SEAT Leon Cupra
modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

A Leon modellcsalád tagjaként megérkezett a legendás CUPRA termékpaletta legújabb tagja, kirobbanó teljesítményével és versenypályára termett formájával . Az új Leon CUPRA maga a SEAT versenyszellem. Lobbanékony vonalai lenyűgöző hatékonysággal párosulnak, arra termett, hogy meghódítsa az utakat. A csúcstechnológia és a kettős befecskendezésű motor minden szituációban garantálja a lenyűgöző teljesítményt. A SEAT Leon CUPRA egy dologra hivatott: hogy maximális vezetési élményt nyújtson.

VERSENYPÁLYA TECHNOLÓGIA AZ UTAKON

A CUPRA palettán több mint 15 éve olyan modellek szerepelnek, melyek vezetési technológiáját a versenypályák ihlettek, ugyanakkor tökéletesen megállták a helyüket a közutakon is. Az új Leon CUPRA tervezésével ezt a megközelítést fejlesztettük tovább. Az eredmény egy olyan autó, mely minden részletében arra született, hogy minden megtett útja emlékezetes maradjon. A volán mögött ülve eláll a lélegzet, és nem fordulhat elő, hogy valaki ne forduljon utána. Az új SEAT Leon CUPRA gyorsulásra és sebességre termett. A legerőteljesebb SEAT, melyet valaha gyártottunk.
 

ÚJ HORIZONTOT NYITUNK

Az új SEAT Leon CUPRA új horizontot nyit a sebesség, műszaki megoldások, biztonság és kényelem terén. A modern technológiai megoldásokkal felszerelt és kifejezetten gazdag alapfelszereltségű modell külső vonalvezetése és belső megoldásai összetéveszthetetlenül hirdetik a SEAT vérbeli sportosságát.

A három- és ötajtós kivitelben is kapható új SEAT Leon CUPRA a szenvedély és hatékonyság, a formaterv és a dinamizmus tökéletes keverékét adja, és minden megtett méterrel elégedett mosolyt csal az ember arcára.

Dőljön hátra, csatolja be magát, és élvezze a vezetést.

Munkatársaink

Erdélyi Tamás

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 316 5444

Rippel Zsuzsanna

értékesítési asszisztens
Telefon:
+36 20 375 4676
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!