SEAT Leon ST 4Drive
modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

Június közepén a sajtónak is bemutatkozott, egyidejűleg pedig már a hazai SEAT márkakereskedői hálózatban is rendelhető volt a SEAT Leon kombi változatának összkerék hajtású változata a SEAT Leon ST 4Drive.

Ezzel alig 1 év alatt - a háromajtós, az ötajtós, a Cupra és a kombi után - már az ötödik változat került az utakra a SEAT egyik legnépszerűbb típusából. Ráadásul a Leon család bővülése ezzel még nem ért véget, mert szeptember végén a Párizsi Autókiállításon megismerhetjük a Leon X-PERIENCE változatot is.

A sajtó menetpróbáját a Madrid melletti hegyek között tartották, ahol 1800 méter magasságban télen még síelni is lehet, azonban így nyáron is érezhető volt a négykerék hajtású Leonok stabilitása, és jó menetképessége. A SEAT a Leon kategóriájában a Skoda mellett lényegében egyedül kínál összkerekes kombit, ami tovább növelheti a spanyol márka esélyeit a ma még mindig a magyarországi eladások kétharmadát kitevő flotta üzletekben. Ez a tendencia érezhető ugyanis a nagyobb európai piacokon, vagyis a Leon, elsősorban a kombi változat megjelenésétől többszörösére növelte a SEAT flottaeladásait.

Munkatársaink

Erdélyi Tamás

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 316 5444

Szatmári Zoltán

junior értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 320 0020

Rippel Zsuzsanna

értékesítési asszisztens
Telefon:
+36 20 375 4676
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!