Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Renault Megane Grandtour E-TECH Plug-in Hybrid
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

AZ ELEGÁNS ÉS VARIÁLHATÓ, MOSTANTÓL TÖLTHETŐ HIBRID KOMBI

Az E-TECH Plug-in Hybrid verzió az Új MEGANE Grandtour 2 motorjának legjobb elemeit ötvözve biztosít egyedi vezetési élményt. Hétköznap közlekedjen teljesen elektromos módban, hétvégén pedig váltson hibrid módba és felejtse el a hatótáv jelentette korlátokat!

Az elektromos és a benzinmotor ötvözete a hibrid verzió sokoldalúsága!

DESIGN

Elegáns formáinak és előkelő vonalainak köszönhetően a Renault MEGANE már az első pillantástól kezdve felismerhető. A LED technológiának köszönhetően a nappali menetfények igazán megnyerő karaktert kölcsönöznek az autónak. A hátsó LED lámpák pedig még jobban kiemelik a MEGANE és MEGANE Grandtour egyedülálló személyiségét.

Renault Megane Grandtour E-TECH Plug-in Hybrid

Renault Megane Grandtour E-TECH Plug-in Hybrid

BELSŐ TÉR

Renault Megane Grandtour E-TECH Plug-in Hybrid

Renault Megane Grandtour E-TECH Plug-in Hybrid

Az Új MEGANE Grandtour E-TECH Plug-in Hybrid a MEGANE Grandtour legjobb tulajdonságival rendelkezik. Intuitív vezérlők, tágas tárolóhelyek, optimális kényelem és gondosan kialakított részletek, ezt mind megtalálja ebben a modellben. Az E-TECH verzióban szintén megtalálható az egyetlen mozdulattal ledönthető Easy Break ülések, amely rekordméretű (2,7 m-es) rakodóhosszt, illetve tágas és variálható csomagteret (akár 563 L) biztosít.

TECHNOLÓGIA

A kiegyensúlyozott, szélesebb, megnagyobbított formájú új MEGANE Grandtour a Renault leginnnovatívabb technológiai újdonságaival büszkélkedhet, mint például a legújabb E-TECH Plug-in Hybrid hibrid motor. Az F1-től közvetlenül átvett technológia ugyanis valójában egy 1,6 literes benzinmotor és két elektromos motor kombinációját jelenti. Így hétköznap nyugodtan használhatja a tisztán elektromos üzemmódot (városban elektromos üzemmódban akár 65 km-en át), a benzinmotorral pedig hosszabb utakra is bátran elindulhat. Az Új MEGANE Grandtour E-TECH Plug-in Hybrid megadja az elektromos autók vezetésének élményét – csend, gyors reakcióképesség, kényelem – és a hibridek sokoldalúságát korlátok nélkül.

Multi-Sense

Multi-Sense

A hangulatvilágítástól kezdve a motor hangjáig a 3 vezetési mód (Pure, MySense és Sport) közül választva mindent beállíthat, így kedve szerint alakíthatja ki a kombi hangulatát. A Pure módban 100%-os elektromos vezetésben lehet része, 135 km/h sebességig. Válassza a MySense vagy a Sport módot és az E-SAVE funkcióval tartsa a töltést folyamatosan minimum 40%-on.
 
Head-Up Display

Head-Up Display

Tekintse meg a töltőállomások helyzetét a térképen és állítsa be az akkumulátor feltöltését közvetlenül az EASY LINK 9,3’’-os érintőképernyőjén. A személyre szabható, 10,2''-os digitális műszeregységen könnyedén megtekintheti az akkumulátor töltöttségét, az innovatív vezetéstámogató technológiákat, illetve a navigációs adatokat.
 
Töltökábel

Töltökábel

Az egyszerű töltés! Otthon, a munkahelyen vagy egy nyilvános töltőállomáson… állítsa be a feltöltést a MY Renault-fiókban vagy az EASY LINK multimédia rendszerben és töltse fel az Új MEGANE Grandtour E-TECH Plug-in Hybrid autóját mindössze 3 óra alatt egy nyilvános töltőállomáson (16 A)*, illetve 5 óra alatt (10 A) az otthoni kábel használatával.
(*A Flexi-Charger kábelek és a Wallbox opcionálisan megvásárolhatók)


 
My Renault

My Renault

Jelentkezzen be MY Renault-fiókjába és tekintse meg az akkumulátor töltöttségi szintjét, programozza be a feltöltést vagy állítsa be előre az Új MEGANE Grandtour E-TECH Plug-in Hybrid utasterében a hőmérsékletet az okostelefonjáról.
 

Ez az Új Renault Megane Grandtour E-TECH Plug-in Hybrid

A sokoldalú kombi

A sokoldalú kombi

A hétköznapok során közlekedjen üzemanyag nélkül - az Új MEGANE Grandtour E-TECH Plug-in Hybrid akár 65 km-es elektromos hatótávra(1) képes városi környezetben. Elérkezett a nyaralás ideje? Utazzon szabadon, nem lesz gondja a hatótávolsággal, hiszen bármikor válthat a benzines és az elektromos mód között (akár 50 km(2) elektromos hatótáv vegyes fogyasztás mellett).
 
Páratlan vezetési élmény

Páratlan vezetési élmény

Könnyed és csendes vezetés, páratlan rugalmasság és dinamikus gyorsulás elinduláskor... Az Új MEGANE Grandtour E-TECH Plug-in Hybrid az innovatív, többmódozatú sebességváltó mellett 1,6 literes, újgenerációs, 160 lóerős motorral rendelkezik, így biztosítva a páratlan vezetési élményt.
 
Kézben tartott fogyasztás

Kézben tartott fogyasztás

Az E-TECH tölthető hibrid módnak köszönhetően az autó indulása minden esetben elektromosan történik, így a rövidebb és a hosszabb utakon is csökkentheti az üzemanyag-fogyasztását, illetve a CO2-kibocsátását (akár 70%-kal(2)). A még gazdaságosabb vezetés érdekében válassza a sebességváltó « B » módját, és nyerjen vissza még több energiát.
 

Ön is szeretne egy ennyire sokoldalú hibridet?

További információkért keresse bátran értékesítő kollégáinkat!

WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedures): ez az új protokoll a NEDC protokollhoz képest sokkal pontosabb eredményeket biztosít a mindennapos vezetésre vonatkozóan.

(1) városi fogyasztás WLTP (a végső homologizáció függvényében)

(2) vegyes fogyasztás WLTP (a végső homologizáció függvényében)


Munkatársaink

Galli Gyuláné - értékesítési tanácsadó

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4284
Himpelmann Balázs - értékesítési tanácsadó

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4284
Szombathy Tamás - értékesítési vezető

Szombathy Tamás

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4284
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!