vérpezsdítő sportosságot sugároz. A feltűnő, élénk színek pedig csak tovább fokozzák a hatást!

LED projektor fényszórók

A tökéletes látásviszonyokról a legmodernebb LED projektor fényszórók gondoskodnak. A technológiai újításoknak hála, ezentúl a legsötétebb terepen is teljes komfortot biztosít a vezetőnek.

A szembetűnően új elülső hűtőrács és lökhárító tovább erősíti a Swift Sport pezsdítően összetéveszthetetlen stílusát. A dupla kipufogó meggyőző motorteljesítményt érzékeltet. A karakteres és szenvedélyes design felkavarja a vezető érzékeit, és a megszokott határok átlépésére csábít.

1.4 BoosterJet motor

Az új Swift Sportban található továbbfejlesztett, közvetlen befecskendezésű 1.4 BoosterJet turbómotor nyomatékhoz alkalmazkodó vezetési stílusra ösztönzi vezetőjét. Az intercoolerrel ellátott turbófeltöltő vezérlésének optimalizálásával már alacsony fordulatszámon elérhető a nagyobb nyomaték, mely egyenletesen épül fel - a maximumot már 2500 RPM-nél biztosítja. Mi több, a Wastegate szelep vezérli a turbófeltöltő nyomását, amely a szelep nyitásával vagy zárásával drámai módon befolyásolja a motor nyomatékgörbéjét, és csökkenti az üzemanyag-fogyasztást. A közvetlen befecskendezésű rendszer tovább növeli az üzemanyag-hatékonyságot. Emellett a hengerfejbe integrált leömlő és kipufogócsonk könnyű, kompakt motorkialakítást, valamint gyorsabb gyorsulást eredményez.

Hatsebességes kézi váltó

A zökkenőmentes váltást biztosító, hatsebességes kézi váltó maximalizálja a kompakt turbómotor teljesítményét. A sebességváltás sportos, éppen megfelelő kapcsolási érzettel, ami a rövid váltóútnak köszönhető.

Izgalmas vezetési élmény

Dinamikus vezetési élmény, amely élvezetessé teszi az utazás minden percét. A Swift Sport pedáljainak kezelése azonnali motorreakciót vált ki, a szűk kanyarok határozott bevétele pedig még inkább azt a különleges érzést kelti, hogy a vezető eggyé válik autójával. Az erő és teljesítmény megfelelő összehangolása játékosságra ösztönöz.

Örömteli futómű

A karosszéria és a felfüggesztés közvetlenül befolyásolja a sportos vezetés örömteliségét. Az új Swift Sport karosszériája könnyebb és merevebb, hogy a vezető bármilyen sebesség és manőver esetén uralni tudja az autót. A felfüggesztési rendszer hibátlanul reagál az út- és tapadási viszonyokra, és a fékrendszer is kifinomultabbá és érzékenyebbé vált a nagyobb erő és sebesség kezelhetőségének érdekében.

Kényelmesen sportos belső

A sportos belső megtestesíti a soha nem szűnő, vezetés utáni vágyat. Az érzelmeket felpezsdítő vörössel kiemelt elemek inspirálnak. Az új Swift Sport exkluzív kagylóülésekkel és jól elhelyezett pedálokkal felszerelt a lenyűgöző irányíthatóságért. Elég csupán beülni és máris átélhetjük az izgalmas jövőt.


Munkatársaink

Balázs György - értékesítési tanácsadó

Balázs György

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4099
Budai Attila - értékesítési tanácsadó

Budai Attila

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4099
Agárdi Gábor - értékesítési tanácsadó

Agárdi Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4099
Harsányi László - értékesítési vezető

Harsányi László

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4099
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!