Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Skoda Új Octavia
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Az új OCTAVIA az attraktív dizájnja mellett megújult asszisztens rendszerekkel érkezik, így kényelmesen és biztonságosan utazhat, bármerre is vezessen az útja.

DESIGN

Új Skoda Octavia

A negyedik generációs új Octavia az első az Octaviák sorában, amely LED Mátrix fényszórókkal van felszerelve, így nemcsak megjelenése vált impozánsabbá, de a FULL LED ködlámpáknak köszönhetően váratlan közlekedési vagy időjárásbeli változások sem okoznak gondot számára. A ŠKODA felirat hátra, középre került, modern és stílusos megjelenést kölcsönözve az új modellnek.

BELSŐ TÉR

Új Skoda Octavia

A tágas belső térben a kényelem garantált. Ergonomikus, fűthető, masszázs funkcióval ellátott ülések, USB-C csatlakozók, különleges formájú autókárpitok és kétküllős kormánykerék mind-mind az Ön kényelmét szolgálják.

Új Skoda Octavia

Digitális műszerfal

A 10,25" méretű digitális műszerfalon megjelenítheti többek között a jármű- és vezetési adatokat, navigációs információkat, rádióadókat és az aktív asszisztens rendszereket. miközben ötféle alapnézet közül választhat.

Új Skoda Octavia

Shift-by-wire váltó

A Shift-by-wire váltó egy impozáns kapcsoló, amellyel az elektronika a hátramenetet (R), az üres fokozatot (N), a parkoló állást (P), és a kétféle menetmódot (D/S) kapcsolja nekünk.

Új Skoda Octavia

Head-up Display

Az új vetített kijelző a legfontosabb információkat, mint például a sebességet és a navigációt közvetlenül a szélvédőre vetíti, mely megkönnyítve ezzel az információk elolvasását vezetés közben.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Új Skoda Octavia

Park Assist

A Park Assist automatikusan be - és kiparkol Ön helyett, a Manouver Assist pedig arra is figyel, hogy eközben még figyelmetlenségből se menjen neki valaminek.

Új Skoda Octavia

Adaptív Tempomat

A hűtőrácsba épített radarberendezés segítségével a 210 km/h sebességig aktív asszisztens rendszer - az alap tempomaton felül - megtartja a biztonságos távolságot az előttünk haladó járműtől.

Új Skoda Octavia

Sávtartó asszisztens

60 km/h sebesség és felismerhető útburkolat esetén a sávtartó asszisztens képes a megfelelő sávban tartani új Octaviáját.

Gyalogosvédelem

Az adaptív tempomat mellett a hűtőrácsba szerelt radarberendezés az előttünk haladó járművektől való távolságot is méri, és szükség esetén vészfékezést hajt végre. Emellett a Front Assist rendszer prediktív gyalogosvédelemmel is kibővíthető, amely hang- és fényjelzéssel, valamint enyhe fékezéssel figyelmezteti a vezetőt, ha gyalogost észlel maga előtt.

Kanyarasszisztens

A Front Assist rendszer részeként 2020 májusától kérhető új Octaviánkhoz a kanyarasszisztens, amely a szembejövő forgalmat figyeli lassú, maximum 10 km/h sebességű balra kanyarodás közben. Kritikus esetben le is fékezi az autót, minimálisra csökkentve ezzel az ütközés kockázatát.

Vészhelyzet-asszisztens

Ez a funkció akkor kapcsol be, ha a prediktív tempomat és a sávtartó asszisztens is aktív. Csökkenti a balesetveszély kockázatát a vezető hirtelen egészségügyi problémája esetén, például úgy, hogy megállítja az autót és bekapcsolja a vészvillogót.

* A DSG váltós új Octaviáknál érhető el

Holttér-figyelő rendszer

A sávváltás nem veszélytelen dolog. Ezért az új OCTAVIA modell minden eddiginél fejlettebb rendszert kínál, amely akár 70 méteres távolságban is érzékeli a veszélyt, és a tükörházba épített visszajelzővel figyelmeztet arra.

Közlekedési torlódás-asszisztens

A motor, a fékek és a kormánykerék vezérlésével segítséget nyújt Önnek a közlekedési torlódások során (maximum 60 km/h sebességig). Távol tartja a többi járműtől, lefékezi az autót, és elforgatja a kormányt a környező járművek mozgásának lekövetéséhez.

* A DSG váltós új Octaviáknál érhető el

Elektromos biztonsági gyerekzár

A funkció segítségével megakadályozhatja a hátsó ablakok és ajtók kinyitását, hogy gyermekei még biztonságosabban utazhassak. És ez mindössze egy gombnyomás.

Továbbfejlesztett Kessy

A kulcs nélküli nyitást, zárást, indítást biztosító rendszer legújabb változatában szabadalmaztatott technológia akadályozza meg a rendszert irányító mikrochip leolvasását. Emellett természetesen az összes ajtó nyitására és zárására képes.

MŰSZAKI ADATOK

A megújult Octavia rendkívül széles motorválasztékban elérhető: választhat 1, 1.5 és 2.0 literes kézi vagy DSG váltóval felszerelt benzines változatot, vagy akár 2 literes dízelmotort manuális vagy DSG váltóval (2,0 TDI/85kW, 2,0 TDI DSG 85kW, 2,0 TDI DSG 147kW, 2,0 TDI/110kW, 2,0 TDI DSG 110kW, 2,0 TDI 4X4 DSG 110kW). Elérhető 1,5 TGI CNG változat is a megújult Octaviából, valamint 1 és 1.5 literes DSG váltóval felszerelt mild hibrid (1,0 TSI DSG e-TEC 81kW és 1,5 TSI DSG ANC e-TEC 110kW) és 1.4-es TSI DSG váltós plug-in hibrid változatban is kapható.

FELSZERELTSÉGI SZINTEK

  • ACTIVE
  • AMBITION
  • STYLE
  • RS
  • SCOUT

A felszereltségi szintekről érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!

Önnek is megtetszett az új Octavia? Kérjen ajánlatot már ma!


Munkatársaink

Práger Tamás - értékesítési tanácsadó

Práger Tamás

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4222
Szatmári Zoltán - értékesítési tanácsadó

Szatmári Zoltán

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4222
Vetró Róbert - értékesítési vezető

Vetró Róbert

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4222
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!