SEAT Toledo modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS


Ahogyan kinéz és amilyen vezetési élményt nyújt az új Toledo minden igényét maradéktalanul kielégíti. Győződjön meg róla, hogy nem csak képeken gyönyörű, regisztráljon előre tesztvezetésre és legyen az elsők között, akik felfedezhetik az új Toledo szépségét.

Egyedi formavilág

Az új SEAT Toledo ötvözi a sportosságot és a családi autók minden pozitívumát. Elegáns vonalaival és markáns megjelenésével vonzza a tekinteteket.

Válassza ki az Önhöz illő színt

Különleges színek széles választékából választhatja ki, hogy milyen szín illik Önhöz igazán.

Tágas csomagtér

Az új SEAT Toledo több a hely, mint gondolná. Tágas lábtérrel és fejtérrel minden utas számára egyaránt kényelmes. 517 literes csomagtartójának köszönhetően semmit nem kell otthon hagynia.

Választható könnyűfém keréktárcsák

Válasszon stílusához megfelelő könnyűfém keréktárcsát. Az eredmény nem marad el.

DSG váltó

A DSG váltó a kézi váltó sportosságát kombinálja az automata váltó előnyeivel. A gyorsulás harmonikus és dinamikus is egyben, hiszen a váltás akadálymentes.

Navigáció

A SEAT Média System egy komplett navigációs,- és média rendszer egyben, ami abban is segít, hogy elkerülje a forgalmi dugókat. Így bárhova úgy érhet oda, hogy megőrzi a nyugalmát.

Rádió/cd/mp3

Bluetoothval és hangfelismerővel. USB porttal és 5 colos érintőképernyővel, ahol az MP3 lejátszóját is csatlakoztathatja. A SEAT Media System minden újdonságával az Ön rendelkezésére áll, hogy az utazás felejthetetlen legyen.

Visszagurulás-gátló funkció

A SEAT Toledo egy másik nagyszerű jellemzője a visszagurulás-gátló funkció. Ez a praktikus berendezés azt jelenti, hogy többé nem kell pánikba esne, ha emelkedőn kell elindulnia. A funkció segítségével az autó még két másodpercig tartja a féket, ami elegendő időt ad a nyugodt elindulásra.

Munkatársaink

Erdélyi Tamás

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 316 5444

Szatmári Zoltán

junior értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 320 0020

Rippel Zsuzsanna

értékesítési asszisztens
Telefon:
+36 20 375 4676
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!