Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Subaru Solterra modellismertetőÁRLISTA LETÖLTÉSE

FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

BEMUTATKOZIK A VADONATÚJ SOLTERRA

Az első, teljes egészében elektromos meghajtású Subaru SUV!

DESIGN

A 100%-ban elektromos, legújabb Subaru modell, a latin eredetű "nap" és "föld" kifejezések összetételéből kapta a nevét. A kiváló AWD teljesítménnyel rendelkező, vérbeli városi terepjáró valódi célja, hogy a szabadban töltött idő még élvezetesebb legyen, és hogy hozzájáruljon a természettel való harmonikus együttéléshez.
ÚJ MEGKÖZELÍTÉS

ÚJ MEGKÖZELÍTÉS

A vadonatúj SOLTERRA fejlesztése során, a cél egy olyan autó megalkotása volt, amely az elektromos járművek által kínált legújabb értékeket, valamit a Subaru által biztosított élvezetet és nyugalmat összevonva képes biztosítani a praktikus, mindennapos használatot. 
ELŐREHALADOTT DESIGN

ELŐREHALADOTT DESIGN

A SOLTERRA külsejét egyértelműen áthatja az előrehaladott tervezés érzése. A különböző dizájnelemek, úgymint az egybefüggően kialakított hatszögletű maszk, a Subarukra jellemző C-formájú fényszóró és a magasan elhelyezett, jól áttekinthető műszerek mind az innovatív gondolkodást bizonyítják.
STÍLUSOS MEGJELENÉS

STÍLUSOS MEGJELENÉS

A SOLTERRA minden olyan elvárásnak megfelel, amelyet az elektromos járművekkel szemben fogalmaztak meg: „túlszárnyalni a belsőégésű motorral szerelt járműveket”, „új generációs járművekre jellemző kifinomult kezelhetőség” vagy „továbbfejlesztett kapcsolódási lehetőségek”.

BELSŐ

PRAKTIKUSSÁG ÉS KÉNYELEM

PRAKTIKUSSÁG ÉS KÉNYELEM

A rengeteg tárolóhellyel rendelkező, könnyen kezelhető, egybefüggő középkonzol és a nagyméretű panoráma üvegtető fokozzák a nyitottság érzését, hogy Ön még közelebb kerülhessen a természethez. Mindezek mellett nem csak a dizájn futurisztikus, hanem a különböző vezetést támogató rendszerek is. Erre kiváló példa a SUBARU első, teljesen automatikus parkolássegítő funkciója, amellyel a kormányzást, a sebességválasztást, a gyorsítást és a lassítást is teljesen automatikusan végzi a rendszer, így az autó önműködően képes leparkolni.

KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG

A csomagteret úgy alakították ki, hogy egy SUV-hoz méltó helyet biztosítson csomagjai számára, és akár három nagy bőrönd is elférjen benne. A rakodópadló magasságát tudatosan alacsonyan tartották a berakodás megkönnyítése érdekében. A középkonzolban is rengeteg tárolóhely található. Ezen kívül, a különböző visszajelző és figyelmeztető hangjelzések továbbra is olyanok, mint a többi Subaru járműben használt hangjelzés, így a vezetési élmény garantáltan ismerős lesz a SUBARU korábbi vásárlói számára.
KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG

MŰSZAKI ADATOK

A Suaru  "Enjoyment & Peace of Mind" filozófiája, hogy egy olyan autót alkossanak meg, amely rendelkezik a márka élvezetes vezetési teljesítményével, és a Subaru védjegyének számító összkerékhajtással, amely bármilyen helyzetben első osztályú biztonságot, nyugalmat és könnyű használhatóságot biztosít.

EGYEDI VEZETÉSI ÉLMÉNY

EGYEDI VEZETÉSI ÉLMÉNY

A kompakt eAxle motoregység rövid túlnyúlást tesz lehetővé, a hosszú tengelytáv pedig mind az elöl, mind a hátul utazóknak megnövelt lábteret biztosít. A SOLTERRA gördülékeny és fürge gyorsulásával egy olyan vezetési élményt kínál, amelyet kizárólag egy elektromos jármű tud nyújtani.
VEZETÉSI MÓDOK

VEZETÉSI MÓDOK

A kifejezetten elektromos járművekhez alkalmazható és újonnan kifejlesztett e‑SUBARU Global Platform nagyobb merevséget és szilárdságot biztosít. A három különböző hajtásmód, a gázpedál használata szerint szabályozza a teljesítményt: ECO mód a gazdaságos vezetéshez, NORMAL mód a mindennapi használatra, és POWER mód a dinamikus haladáshoz.
ÖSSZKERÉKHAJTÁS

ÖSSZKERÉKHAJTÁS

Az új összkerékhajtás rendszerben külön motorok vezérlik a hátsó és az első kerekeket, így növelve az első és a hátsó meghajtási erő elosztásának szabadságát. Az AWD rendszer maximalizálja mindegyik gumiabroncs tapadását, és olyan vezetési teljesítményt nyújt, amely magabiztosságot és teljes nyugalmat eredményez.

TECHNOLÓGIA

A vadonatúj SOLTERRA modell egy nagy, 12,3 hüvelykes képernyővel ellátott multimédiás rendszerrel lett felszerelve, amelyhez okostelefonja vezeték nélkül csatlakoztatható. Ezenfelül, az okostelefon a beépített vezeték nélküli töltővel is tölthető. A digitális kulccsal is használható járműben, a teljesen automatikus parkolási funkció a járművön kívülről is üzemeltethető. A SOLTERRA megalkotása során fontos tényező volt a kényelem, ezért készült egy okostelefonos alkalmazás, amely lehetővé teszi az ajtók zárását/nyitását, az ablakok működtetését, valamint az utastér távvezérelt légkondicionálását. Az autó, a fejlett technológiáknak köszönhetően, megfelel a vásárlóközönség elektromos autókkal szemben támasztott elvárásainak.
Subaru Solterra
HATÓTÁV

HATÓTÁV

A SOLTERRA egy olyan nagy kapacitású akkumulátorral van felszerelve, amely elegendő hatótávolságot biztosít a mindennapi használat során. Illetve kompatibilis az egyenáramú gyorstöltéssel is, amely rövid töltési idővel csökkenti a távolsági ingázások kellemetlenségeit. A kis áramfelvétel ellenére gyorsan felmelegedő ülések és a takarékos kormánykerék-fűtés, valamint az alacsony fogyasztású hőszivattyús klímaberendezés is minimálisra csökkentik a hatótávolságra gyakorolt negatív hatást.
AKKUMULÁTORKAPACITÁS

AKKUMULÁTORKAPACITÁS

A SOLTERRA gyártása során, különböző intézkedéseket végeztek annak érdekében, hogy az akkumulátor teljesítménycsökkenését megakadályozzák. A továbbfejlesztett belső rendszer 10 év után is kellő akkumulátorkapacitást biztosít majd. Továbbá, a töltésvezérlő rendszer is, a legújabb technológiai fejlesztéseket tartalmazza. Mindezek összességének az eredménye egy gond nélkül használható és szerethető elektromos jármű.

Ön is várja már az új Subaru SOLTERRA megjelenését? 

Ne maradjon le semmiről! Iratkozzon fel hírlevelünkre, és tudjon meg időben mindent!
 

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön időben az újdonságokról!

 
* Kötelező mező

Munkatársaink

Fehér Attila - értékesítési vezető

Fehér Attila

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4000
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!