Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Skoda Új Octavia iV PHEV
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

A KÖRNYEZETBARÁT AUTÓZÁS ÚJ HÍRNÖKE

A ŠKODA egyre nagyobb hangsúlyt fektet az alternatív meghajtású autók fejlesztésére. Az új Superb iV után megérkezett a márka második, plug-in hibrid modellje, az új ŠKODA Octavia iV PHEV. A negyedik generációs ŠKODA Octavia ezzel a technológiával gazdaságosabb és környezetbarátabb autózást tesz lehetővé, mint valaha.

DESIGN

Funkcionalitás, praktikum, elegancia és időtlen formatervezés - generációk óta ezek az Octavia alapvető értékei. A legújabb modellnél pedig még nagyobb hangsúlyt helyeztek a designra, mint valaha.

Ki mondta, hogy a környezetbarát hajtástechnológiát nem lehet kombinálni az érzelmekkel teli vezetési élménnyel? A fekete kiegészítőkkel és sportos belső terekkel ellátott új ŠKODA Octavia iV PHEV minden ízében dinamikus megjelenést biztosít Önnek, miközben megőrzi funkcionalitását és praktikumát.

Skoda Új Octavia iV PHEV

Az iV brand

A ŠKODA hibrid modelljeinek brandingjeként szolgáló iV logó is több helyen visszaköszön, mint például a csomagtérajtón és a 10 hüvelykes, központi kijelzőn.

Skoda Új Octavia iV PHEV

Az iV brand

A stílusos megjelenést a full LED Matrix fényszórók fokozzák. Ez a funkció lehetővé teszi a távolsági fényszórók folyamatos használatát a többi vezető elvakítása nélkül.

BELSŐ TÉR

A tágas belső tér új kialakítást kapott, de továbbra is hű a tipikus ŠKODA vonalakhoz, amelyek tökéletesen ötvözik a funkcionalitást és az esztétikát.

Skoda Új Octavia iV PHEV

Kényelmes kezelhetőség

A műszerfal kialakítását a ŠKODA modellek jellegzetes "arca" ihlette, mindezt úgy, hogy minden kézre álljon, a vezető könnyen elérje az egyes funkciókat, kezelje a kijelzőt. A multifunkciós, kétküllős kormánykerék pedig a Superb iV után az új Octavia iV-ban is visszaköszön. Emellett olyan fejlesztések is helyet kaptak még az autóban, mint például az USB-C aljzatok vagy a vezeték nélküli telefontöltés.

Skoda Új Octavia iV PHEV

A legjobb választás a családnak

Annak ellenére, hogy az akkumulátort a hátsó tengely elé helyezték a mérnökök, az új ŠKODA Octavia plug-in hibrid verziója is egy tágas családi autóként írható le, amely minden utas számára tökéletes kényelmet és elegendő csomagteret biztosít. Míg a szedán csomagtartója 450, addig a kombié 490 liter kapacitású.

TECHNOLÓGIA

Az új ŠKODA Octavia iV PHEV-ben a mérnökök ötvözték a legjobb elektromos és hagyományos hajtásláncot a dinamikus, ugyanakkor környezetbarát vezetési élmény érdekében.

Skoda Új Octavia iV PHEV

Motorizáltság

Az 1.4 TSI benzinmotor teljesítménye 115 kW (156 LE), míg az elektromos motoré 75 kW.A két erőforrás együttesen 150 kW, vagyis 204 LE teljesítményre képes, a maximális nyomaték pedig 350Nm, de 245 LE változatban is elérhető lesz. A plug-in hibrid verzió egy 6 fokozatú DSG-váltóval van felszerelve, amely a hagyományos váltókar helyett egy kisebb vezérlőmodulban testesül meg, ezzel alapvetően megváltoztatva a középkonzol megjelenését.

Skoda Új Octavia iV PHEV

Bármilyen helyzetre felkészülve

A lítium-ion akkumulátornak köszönhetően az új Octavia iV akár (WLTP szerint) 60 km-t is képes megtenni, tisztán elektromos hajtással a városban - mindezt károsanyag-kibocsátás nélkül.

Ha pedig hosszabb üzleti útra, vidéki kirándulásra vagy vakációra indulna, értékelni fogja a benzinmotort és a hozzá tartozó 40 literes üzemanyagtartályt, amely így garantálja a több száz kilométeres utazás élményét, megállás nélkül.

Skoda Új Octavia iV PHEV

Egyszerű újratöltés

Az Octavia iV megjelölése is utal már arra, hogy a negyedik generációs modell plug-in hibrid verziója egyszerűen és kényelmesen újratölthető - akár otthon is, konnektorról vagy fali csatlakozóról. Ehhez az autó töltőcsatlakozója a vezetőoldali szárnyban lévő fedél mögött van elrejtve. Az energiát ugyanakkor vezetés közben is visszatölthetjük az akkumulátorba a benzinmotor és a fékerő visszanyerése révén.

Skoda Új Octavia iV PHEV

Technológiai újítások

A vadonatúj Octavia az első ŠKODA, amely head-up kijelzőt tartalmaz. A fedélzeti szórakoztatást a harmadik generációs, információs és szórakoztató rendszerek biztosítják. A legmagasabb felszereltségi szinthez már egy 10 hüvelykes, teljesen üvegkijelzőtartozik. A Skoda által Laurának nevezett, új hangvezérlő asszisztens is bizonyos felszereltségek esetében érhető el.

Skoda Új Octavia iV PHEV

Simply Clever

Nem is ŠKODÁ-ról lenne szó, ha az Octavia nem kapta volna meg a márka egyedi Simply Clever megoldásait. Ezek az okos kis ötletek megkönnyítik a mindennapi életünket. Ilyen az első ajtókba rejtett egy-egy esernyő, a jégkaparó a tanksapka fedelében vagy az első ülések hátulján lévő zsebek, amikhez egy kicsi tasak lett hozzáadva, hogy úgy tartson meg például egy mobiltelefont, hogy az a hagyományos zseb aljáig esne. A funkcionalitást szolgálja még az ablakmosó folyadék újratöltéséhez segítséget nyújtó beépített tölcsér, illetve a csomagtér háló.

FELSZERELTSÉG

Az új Octavia iV az Active és a Scout kivételével minden felszereltségi szinttel kapható. Ezekről bővebben a katalógusban tájékozódhat, vagy kérje ŠKODA értékesítő kollégáink segítségét!

Skoda Új Octavia iV PHEV Skoda Új Octavia iV PHEV

Önt is meggyőzte az egyszerre praktikus, sportos és környezetbarát új ŠKODA Octavia iV?

Jöjjön el hozzánk és szerezzen saját tapasztalatot is a plug-in hibrid technológiáról!


Munkatársaink

Práger Tamás - értékesítési tanácsadó

Práger Tamás

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4222
Szatmári Zoltán - értékesítési tanácsadó

Szatmári Zoltán

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4222
Vetró Róbert - értékesítési vezető

Vetró Róbert

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4222
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!