Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Skoda Új Superb
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Az új ŠKODA Superb - egy új korszak kezdete

A név kötelez: egy ŠKODA Superb csakis különleges lehet. E mottó szellemében fejlesztették a ŠKODA dizájnerei és konstruktőrei a formavilágában és technikájában egyaránt új szintre a ŠKODA Superbet.

A Superb nevet még egy ŠKODA modellnek is ki kell érdemelnie. Még sohasem övezték ekkora elvárások egy ŠKODA formavilágát, még sohasem került bele ennyi új technika és új Simply Clever megoldás és még sohasem kínáltak a ŠKODA mérnökei ilyen tágas helyet a vezető, az utasok és csomagjaik számára.


A ŠKODA modelljei mindig elsősorban kiemelkedő funkcionalitásukkal és megbízhatóságukkal, illetve kedvező ár-érték arányukkal hódítottak. Az új Superb modellel a ŠKODA most modern, kifejező és érzelemben gazdag formavilággal emeli ki ezen erényeit. Az új Superb formai nyelvezetét egyéni, dinamikus elegancia, kiegyensúlyozott arányok és a VisionC tanulmány immár sorozatgyártásban is megjelenő markáns stílusjegyei jellemzik.

Az új Superb fellépése erőteljes, egyedi és intenzív érzelmeket kelt. Tengelytávja 80 milliméterrel hosszabb , miközben karosszériája első túlnyúlása 61 milliméterrel rövidült. "Az új Superb megjelenését elejétől egészen a faráig, nagyméretű kerekeitől lágyan ereszkedő tetőívéig letisztult geometriai formák, markánsan körvonalazott felületek, precízen formált alakzatok és elegáns vonalvezetés jellemzi. " - fejtette ki Jozef Kaban , a ŠKODA vezető formatervezője.


Eleje első pillantásra erőt és magabiztosságot sugároz. Széles hűtőrácsa, ugyancsak szélesen húzódó, határozott metszésű fényszórói és az egyértelműen tagolt, mélyre húzott lökhárító révén vizuálisan még szélesebbnek hat.

Oldalról nézve az autót, az élesen kiemelt, magasan futó tornádóvonal vizuálisan megnyújtja az autót, miközben további fénytörési élekkel látványos fény-árnyék játékot űz. A karcsú oszlopok, az oldalablakok precíz és határozott rajzolata, valamint a hátsó szélvédőhöz elegánsan csatlakozó, lágyan ereszkedő tetővonal már-már kupékat idéző összhatást kölcsönöz a modell számára.


Munkatársaink

Práger Tamás - értékesítési tanácsadó

Práger Tamás

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4222
Szatmári Zoltán - értékesítési tanácsadó

Szatmári Zoltán

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4222
Vetró Róbert - értékesítési vezető

Vetró Róbert

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4222
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!