Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Skoda Új Enyaq Coupé RS iV
modellismertetőAJÁNLATKÉRÉS

Az ENYAQ COUPÉ RS iV-nek nemcsak a formavilága egyedi a ŠKODA modellek között, de összkerékhajtásával és teljesítményével a legerősebb is mind közül. Elég csak egy pillantást vetnie rá, hogy a lángra lobbantsa a vezetés iránti szenvedélyünket. Könnyed, de mégis dinamikus megjelenését az elegáns coupé formának és a fekete karosszériaelemek kombinációjának köszönheti. Menet közben éppúgy elcsavarja mindenki fejét, mint amikor leparkol vele.

DESIGN

Skoda Új Enyaq Coupé RS iV
Skoda Új Enyaq Coupé RS iV

BELSŐ TÉR

Skoda Új Enyaq Coupé RS iV
A külső megfog, a belső megtart

A külső megfog, a belső megtart

Az új ENYAQ COUPÉ RS kétféle ún. Design Selaction-ben (belső kialakítás) kapható. Akár az RS Lounge-ra, akár az RS Suire-ra esik a választása, biztos lehet benne, hogy kiváló minőségű anyagok és a legmodernebb technológia vár Önre. A fő különbség az ülések és a műszerfal kárpitozásában, valamint a sportos kormánykerék és a kivehető szőnyegbetétek szegélyvarrásának színében rejlenek.
Szoros kapcsolatban az úttal

Szoros kapcsolatban az úttal

Az új modell sportos, perforált bőrrel bevont, három küllős, multifunkciós kormánykerékkel érkezik. A varrás a választott Design Selection-től függően lime vagy szürke színű lehet. Hideg időben a kormányfűtésnek köszönhetően kényelmesen vezethetünk. 
Környezetbarát

Környezetbarát

Az RS Lounge meghatározó eleme a nagy kontrasztú varrás és a Sedia, egy egyedi, bőrre hasonlító, de újrahasznosított poliészterszálakból készült anyag. Az RS Suite-ban az ülések és a műszerfal kárpitozásához elegáns szürke színű varrással díszített bőrt használtunk.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Skoda Új Enyaq Coupé RS iV

  • Speedlimiter (sebességhatároló)
  • "FRONT ASSIST" - Környezetfigyelő- prediktív gyalogos- és kerékpáros védelmi funkció - városi vészfék asszisztens - ütközés-elkerülési asszisztens - balra kanyarodási asszisztens
  • "LANE ASSIST" - Sávtartó rendszer- sávváltás elött figyelmeztetés, kormányzás korrekcióval
  • "LIGHT & RAIN ASSIST"- sötétedésre aktiválódó fényszórók - esőérzékelős ablaktörlő
  • Asszisztens csomag "DRIVE ASSIST"- SIDE ASSIST - Holttérfigyelő rendszer (kiállási asszisztenssel, "exit warning" funkcióval – figyelmeztetés kiszálláskor) - Adaptív tempomat prediktív funkcióval - Közlekedési torlódási asszisztens "Traffic Jam Assist" - "Hands-On-Detection" funkció - Proaktív utasvédelmi rendszer "Crew Protect Assistant" (ablak(-ok), tolótető bezárása, biztonságiöv előfeszítés az első üléseken)
  • ESC - Elektronikus stabilitásvezérlés- ABS, EBD, RBC, ASR, EDL, HBA, DSR, RBS, ESBS, MKB, TSA*, XDS+ rendszer

MŰSZAKI ADATOK

A nagyfelszültségű akkumulátorcsomag, amely akár 500** kilométeres hatótávot is biztosíthat, a padlóban kapott helyet. Ez a megoldás az élvezetes kanyarvadászathoz az alacsony súlypontot, a körülöttünk zajló forgalom könnyű áttekintéséhez pedig az emelt üléspozíciót biztosítja. Az ENYAQ COUPÉ RS iV összkerékhajtását és akár 299* lóerős teljesítményét két, az első és a hátsó tengelyen elhelyezett egy-egy villanymotor biztosítja. Persze erről nem is kellene tudnunk, hiszen az intelligens hajtásvezérlés mindig a körülményekhez leginkább megfelelőbb módon osztja el a teljesítményt. Az alapfelszereltség része a sportfutómű és a vezetői profil választás, opcionálisan pedig adaptív lengéscsillapítók (DCC) is rendelhetők. Mindez azt jelenti, hogy az ENYAQ COUPÉ RS iV bármilyen vezetési stílushoz alkalmazkodik, és bármilyen úton könnyedén boldogul.

A vadonatúj ENYAQ COUPÉ RS iV (bruttó) 82 kWh-s akkumulátorát normál körülmények között javasoljuk, hogy váltóárammal töltse. Ennek során akár a 11 kW-os töltési teljesítményt is maximálisan kihasználhatja. Persze, ez a töltés lassabb lesz, de kíméletesebb az akkumulátorhoz. Ugyanezen okból javasoljuk, hogy normál napi használat során az akkumulátort legfeljebb 80%-ra töltse fel. Ha sietne vagy hosszú útra készül, például nyaralni, útközben akár 135 kW-os teljesítményű egyenáramú töltőt is használt. Ráadásul, ha megújuló forrásból származó villamos energiát használ autója töltéséhez, nem csak a helyi kibocsátások csökkentéséhez járul hozzá.
Skoda Új Enyaq Coupé RS iV

Szeretné jobban megismerni az ENYAQ COUPÉ RS iV-t? Keresse értékesítő kollégáinkat!


Munkatársaink

Práger Tamás - értékesítési tanácsadó

Práger Tamás

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4222
Szatmári Zoltán - értékesítési tanácsadó

Szatmári Zoltán

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4222
Molnár Mariann - szalonvezető

Molnár Mariann

szalonvezető
Telefon: +36 1 801 4244
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!