Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 
Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2020. március 17-től a járványügyi kormányrendeletnek megfelelően, megváltozott nyitvatartási időben állunk szíves rendelkezésükre: Márkakereskedéseink munkanapokon 8.00-15.00 között , szervizeink pedig 7.00-15.30 között tartanak nyitva. Szombaton zárva tartunk. Megértésüket köszönjük!

SEAT Leon Sportourer
modellismertető



 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

Nagyból még nagyobbat, egy mozdulattal!

Számos technológiai újdonság található az új Leon ST-ben, beleértve az „Easy Backseat Release”-t, amely segítségével a hátsó üléseket könnyedén előredöntheti. Ezáltal teljesen megváltozik az autó dinamikája, és egy óriási 1470 literes teret kap. Bőségesen elég, hogy a család bármit magával vihessen az útra.

Hogy mindent láthasson

Amikor elindul felfedezni a világot, érezni fogja mekkora különbség, ha a látnivalókat minden szögből megcsodálhatja. Az új SEAT Leon ST-ben lévő panorámatetőnek köszönhetően nem csak az Ön elé táruló útban, hanem a meleg nyári napsütésben és a csillagos éjszakai égboltban is gyönyörködhet. Csak hátra kell dőlnie, és élvezni a kilátást.

Mert a teljesítmény számít

A Leon ST ugyanazzal a sportos profillal és mozgékony futóművel rendelkezik, mint a Leon-család többi tagja. Ennek köszönhetően precizitás és gyorsaság jellemez minden utazást. A gyorsaságról számos nagy teljesítményű és hatékony motor gondoskodik (akár 184 LE-ig), amelyek kímélik a környezetet és mindig menetre készek.

Ügyelve arra, ami leginkább számít

A nagyszerű stílus nem mehet a biztonság rovására. A Leon ST-t számos vezetést segítő rendszerrel szerelték fel, mely biztosítja, hogy Ön és szerettei gond nélkül utazhassanak. A sávtartó asszisztens érzékeli, és jelzi, ha elhagyja a forgalmi sávját. A távolsági fényszóró asszisztens automatikusan visszakapcsol tompított fényszóróra, ha szembejövő forgalmat észlel. A fáradtságérzékelő rendszer pedig figyelmeztet, ha a fáradtság jeleit észleli.

Hozza ki a legtöbbet minden útból

A Leon ST széles motorpalettájából (egészen 184 LE-ig) kiválaszthatja az Önnek megfelelő fogyasztású és teljesítményű motort, amellyel biztosan eléri célját. Ráadásul az opcionálisan rendelhető hatákony Start/Stop rendszernek köszönhetően csak akkor használ energiát, amikor szükség van rá. A motor álló helyzetben automatikusan leáll, majd a tengelykapcsoló pedál kinyomásával újraindul, így alacsony szinten tartja a fogyasztást és a szén-dioxid-kibocsátást is. A természet legalább annyira fogja szeretni Önt, amiért ilyen autót vezet, mint amennyire Ön szeretni fogja vezetni a Leon ST-t.

A stílusikon

A Leon ST a sportcoupé íveit és légies vonalait megtartva egy igazán elegáns kombi autó megkapó kinézettel és kifinomult stílussal. Az átgondoltan felépített, könnyű alapoknak, mozgékony futóműnek és keskeny arányoknak köszönhetően kiváló az úttartása. Minden apró részlet - a könnyűfém keréktárcsák, a panorámatető, illetve a rendelhető extrák, úgy mint a teljes LED fényszórók - arról gondoskodik, hogy ez az autó látható legyen, bármerről érkezik is.



*Állami nagycsaládos támogatással és egyéb kedvezményekkel is csökkentett ár. Az ár tájékoztató jellegű, felszereltségi szint és egyéb kondíciók függvényében változhat.

Munkatársaink

Erdélyi Tamás

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 316 5444

Rippel Zsuzsanna

értékesítési asszisztens
Telefon:
+36 20 375 4676

Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!